مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
با احترام به همتان پست های قبلی پاک شد .
محیط مجازی پتانسیل بالایی برای سو تفاهم ، سو برداشت دارد
پس همان طور که نوشته ها پاک شد شما دوستان هم فراموش کنید چی پست گذاشته شده بود .

biosta

Well-known member
من آن می شوم که می اندیشم و عمل می کنم .

شما با کلام خود می توانید روند حوادث را تغییر دهید. آیا هیچوقت به این موضوع فکر کرده اید که ارادهٔ شما، تولید کننده افکارتان است نه اتفاقات روزمره؟ افکار و تصاویر ذهنی خود را کنترل کنید و اراده خود را بر آنها تحمیل کنید. هرگز اجازه ندهید فردی یا موضوعی افکار شما را دستخوش نوسان کند یا تصویر ذهنی نامطلوبی برای شما بسازد. به جای تصاویر درهم و منفی، تصاویری زیبا از ذهنتان بسازید آنگاه خواهید دید که ذهن شما چه پیشگوی قابلی است.

● آینده را تصاویر ذهنی انسان می سازد

وقتی به چیزی فکر می کنید، در واقع برایش کارت دعوت می فرستید. آیا هرگز برایتان پیش آمده که به دوستی که مدت ها از او بی خبر بوده اید فکر کنید و او ناگهان پس از سال ها، به شما تلفن بزند؟ آیا می دانید این اتفاق چگونه رخ می دهد؟ فکر شما امواجی تولید می کند که باعث جذب ذهن و فکر دوست شما می شود و او با شما تماس می گیرد. در مورد آینده نیز همین قانون صدق می کند. وقتی شما شرایطی را برای آینده در نظر می گیرید و به آن فکر می کنید امکان وقوع آن را به طرز چشمگیری قطعی می کنید.

● تصاویر ذهنی شما، به سوی شما باز می گردند.

زندگی مانند آینه ای است که همیشه تصویر ذهن خودتان را منعکس می کند. افراد مثبت، مهربان، شاد و باگذشت، دنیا را مانند خودشان شاد و دلنشین می بینند و افراد منفی، غمگین، ناراضی و کینه جو تصاویر سخت و تاریکی در آن خواهند دید.

● همیشه انتظار بهترین رویدادها را داشته باشید

امیدوار باشید (امید، همان ایمان است) امید یکی از زیباترین وجوه ذهن شماست و ناامیدی بدترین جنبه آن است. هنگامی که از رویدادی ناامید می شوید در واقع درهای ارتباط خود را با خداوند می بندید، در حالی که وقتی به آینده امیدوارید و دعا می کنید، رحمت خداوند را به سوی خود می کشید.

اگر می خواهید در این آینه کروی، آنچه به سویتان می آید زیبا و شادی بخش باشد، همان طور بیندیشید.

اگر انتظارات منفی و بدبینانه داشته باشید به طرف بدبختی و اتفاقات نامطلوب خواهید رفت ولی اگر انتظار بهترین ها را داشته باشید و ذهن خود را مملو از تصاویر و اتفاقات مثبت و زیبا از آینده نمائید برای شما همان اتفاق مثبت رخ خواهد داد.

ناامیدی دیواری است محکم، که پشت آن یک پرتگاه است.

و امید جاده ای است روشن که به مقصود نهایی، منتهی می شود.

دربارهٔ آینده صحبت کنید. سعی کنید در استفاده از کلمات، آنهائی را انتخاب کنید که در آن علامتی از تحقق آرزوهای شما وجود داشته باشد. سعی کنید قالب های فکری نادرست کلمات منفی را درون خود ویران کنید و هنگام سخن گفتن از قدرت نفوذ کلام خود، نهایت بهره را ببرید. با کلمات امیدوار کننده، در خود شور و شوق ایجاد کنید. شما هم حتماً در اطراف خود به افرادی برخورد کرده اید که معروف به منفی بافی هستند؟ آیا هرگز دقت کرده اید که همین افراد تا چه میزان (نسبت به دیگران) بیشتر دچار بدشانسی و بد بیاری می شوند؟ فکر می کنید علت چیست؟

مسلماً علت این امر، منفی بافی درونی خود آنهاست. در گذشته وقتی قصد انجام کاری را داشتند می گفتند: نفوس بد نزنید یا نفوس خوب بزنید. این اصطلاح نیر دقیقاً به همین اصل باز می گردد که شما با کلام خود می توانید روند حوادث را به میل خودتان تغییر دهید.

