مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
رگرسیون مونتگمری کتابیه که تو اکثر کتابخونه های بزرگ پیدا میشه. اگه قصد خریدشو دارین، اینترنتی سریع به دستتون میرسه. یه هفته تا ده روز طول میکشه.

Immortal

New member
سلامimmortal منم اراک هستم می گردم اگر گیر اوردم بهت خبر میدم به آقای گودرزی( کتابفروشی دانشجو) خیابان ملک بسپاری میاره منم میرم اگه گفتی بگو 2 تا بیاره:1dco2x0p1lilzhfpg1t . من رگرسیون جعفری جوزانی رادارم

امروز سر به آقای گودرزی زدم بازم نداشت.....فایده نداره توی این شهر هیچ چیزه درست درمونی پیدا نمی شه متاسفانه.

Immortal

New member
در حال حاضر بیشتر تمرکزم روی رگرسیون و آمار ریاضی و ریاضی هست که تقریبا روزی 4 ساعت زمان می ذارم که ایشالا تا چند روزه دیگه به روزی 6 ساعت می رسونمش..........زبان رو هم لزگی و 504 فعلا می خونم کلا زبانم قویه کمتر روش وقت می ذارم.........امیدوارم هممون خوب درس بخونیم چون قراره بترکونیم:smilies-azardl (181

sts92

New member
سلام
خداقوت به همه میگم
منم از دیروز شروع کردم
با حساب اینکه آزمون 9 خرداد باشه
از امروز تا روز آزمون 257 روز مونده
تقریبا 8ماه و نیم
در کنار هم امیدوارم بتونیم از این فرصت بخوبی استفاده کنیم
تلاش مستمر داشته باشیم
به امید موفقیت روز افزون برای همه اعضای تاپیک گروه آمار زیستی

biosta

Well-known member
الان 8 تا پست متوالی رو پاک کردم که جاش تو تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread3700-106.html
هست ، رعایت کنید .
یک هفته دیگه من بروم راحت میشوید ، کسی نیست که بگه مطالبتان به عنوان تاپیک بخورده .
فکر کنم از نظم الانش کم کم انجمن آمار زیستی خارج بشه .
امیدوارم دوست عزیز rahele-t ( مدیر انجمن ) کم و بیش بیاد تو انجمن آمار زیستی

biosta

Well-known member
عاقا من واسه علومم میخونم، بنظرتون وقت میکنم؟

ما که نمی دانیم روزی چند ساعت درس می خونی
الان سطح علمت چقدر هست .
هدف اصلی ات از خواندن برای کنکور چه رشته و چه شهری هست
جواب مشخصی برای سوالت نیست
وقتی جواب مشخصی وجود دارد که بدانی کجا ایستادی و بدانی دقیقا" هدفت چیست .

nerci

New member
الان 8 تا پست متوالی رو پاک کردم که جاش تو تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread3700-106.html
هست ، رعایت کنید .
یک هفته دیگه من بروم راحت میشوید ، کسی نیست که بگه مطالبتان به عنوان تاپیک بخورده .
فکر کنم از نظم الانش کم کم انجمن آمار زیستی خارج بشه .
امیدوارم دوست عزیز rahele-t ( مدیر انجمن ) کم و بیش بیاد تو انجمن آمار زیستی
ببخشید اما چرا میخواید برید؟؟؟
لطفا نرید.
ما به کمک شما احتیج داریم.

biosta

Well-known member
ببخشید اما چرا میخواید برید؟؟؟
لطفا نرید.
ما به کمک شما احتیج داریم.

احتیاج دارم بیشتر به خودم کمک خودم
وظیفه ی اصلی ام کمک به خودم هست .
نوشته و راهنمایی های من و دیگر دوستان تو انجمن خواهد ماند
یادتان باشد قبولی از خودباوری شروع میشه .

biosta

Well-known member
هدفم آمار اقتصاد یا آمارزیستی کرمان و شهرای نزدیک بهش
بهرحال مرسی

بین امار اقتصاد و آمار زیستی تفاوت بسیاری هست
این صحبت رو مفصل در چندین و چندین خط حدود یک سال پیش به شیوه ای دیگر گفته بودم و الان هم لازم شد چند خطی بنویسم .
که حواستان باشد اگر برای کنکور وزارت علوم می خوانید از کنکور امارزیستی جا نمانید .
این صحبت من برای داوطلبانی هست که سطح علمشان متوسط یا متوسط به پایین هستند
چرا که برای کنکور وزارت علوم می خوانند و بعد وقت مطالعه برای کنکور وزارت بهداشت کم می اورند .

