ما همه اینهمهسختیو انواع کنکورها روتحمل کردیم حالا هی زرت و زرت اس ام اس و تبلیغ میاد که ارشد و دکترا بدون کنکور و فلان و بهمانننننننننن! وااااااااااااا
مگه ما اینجا بوق بودیم. اینهمه دردسر بعد سال 93 ارشد بدون کنکور
چرا راه دور میرید؟ وزارت علوم کلی تسهیلات شرط معدل و استعداد درخشان گذاشته واسه دانشجوهاش که بدون کنکور میرن مقطع بعدی ولی ما وزارت بهداشتیا هی باید بخونیمو تحملکنیموکنکور بدیم! والا. ما هم اکثرا شاگرئ اول و رتبه خیلی خوب و معدل بالا 18 هستیم. اکثرمون رتبه 1-3 کنکور ارشد بودیم ولی هیچ تسهیلاتی نداریم.والا من بهترین دانشگاه ایران درس خوندم ولی وضعیتم اینه. هنوز موندم اگهزبان ثبت نام کنم به دکترا میرسم یا نه. اخه چرا وضعمون اینقدر داغونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ فکر نکنم برسم تو 3 هفته دکترا بخونم تو بهترین شرایط زبانو قبول شم . همینننننننننننننننننننننننن
سیندریا جان تو هم غصه نخور. امیدوارم زبان قبول شی که اقلا ارزششو داشته باشه. میدونم بالاخره ما هم دکترا قبول میشیم . ولی خب مثل اینکه شانسمونه اینهمه سختیو بکشیم:sad:
ببین عزیزم من شرایطم بدتر از همه اتونه ولی تا این نقطه هم خیلی زحمت کشیدم و استرس هم که............... 2 روز گذشته کاملا داشتم از شدت فکر و خیال سکته میکردم..ولی اخرش که چی ؟ببین مهساد ما یکی دو سال اینور اونور دکترا هم میخونیم. اینو یقین بدون...مگه تا الان نخوندیم؟؟؟ پس اونم میخونیم...صلاحیتشم داریم...فقط با این همه تنش خودمونو از پا در میاریم..مثلا جوونیم!!!! بابا الان ما باید از زندگیمون و لحظه هامون لذت هم ببریم عمرمون داره تموم میشه...دکترا هم امسال نشد فدایییییییییییییییی سرتتتتتتتت....سال دیگه شاید قسمته.... با ارامش میشینیم به همه برنامه هامون وقت میذاریم نه فقط درس.. یهو میبینی عمرمون تموم شده باز ما داریم استرس این ازمونهای چرت اینارو میکشیم...