rahele.t

New member
سلام دوستان
خسته نباشید. میبینم که بعضیا خیلی خوب دارن پیش میرن. امیدوارم تا آخر با همین انرژی ادامه بدین. ولی یه نکته رو در نظر بگیرین که نیازی نیست از همین اول خیلی فشرده بخونین و خودتونو سختی بدین. چون اینطوری خدای نکرده وسطاش کم میارین.
منم این مدت زیاد نخوندم یعنی پیوسته نخوندم واسه همین بازدهی خوبی نداشتم. ولی ایشالا از بعد اعلام نتایج یا اوایل مهر جدیتر شروع میکنم. امیدوارم بچه های این تاپیک همه سال بعد جزو قبولیها باشن و از دعای اونا منم قبول شم.
به امید موفقیت هممون:smilies-azardl (113

parasto104

New member
شاید حرف شما درست باشه اما حداقل اینو از خودم مطمئن هستم که آدمی نیستم که دنبال چیزی که میخوام نرم و اونو از دیگران بخوام برام انجام بدن
شاید مطلبی که نوشتم باعث شد شما چنین برداشتی کنید اما منظورم مشکلی بود که الان که تقریبا اکثر پست هایی که مربوط به آمار زیستی میشه رو خوندم هم دارم
تمام صفحات و پست های دیگه رو خوندم و تمام اون قسمت هایی رو که بنظرم مهم تر بود رو ذخیره کردم که بعدا دوباره بخونم از همه کسایی که مطالب رو گذاشتن تشکر میکنم
اما چون نمیتونم زود به زود بیام اینجا و بنظرم اطلاعتم در مورد اینکه برای هر درس چه کتابی بهتره برای خوندن از بقیه خیلی کمتره اون درخواست رو کردم
من چند تا سوال داشتم البته سوال که نه بیشتر سردرگم شدم و سوال برام بوجود اومد
من بعضی از کتاب هایی که دوستان میخونند و معرفی میکنن رواصلا نخوندم مثل رياضي آغاسي و روشهاي آماري باتاچاريا و ...
میخواستم بدونم بهتره اول از کتاب هایی که دوره لیسانس منبع درس هام بوده و خوندمشون شروع کنم بعد به عنوان کتاب کمکی برم سراغ این کتاب ها؟
مثلا من آمار مقدماتی بهبودیان، احتمال شلدون راس،504 رو خوندم
و متاسفانه برای روش آماری کتاب خاصی رو نخوندوم( به لطف استادی که برای این درس داشتیم سه تا کتاب مود و جان فروند و عادل آذر رو معرفی کرد آخرش هم از عادل آذر منبع امتحانمون شد)
و نمیدونم چه کتابی رو برای روش آماری بخونم؟؟
برای ریاضی واقعا نمیدونم چی بخونم کتاب های ریاضی پارسه رو دارم اما فکر کنم سطحش بدرد آمار زیستی نمیخوره ، میشه راهنماییم کنید برای ریاضی چی بخونم؟

hsbabr2012

New member
شاید حرف شما درست باشه اما حداقل اینو از خودم مطمئن هستم که آدمی نیستم که دنبال چیزی که میخوام نرم و اونو از دیگران بخوام برام انجام بدن
شاید مطلبی که نوشتم باعث شد شما چنین برداشتی کنید اما منظورم مشکلی بود که الان که تقریبا اکثر پست هایی که مربوط به آمار زیستی میشه رو خوندم هم دارم
تمام صفحات و پست های دیگه رو خوندم و تمام اون قسمت هایی رو که بنظرم مهم تر بود رو ذخیره کردم که بعدا دوباره بخونم از همه کسایی که مطالب رو گذاشتن تشکر میکنم
اما چون نمیتونم زود به زود بیام اینجا و بنظرم اطلاعتم در مورد اینکه برای هر درس چه کتابی بهتره برای خوندن از بقیه خیلی کمتره اون درخواست رو کردم
من چند تا سوال داشتم البته سوال که نه بیشتر سردرگم شدم و سوال برام بوجود اومد
من بعضی از کتاب هایی که دوستان میخونند و معرفی میکنن رواصلا نخوندم مثل رياضي آغاسي و روشهاي آماري باتاچاريا و ...
میخواستم بدونم بهتره اول از کتاب هایی که دوره لیسانس منبع درس هام بوده و خوندمشون شروع کنم بعد به عنوان کتاب کمکی برم سراغ این کتاب ها؟
مثلا من آمار مقدماتی بهبودیان، احتمال شلدون راس،504 رو خوندم
و متاسفانه برای روش آماری کتاب خاصی رو نخوندوم( به لطف استادی که برای این درس داشتیم سه تا کتاب مود و جان فروند و عادل آذر رو معرفی کرد آخرش هم از عادل آذر منبع امتحانمون شد)
و نمیدونم چه کتابی رو برای روش آماری بخونم؟؟
برای ریاضی واقعا نمیدونم چی بخونم کتاب های ریاضی پارسه رو دارم اما فکر کنم سطحش بدرد آمار زیستی نمیخوره ، میشه راهنماییم کنید برای ریاضی چی بخونم؟