یک مثال همین آقای بنکچی که آمار اقتصاد فردوسی روزانه قبول شدند اگر برای کنکور وزارت بهداشت هم اصلا" مطالعه نمی کردند آمار زیستی قبول بودند
اما می دانیم کسی که امار زیستی قبول می شود الزاما" علم این که چند ماه قبلش توانسته باشد روزانه وزارت علوم قبول شود را ندارد . ...
منظورم نهایت این هست که داوطلبان کنکور که پایه ضعیف دارند بدانند که هدفشان کدام کنکور هست
چرا که انرژی شان را برای همان کنکور متمرکز کنند
و نه این که
مثلا"
بگیرند کلی وقتشان را برای خواندن درس آمار ریاضی بگذارند و بعد از خواندن ناپارامتری بمانند .
در چند پست قبل رتبه های برتر کنکور امارزیستی گفته بودند که حتما" برای کنکور آمار زیستی درس آمار ریاضی را بخوانید
دقیقا" می دانم چرا چنین گفتند و من نیز حرفشان را تصدیق می کنم
اما برای داوطلبانی که سطح علمشان متوسط به بالا هست
و نه داوطلبانی که قراره با خواندن امارریاضی از خواند مثلا" رگرسیون جا بمانند .
بایستی توجه کرد که برای قبولی و موفقیت در کنکور نمی شود برای همه یک دستور عمل واحد را به کار برد
... تفاوت در مطالعه برای کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت برای داوطلبان متوسط و یا متوسط به پایین هست
می دانم نوشته هایی که در بالا نوشتم برای داوطلبان قوی می تونه قابل درک نباشه .
بهرحال بایستی دانست که در دورانی که برای کنکور می خوانیم چکار می کنیم
وگر نه اتفاق یی که می افتد چنین هست که به اندازه ی تلاشمان نتیجه نمی گیریم .

biosta

Well-known member
من اگر بخواهم دوباره کنکوربرای رشته ی امارزیستی دهم و کلا" دانشجوی ضعیف یا متوسط به پایینی باشم
چنین عمل می کنم که از الان تا کنکور وزارت علوم می گیرم دروسی که بین دو کنکور وزارت بهداشت و وزارت علوم مشترک هست رو می خوانم
البته اغلب با توجه به نوع منابع کنکور امار زیستی و بعد از کنکور وزارت علوم سراغ دروس باقی مانده که مطالعه نشده مثل ناپارامتری می روم .
و نیز نیم نگاهی هم به سوالات کنکور وزارت علوم خواهم داشت چرا که سوالات درس محض که از نظر سختی در کنکور وزارت علوم متوسط هست پتانسیل بالایی دارد که حتی عینا" در کنکور وزارت بهداشت تکرار شود .

اگر داوطلب قوی باشم که هدف اصلی ام کنکور وزارت بهداشت هست می گیرم دروس مشترک کنکور وزارت بهداشت و وزارت علوم رو از روی منابع کنکور وزارت علوم می خوانم و درس امارریاضی رو هم می خوانم
و همه ی سوالات کنکورهای قبل وزارت علوم را خیلی خیلی جدی می گیرم .
بعد از کنکور بهمن ماه هم دروسی مثل ناپارامتری و مقداری از درس طرح را که نخوانده ام رو شروع می کنم .

کرهانی

New member

بین امار اقتصاد و آمار زیستی تفاوت بسیاری هست
این صحبت رو مفصل در چندین و چندین خط حدود یک سال پیش به شیوه ای دیگر گفته بودم و الان هم لازم شد چند خطی بنویسم .
که حواستان باشد اگر برای کنکور وزارت علوم می خوانید از کنکور امارزیستی جا نمانید .
این صحبت من برای داوطلبانی هست که سطح علمشان متوسط یا متوسط به پایین هستند
چرا که برای کنکور وزارت علوم می خوانند و بعد وقت مطالعه برای کنکور وزارت بهداشت کم می اورند .

