NB92
New member
سوال
سلام بچه ها من کم کم دارم نا امید میشم که ارشد 93 رو شرکت کنم. تو پست قبلیم گفتم وقتم محدوده اخه دارم زبان میخونم البته به شکل کاملا جدی همه ی ترم ها رو نمیتونم برم اما نمیذارم بینش فاصله بیفته واسه همین خودم میخونم و میرم آموزشگاه امتحان میدم. گاهی کار هایی که باید انجام بدم خیلی سنگینه وقتی برام نمیمونه تا مثل شما ها درس بخونم به نظرتون اگه زبان رو که عاشقشم هستم ادامه بدم تا تافلم رو بگیرم بعد ارشد شرکت کنم عقب افتادم یا ضرر کردم؟:sadsmileyالبته درسهام رو مرور میکنم که فراموش نکنم ولی برای قبولی در ارشد کافی نیست) ممنون میشم نظراتون رو بهم بگید استفاده میکنم
پاسخ
یک وقت محدودی دارید که باید بسنجید که چه کاری در جدول اولویت های زندگی تان بالاتر هست اون را انجام دهید ،
خودتان را با کسی مقایسه نکنید
قراره در حد خودتان بهترین باشید
دیگران تو زندگی عقب تر از من هستند یا جلوتر ، به من ربطی ندارد
مهم این هست که من احساس خوشبختی می کنم و این هم موقعی حاصل می شود که در مسیر رشد فکری و آموختن باشم .
فقط این که خودتان را گول نزنید و واقع بین باشید ومشورت بگیرید و تصمیم نهایی را خودتان بگیرید .
هیچ کسی پاسخ مشخصی بهتان نمی تواند بدهد که کاملا" درست باشد ، زندگی شماست آینده ی شما و تصمیم شما.
چرا به مدرک تافل را احتیاج داری ؟ یا این که منظورت از تافل گرفتن قوی کردن زبان انگلیسی ات هست ؟
بعد از این که عاشق زبان هستم و از خوندنش لذت میبرم هدفم زمینه سازی برای پیشرفت بیشتر در دوره ی ارشد و دکتراست چون مطمئنم زبان اونجا حرف اصلی رو میزنه و هر چه در این زمینه مسلط تر باشی موفق تر هم خواهی بود به قول خودتون سرمایه گذاری واسه ی بعد از قبولی .این سوال رو پرسیدم چون بعضی ها بهم میگفتن هر دو رو همزمان باهم پیش برو واین داشت کم کم توانم رو می گرفت و دچار شک و تردید شده بودم.در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتید وپاسخ دادید