دوست عزیز سلام.
بنظرم برای کنکور بایستی دید وسیعتری نسبت به منابع داشته باشین و فقط محدود به چند منبع که در دوران کارشناسی داشتین نباشید.
اولا من نمیدونم واقعا فقط قصد شرکت برای زیستی دارین یا نه؟
چون فرق میکنه که الان میخواین برای وزارت علوم بخونین یا فقط زیستی هدفتونه.
از این بابت که منابع درسیتون هم فرق خواهد کرد چون بالاخره سطح کنکور امار ریاضی بالاتر از زیستی میباشد و البته نمیشه کتمان کرد مطالعه دروس در بالاترین سطح همیشه نتیجه مطلوب تری دارد حالا برای هر کنکوری میخواد باشه.

parasto104

New member
فقط میخوام زیستی بخونم البته ترم مهر هم دانشگاه درس دارم
""از این بابت که منابع درسیتون هم فرق خواهد کرد چون بالاخره سطح کنکور امار ریاضی بالاتر از زیستی میباشد و البته نمیشه کتمان کرد مطالعه دروس در بالاترین سطح همیشه نتیجه مطلوب تری دارد حالا برای هر کنکوری میخواد باشه.""
این حرف شما درست هست اما برای زیستی آمارریاضی پارسیان رو نباید خوند چون اهمیت خیلی کمی داره در حالی که برای آمار ریاضی خیلی مهمه یه تفاوت هایی دارند خوندن واسه این دوتا آزمون
میخوام برای هر درس چندتا کتاب بخونم اما اول اون کتابایی که قبلا خوندم رو شروع کنم یا کتاب هایی که جدید هستن برام؟؟
برای روش های آماری هم نمیدونم چی بخونم؟؟
برای ریاضی ارشد زیستی فقط کتاب آغاسی هست برای خوندن؟؟ اگه کتاب دیگه ای هست بگید لطفا

hsbabr2012

New member
فقط میخوام زیستی بخونم البته ترم مهر هم دانشگاه درس دارم
""از این بابت که منابع درسیتون هم فرق خواهد کرد چون بالاخره سطح کنکور امار ریاضی بالاتر از زیستی میباشد و البته نمیشه کتمان کرد مطالعه دروس در بالاترین سطح همیشه نتیجه مطلوب تری دارد حالا برای هر کنکوری میخواد باشه.""
این حرف شما درست هست اما برای زیستی آمارریاضی پارسیان رو نباید خوند چون اهمیت خیلی کمی داره در حالی که برای آمار ریاضی خیلی مهمه یه تفاوت هایی دارند خوندن واسه این دوتا آزمون
میخوام برای هر درس چندتا کتاب بخونم اما اول اون کتابایی که قبلا خوندم رو شروع کنم یا کتاب هایی که جدید هستن برام؟؟
برای روش های آماری هم نمیدونم چی بخونم؟؟
برای ریاضی ارشد زیستی فقط کتاب آغاسی هست برای خوندن؟؟ اگه کتاب دیگه ای هست بگید لطفا