یک مثال همین آقای بنکچی که آمار اقتصاد فردوسی روزانه قبول شدند اگر برای کنکور وزارت بهداشت هم اصلا" مطالعه نمی کردند آمار زیستی قبول بودند
اما می دانیم کسی که امار زیستی قبول می شود الزاما" علم این که چند ماه قبلش توانسته باشد روزانه وزارت علوم قبول شود را ندارد . ...
منظورم نهایت این هست که داوطلبان کنکور که پایه ضعیف دارند بدانند که هدفشان کدام کنکور هست
چرا که انرژی شان را برای همان کنکور متمرکز کنند
و نه این که
مثلا"
بگیرند کلی وقتشان را برای خواندن درس آمار ریاضی بگذارند و بعد از خواندن ناپارامتری بمانند .
در چند پست قبل رتبه های برتر کنکور امارزیستی گفته بودند که حتما" برای کنکور آمار زیستی درس آمار ریاضی را بخوانید
دقیقا" می دانم چرا چنین گفتند و من نیز حرفشان را تصدیق می کنم
اما برای داوطلبانی که سطح علمشان متوسط به بالا هست
و نه داوطلبانی که قراره با خواندن امارریاضی از خواند مثلا" رگرسیون جا بمانند .
بایستی توجه کرد که برای قبولی و موفقیت در کنکور نمی شود برای همه یک دستور عمل واحد را به کار برد
... تفاوت در مطالعه برای کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت برای داوطلبان متوسط و یا متوسط به پایین هست
می دانم نوشته هایی که در بالا نوشتم برای داوطلبان قوی می تونه قابل درک نباشه .
بهرحال بایستی دانست که در دورانی که برای کنکور می خوانیم چکار می کنیم
وگر نه اتفاق یی که می افتد چنین هست که به اندازه ی تلاشمان نتیجه نمی گیریم .

ممنونم از شما
منهم آمارریاضیم قویه هم ناپارامتریم ،
با این وجود پس فکرنکنم که مشکلی پیش بیاد اگه الان واسه علوم بخونم و زبان رو و بعد از کنکور و چند روز استراحت دروس باقیمانده وزارت بهداشت رو که چیز زیادی هم نیست
ریاضیش هم که خیلی ساده هست، البته من واسه کنکور علوم قصد ندارم وقت واسه آنالیز بزارم

Immortal

New member
من اگر بخواهم دوباره کنکوربرای رشته ی امارزیستی دهم و کلا" دانشجوی ضعیف یا متوسط به پایینی باشم
چنین عمل می کنم که از الان تا کنکور وزارت علوم می گیرم دروسی که بین دو کنکور وزارت بهداشت و وزارت علوم مشترک هست رو می خوانم
البته اغلب با توجه به نوع منابع کنکور امار زیستی و بعد از کنکور وزارت علوم سراغ دروس باقی مانده که مطالعه نشده مثل ناپارامتری می روم .
و نیز نیم نگاهی هم به سوالات کنکور وزارت علوم خواهم داشت چرا که سوالات درس محض که از نظر سختی در کنکور وزارت علوم متوسط هست پتانسیل بالایی دارد که حتی عینا" در کنکور وزارت بهداشت تکرار شود .

اگر داوطلب قوی باشم که هدف اصلی ام کنکور وزارت بهداشت هست می گیرم دروس مشترک کنکور وزارت بهداشت و وزارت علوم رو از روی منابع کنکور وزارت علوم می خوانم و درس امارریاضی رو هم می خوانم
و همه ی سوالات کنکورهای قبل وزارت علوم را خیلی خیلی جدی می گیرم .
بعد از کنکور بهمن ماه هم دروسی مثل ناپارامتری و مقداری از درس طرح را که نخوانده ام رو شروع می کنم .

دقیقا من دارم همین کار رو می کنم کلا سطح علمی متوسط رو به پایینی دارم الان دارم دروس مشترک رو می خونم اما چون کنکور وزارت علوم برام خیلی مهم نیست باز بیشتر وقتم رو برای منابع وزارت بهداشت می ذارم.....برنامه کلیه من فقط قبولی در کنکور وزارت بهداشت در یک دانشگاه خوبه...... آمار ریاضی ترجیح می دم دانشگاه ازاد تهران بخونم تا دانشگاه سراسریه مثلا کرمان البته امیدوارم این جوری نشه چون علاقه ای به مباحث خشک ریاضی در آمار ندارم

nerci

New member
دقیقا من دارم همین کار رو می کنم کلا سطح علمی متوسط رو به پایینی دارم الان دارم دروس مشترک رو می خونم اما چون کنکور وزارت علوم برام خیلی مهم نیست باز بیشتر وقتم رو برای منابع وزارت بهداشت می ذارم.....برنامه کلیه من فقط قبولی در کنکور وزارت بهداشت در یک دانشگاه خوبه...... آمار ریاضی ترجیح می دم دانشگاه ازاد تهران بخونم تا دانشگاه سراسریه مثلا کرمان البته امیدوارم این جوری نشه چون علاقه ای به مباحث خشک ریاضی در آمار ندارم

وقتی که سوال از آمار ریاضی واسه وزارت بهداشت خیلی کم میاد،بهتر نیس وقتمون رو بذاریم رو چیزای مهمتر؟
راستی به نظر شما تغییر کردن دولت و روی کار آمدن وزیر بهداشت جدید تاثیری رو کنکور ما داره؟

biosta

Well-known member
وقتی که سوال از آمار ریاضی واسه وزارت بهداشت خیلی کم میاد،بهتر نیس وقتمون رو بذاریم رو چیزای مهمتر؟
راستی به نظر شما تغییر کردن دولت و روی کار آمدن وزیر بهداشت جدید تاثیری رو کنکور ما داره؟

برای دانشجویان ضعیف تا حتی متوسط بهتر هست چنین عمل کنند ،
اما دانشجویانی که معمولا" استعداد درخشان هستند ( یعنی کسانی که در کنکور وزارت علوم رتبه ی زیر 100 می آورند )
اگر از آمار ریاضی دو سوال هم برای کنکور آمار زیستی بیاد می خوانند این درس را ، چون ایشان وقتی آمار ریاضی را می خوانند کلی لذت می برند .
بهرحال آنچه که به نظر لازم میرسیده گفته شده و راه قبولی نشان داده شده ، اما تنها با دانستن مسیر نمی توان به مقصد رسید بایستی همت کرد و راه را به صورت پیوسته طی نمود چرا که زمان محدودی برای رسیدن به خط پایان وجود دارد .

بدیهی ست وقتی وزارتخانه بودجه کم می اورد سیاست بر توسعه ی دوره های شبانه و بین الملل خواهد بود .
اما هر چند ظرفیت بدون شهریه ی آمار زیستی از 125 نفر در سال 91 به 116 نفر در سال 92 رسید
اما تقریبا" مطمئنم که ظرفیت های پذیرش بدون شهریه رشته ی امار زیستی در سال 93 کمتر از 116 نفر نخواهد بود .
چرا؟
چون همچنان سیاست کلی بر افزایش ظرفیت های دوره های تحصیلات تکمیلی ( ارشد و دکتری ) هست
و اگر هم ظرفیت های بدون شهریه ی آمار زیستی را افزایش ندهند اما کاهش به نظرم نمی دهند
و همچون سال 92 به جای افزایش ظرفیت های دوره های بدون شهریه به توسعه ی ظرفیت های شبانه و بین الملل خواند پرداخت .

Immortal

New member
منکه شبانه امارزیستی هم راضیم و ترجیح میدم به روزانه تهران امارریاضی هرچند که توی دروس امارریاضی نمره زیر 19 نگرفتم اما واسه ادامه تحصیل دوستش ندارم
راستی بچه ها صحت داره که منابع وزارت علوم تغییر کردن؟:33:
من در حال حاضر رگرسیون بازرگان لاری-امارریاضی دکتر وحیدی اصل و شبام زبان رو تو برنامه ام دارم

من که چیزی در این باره ندیدم همون منابع هستش چیزی تغییر نکرده........من رگرسیون رو از روی مونتگومری می خونم و آمار ریاضی رو هم از روی پارسیان و روز های تعطیل مثلا جمعه ها و یا هر وقت حالش باشه یه نگاهی به زبان هم می کنم.

biosta

Well-known member
تغییراتی صورت گرفته ، قبلا" خبرش رو برای رشته ی آمار اعلام کردم و اگر لینکش رو پیدا کردم دوباره می گذارم .

biosta

Well-known member
امروز که نمی رسم اما از فردا شروع می کنم به فرستادن ایمیل که بیشتر برای دانشجویان ترم یک خواهم فرستاد
مطالبی که به دردشان بخورد
اما داوطلبان کنکور آمار زیستی هم ایمیل خودشان را برایم بفرستید .
شروع کنم به فرستادن دیگه کسی جا بماند برایش به صورت تکی مطالب رو نمی فرستم .
kianibo911@mums.ac.ir

کرهانی

New member
من که چیزی در این باره ندیدم همون منابع هستش چیزی تغییر نکرده........من رگرسیون رو از روی مونتگومری می خونم و آمار ریاضی رو هم از روی پارسیان و روز های تعطیل مثلا جمعه ها و یا هر وقت حالش باشه یه نگاهی به زبان هم می کنم.

اره تو سایت سنجش خبری نبود اما اینجا لینکش رو گذاشتن
من امار راضی پارسیان و خلاصه های پارسه رو هم میخونم ،زبانم ضعیفه جای کار زیاد داره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا