سلامimmortal منم اراک هستم می گردم اگر گیر اوردم بهت خبر میدم به آقای گودرزی( کتابفروشی دانشجو) خیابان ملک بسپاری میاره منم میرم اگه گفتی بگو 2 تا بیاره:1dco2x0p1lilzhfpg1t . من رگرسیون جعفری جوزانی رادارم
عاقا من واسه علومم میخونم، بنظرتون وقت میکنم؟
ببخشید اما چرا میخواید برید؟؟؟الان 8 تا پست متوالی رو پاک کردم که جاش تو تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread3700-106.html
هست ، رعایت کنید .
یک هفته دیگه من بروم راحت میشوید ، کسی نیست که بگه مطالبتان به عنوان تاپیک بخورده .
فکر کنم از نظم الانش کم کم انجمن آمار زیستی خارج بشه .
امیدوارم دوست عزیز rahele-t ( مدیر انجمن ) کم و بیش بیاد تو انجمن آمار زیستی
ببخشید اما چرا میخواید برید؟؟؟
لطفا نرید.
ما به کمک شما احتیج داریم.
هدفم آمار اقتصاد یا آمارزیستی کرمان و شهرای نزدیک بهش
بهرحال مرسی
بین امار اقتصاد و آمار زیستی تفاوت بسیاری هست
این صحبت رو مفصل در چندین و چندین خط حدود یک سال پیش به شیوه ای دیگر گفته بودم و الان هم لازم شد چند خطی بنویسم .
که حواستان باشد اگر برای کنکور وزارت علوم می خوانید از کنکور امارزیستی جا نمانید .
این صحبت من برای داوطلبانی هست که سطح علمشان متوسط یا متوسط به پایین هستند
چرا که برای کنکور وزارت علوم می خوانند و بعد وقت مطالعه برای کنکور وزارت بهداشت کم می اورند .
یک مثال همین آقای بنکچی که آمار اقتصاد فردوسی روزانه قبول شدند اگر برای کنکور وزارت بهداشت هم اصلا" مطالعه نمی کردند آمار زیستی قبول بودند
اما می دانیم کسی که امار زیستی قبول می شود الزاما" علم این که چند ماه قبلش توانسته باشد روزانه وزارت علوم قبول شود را ندارد . ...
منظورم نهایت این هست که داوطلبان کنکور که پایه ضعیف دارند بدانند که هدفشان کدام کنکور هست
چرا که انرژی شان را برای همان کنکور متمرکز کنند
و نه این که
مثلا"
بگیرند کلی وقتشان را برای خواندن درس آمار ریاضی بگذارند و بعد از خواندن ناپارامتری بمانند .
در چند پست قبل رتبه های برتر کنکور امارزیستی گفته بودند که حتما" برای کنکور آمار زیستی درس آمار ریاضی را بخوانید
دقیقا" می دانم چرا چنین گفتند و من نیز حرفشان را تصدیق می کنم
اما برای داوطلبانی که سطح علمشان متوسط به بالا هست
و نه داوطلبانی که قراره با خواندن امارریاضی از خواند مثلا" رگرسیون جا بمانند .
بایستی توجه کرد که برای قبولی و موفقیت در کنکور نمی شود برای همه یک دستور عمل واحد را به کار برد
... تفاوت در مطالعه برای کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت برای داوطلبان متوسط و یا متوسط به پایین هست
می دانم نوشته هایی که در بالا نوشتم برای داوطلبان قوی می تونه قابل درک نباشه .
بهرحال بایستی دانست که در دورانی که برای کنکور می خوانیم چکار می کنیم
وگر نه اتفاق یی که می افتد چنین هست که به اندازه ی تلاشمان نتیجه نمی گیریم .
من اگر بخواهم دوباره کنکوربرای رشته ی امارزیستی دهم و کلا" دانشجوی ضعیف یا متوسط به پایینی باشم
چنین عمل می کنم که از الان تا کنکور وزارت علوم می گیرم دروسی که بین دو کنکور وزارت بهداشت و وزارت علوم مشترک هست رو می خوانم
البته اغلب با توجه به نوع منابع کنکور امار زیستی و بعد از کنکور وزارت علوم سراغ دروس باقی مانده که مطالعه نشده مثل ناپارامتری می روم .
و نیز نیم نگاهی هم به سوالات کنکور وزارت علوم خواهم داشت چرا که سوالات درس محض که از نظر سختی در کنکور وزارت علوم متوسط هست پتانسیل بالایی دارد که حتی عینا" در کنکور وزارت بهداشت تکرار شود .
اگر داوطلب قوی باشم که هدف اصلی ام کنکور وزارت بهداشت هست می گیرم دروس مشترک کنکور وزارت بهداشت و وزارت علوم رو از روی منابع کنکور وزارت علوم می خوانم و درس امارریاضی رو هم می خوانم
و همه ی سوالات کنکورهای قبل وزارت علوم را خیلی خیلی جدی می گیرم .
بعد از کنکور بهمن ماه هم دروسی مثل ناپارامتری و مقداری از درس طرح را که نخوانده ام رو شروع می کنم .
وقتی که سوال از آمار ریاضی واسه وزارت بهداشت خیلی کم میاد،بهتر نیس وقتمون رو بذاریم رو چیزای مهمتر؟دقیقا من دارم همین کار رو می کنم کلا سطح علمی متوسط رو به پایینی دارم الان دارم دروس مشترک رو می خونم اما چون کنکور وزارت علوم برام خیلی مهم نیست باز بیشتر وقتم رو برای منابع وزارت بهداشت می ذارم.....برنامه کلیه من فقط قبولی در کنکور وزارت بهداشت در یک دانشگاه خوبه...... آمار ریاضی ترجیح می دم دانشگاه ازاد تهران بخونم تا دانشگاه سراسریه مثلا کرمان البته امیدوارم این جوری نشه چون علاقه ای به مباحث خشک ریاضی در آمار ندارم
وقتی که سوال از آمار ریاضی واسه وزارت بهداشت خیلی کم میاد،بهتر نیس وقتمون رو بذاریم رو چیزای مهمتر؟
راستی به نظر شما تغییر کردن دولت و روی کار آمدن وزیر بهداشت جدید تاثیری رو کنکور ما داره؟
منکه شبانه امارزیستی هم راضیم و ترجیح میدم به روزانه تهران امارریاضی هرچند که توی دروس امارریاضی نمره زیر 19 نگرفتم اما واسه ادامه تحصیل دوستش ندارم
راستی بچه ها صحت داره که منابع وزارت علوم تغییر کردن؟:33:
من در حال حاضر رگرسیون بازرگان لاری-امارریاضی دکتر وحیدی اصل و شبام زبان رو تو برنامه ام دارم
من که چیزی در این باره ندیدم همون منابع هستش چیزی تغییر نکرده........من رگرسیون رو از روی مونتگومری می خونم و آمار ریاضی رو هم از روی پارسیان و روز های تعطیل مثلا جمعه ها و یا هر وقت حالش باشه یه نگاهی به زبان هم می کنم.