خوب مشخص شد دقیقا هدفتون چی هستش.
این نظر منه و تجربه ای که داشتمو دارم میگم. بنظرم برای هر درس نهایت بیشتر از دو منبع رو نخونید اونم منابعی که معروف باشن.
برای احتمال من بهتون برای شروع کتاب سعید قهرمانی رو پیشنهاد میکنم کتابش حل تمرین هم داره.منظور اینه که تمریناشم حل کنید. برای زیستی خوندن راس بنظرم لازم نیست چون راس اولا واقعا سنگینه ثانیا وقت هم زیاد میبره.اگر هم خواستید و دیدید با خوندن قهرمانی هنوز نیاز به خوندن منبع دیگه ای از احتمال هم دارید کتاب امار و احتمال بهبودیان هم بخونید ولی بعید میدونم بعد خوندن قهرمانی نیاز به بهبودیان باشه دیگه.اگر کتاب احتمال پارسه رو گیر بیارید خوب هستش چون نکات خوبی داخل هر فصلش گفته مکمل خوبی برای قهرمانی هست.

hsbabr2012

New member
برای امار ریاضی من به شخصه کتاب پارسیان واقعا ترجیح میدم چون دیگه کامل کامل هست و دو دور خوندن دقیق این کتاب همراه با مثالاش واقعا برای مسلط شدن به امار ریاضی کافیه.و اگر هم تمریناشو کار کنید که نور الا نوره چون حل تمرین اکثر فصلاشم هست.

hsbabr2012

New member
واما برای روش های اماری باتاچاریا کتابی نیست که تافته جدابافته باشه دقیقا همون مطالبی که دوران کارشناسی خوندین اورده ولی با بیان بهتر و دقیقتر.من این کتاب پیشنهاد میکنم که جلداول و فصل اول جلد دومشو باید بخونید.اگر هم فرصت کردید تمریناش هم کار کنید خوبه.
برای رگرسیون بنظرم اول کتاب مونت گومری رو بخونید نه تمام مطالبش.اون قسمتاییکه من خوندم شامل قسمتای زیر هستش:
فصل اول، فصل دوم به غیر از بخش 2-6 وزیربخش 2-6-1 و 2-6-2،فصل سوم به غیر از زیر بخش 3-2-5 و 3-2-6 وبخش 3-7 و 3-8،فصل چهارم به غیر از زیر بخش 4-2-2 و زیر بخش 4-4-4 و بخش 4-6 و بخش 4-7 و زیربخش 4-9-2 و 4-9-4 و 4-9-5 و بخش 4-10،فصل پنجم فقط بخش 5-1 وزیر بخش 5-2-1 خونده بشه، فصل ششم فقط بخش 6-1 و 6-2 و زیربخش 6-3-1 و 6-3-2 خونده بشه،فصل هفتم فقط بخش 7-1 و زیربخش های 7-1-2 و 7-1-3 وزیر بخش 7-2-3 خونده بشه،فصل هشتم فقط بخشهای 8-1 و 8-2 و 8-3 و 8-4 و زیر بخشهای 8-4-1 و 8-4-2 خونده بشه، فصل نهم فقط بخش 9-4 و 9-6 و 9-10 وزیربخشهای 9-10-1 و 9-10-2 و 9-10-3 خونده بشه.....، بنظرم این قسمتا رو خوب بخونید، بعدش کتاب بازرگان لاری خوب بخونید چون مکمل خوبی هستن برای هم.

آخرین ویرایش:

parasto104

New member
من بیشتر فصل های شلدون راس رو خوندم و تمریناش رو حل کردم بنظرتون از اون احتمال رو شروع کنم بهتر نیست تا برم قهرمانی رو که تا خالا نخوندم، بخونم؟؟
آمار ریاضی پارسان رو بیشتر فصل هاش رو خوندم با حل تمرین خودم هم نظر شما رو دارم اما اگه فقط چند تا سوال ازش بیاد بهتر نیست وقتم رو رو کتاب دیگه ای بذارم که بیشتر ازش سوال میاد؟؟
البته به کم آمار ریاضی بهبودیان رو هم خوندم
اما نمیدونم چرا با آمار ریاضی جان فروند کلا مشکل دارم ازش خوشم نمیاد بخونمش

hsbabr2012

New member
برای نمونه گیری کتاب های پیام نور عمیدی خوب هستن و کافیه.هر فصل بخش تمریناشم بخونید خوب، گاهی اوقات فرمولها و مطالب مفهومیه خوبی میشه از داخلشون پیداکرد.
برای ناپارامتری من کتاب بهبودیان اصلا نمیپسندم کتابش واقعا گنگ توضیح داده و خودم فقط از ناپارامتریه دوران کارشناسیم خوندم این مبحث اطلاعی از منابعش ندارم راستیتش ولی حتما بپرسید از اساتیدتون که به غیر از بهبودیان یک منبع خوب دیگه بهتون معرفی کنن.
طرح ازمایش ها هم همین مونت گومری کاملا خوبه خوندنش، ولی باید با دقت بخونیدش خیلی با دقت چون خیلی نکات ریز داخلش داره.بنظرم خودن دو دور خوب این کتاب کفایت میکنه.

hsbabr2012

New member
ببینید بنظرم امار ریاضیه پارسیان وقتی خوب خونده بشه شما میتونید هر سوالی رو بهتون بدن جواب بدید، مخصوصا اینکه کنکور زیستی هم هست و سطح کتاب پارسیان خیلی بالاتر از این کنکور هستش.
اگر راس رو خوندید و تمریناشو کارکردید که خیلی عالیه، وقتی شما راس خوندید که بنظرم قهرمانی در مقابلش هیچی نیست و راحت از پس کتاب قهرمانی بر میاین.

hsbabr2012

New member
هر کدوم از این کتاب هایی که میخونید حتما نکته برداری و خلاصه نویسی داشته باشید حتما.

hsbabr2012

New member
در مورد زبان، نمیدونم واقعا زبانتون در چه سطحی هست ولی تجربه ائیکه من دارم اگر این چیزیکه میگمو اجرا کنید اگر سطح زبانتون هم متوسط به پایین باشه راحت میتونید حداقل 40 درصد در کنکور امار زیستی بزنید زبان.
اولا که 504 رو خوندید واقعا عالیه و بازم بخونیدش تا یادتون نره، ثانیا زبان ارشد پزشکی بر مبنای تافل بیشتر هستش و اگر شما لغات تافل هم یاد بگیرید خیلی عالیه، من برای کتاب برای کنکور کتاب لزگی پیشنهاد میکنم که الان بچه های تهران برای ازمون دکترا زیستی حتی این کتاب میخونن،این کتاب اومده مهارتهای ریدینگ و vocab به سبک تافل در چند فصل با تمرینهای زیاد قرار داده و یک بخش دیگه هم به عنوان نمونه سوال قرار داده جدای از این فصول.همچنین زبان کنکورهای ارشد پزشکی رو اورده تستاشو تا همین سالهای اخیر.بنظرم این کتاب خوندنشو تا زمان امتحان در برنامه درسیتون بگنجونید و مهارتاشو خوب یاد بگیرید کاملا برای زبان ارشد زیستی اماده هستید.

hsbabr2012

New member
واما مدت زمانی که میخواد مطالعه داشته باشید، الان شما دارید میخونید و بنظرم چون واحد هم دارید از مهر به بعد از این فرصت 24 روزه تا مهر خوب استفاده کنید و 8 ساعت در روز رو خوب بخونید و سعی کنید در هر روز 2 3 الی 4 درس با هم بخونید.تا مطالعتون تنوع داشته باشه. کلا چند واحد دارید این ترم؟

parasto104

New member
راهنمایی هاتون خیلی خوبه خیلی کمکم کردید که از سردرگمی که داخلش بودم بیام بیرون حالا میدونم چه کتاب هایی رو برا ارشد بخونم
یه دنیا ممنون
من ترم بعد 16 واحد دارم که 3 تا درس مهم دارم که نیاز به وقت گذاشتن دارند(آنالیز ریاضی،گسسته،تحلیل داده ها)
استادایی که داشتم بهترین کتاب برای ناپارامتری رو کتاب بهبودیان میدونستند و همین رو به ما درس دادند
بنظر خودم نحوه بیانش متوسطه و میتونم بخونمش
اما کتاب آمار ناپارامتری کاربردی کنوور چطوره؟؟
برای زبان هم تصمیم دارم
504
واژه های ضروری تافل
لزگی( اسم دقیق کتابش چی هست؟؟)
بخونم
خودم واسه کنکور سراسری همین جوری درس میخوندم
از شنبه شروع میکنم برای خوندن

parasto0o

New member
دوست عزیز parasto104منابع من اینابودش:
امارریاضی بهبودیان،نمونه1و2 ککران،طرح مونت گومری،ناپارامتری بهبودیان،رگرسیون ج.ز.و.ه.ی دکترپارسیان،ریاضی1پوران پژوهش

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا