مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

NB92

New member

سوال
سلام بچه ها من کم کم دارم نا امید میشم که ارشد 93 رو شرکت کنم. تو پست قبلیم گفتم وقتم محدوده اخه دارم زبان میخونم البته به شکل کاملا جدی همه ی ترم ها رو نمیتونم برم اما نمیذارم بینش فاصله بیفته واسه همین خودم میخونم و میرم آموزشگاه امتحان میدم. گاهی کار هایی که باید انجام بدم خیلی سنگینه وقتی برام نمیمونه تا مثل شما ها درس بخونم به نظرتون اگه زبان رو که عاشقشم هستم ادامه بدم تا تافلم رو بگیرم بعد ارشد شرکت کنم عقب افتادم یا ضرر کردم؟:sadsmiley:(البته درسهام رو مرور میکنم که فراموش نکنم ولی برای قبولی در ارشد کافی نیست) ممنون میشم نظراتون رو بهم بگید استفاده میکنم

پاسخ
یک وقت محدودی دارید که باید بسنجید که چه کاری در جدول اولویت های زندگی تان بالاتر هست اون را انجام دهید ،
خودتان را با کسی مقایسه نکنید
قراره در حد خودتان بهترین باشید
دیگران تو زندگی عقب تر از من هستند یا جلوتر ، به من ربطی ندارد
مهم این هست که من احساس خوشبختی می کنم و این هم موقعی حاصل می شود که در مسیر رشد فکری و آموختن باشم .
فقط این که خودتان را گول نزنید و واقع بین باشید ومشورت بگیرید و تصمیم نهایی را خودتان بگیرید .
هیچ کسی پاسخ مشخصی بهتان نمی تواند بدهد که کاملا" درست باشد ، زندگی شماست آینده ی شما و تصمیم شما.
چرا به مدرک تافل را احتیاج داری ؟ یا این که منظورت از تافل گرفتن قوی کردن زبان انگلیسی ات هست ؟

بعد از این که عاشق زبان هستم و از خوندنش لذت میبرم هدفم زمینه سازی برای پیشرفت بیشتر در دوره ی ارشد و دکتراست چون مطمئنم زبان اونجا حرف اصلی رو میزنه و هر چه در این زمینه مسلط تر باشی موفق تر هم خواهی بود به قول خودتون سرمایه گذاری واسه ی بعد از قبولی .این سوال رو پرسیدم چون بعضی ها بهم میگفتن هر دو رو همزمان باهم پیش برو واین داشت کم کم توانم رو می گرفت و دچار شک و تردید شده بودم.در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتید وپاسخ دادید

biosta

Well-known member
بعد از این که عاشق زبان هستم و از خوندنش لذت میبرم هدفم زمینه سازی برای پیشرفت بیشتر در دوره ی ارشد و دکتراست چون مطمئنم زبان اونجا حرف اصلی رو میزنه و هر چه در این زمینه مسلط تر باشی موفق تر هم خواهی بود به قول خودتون سرمایه گذاری واسه ی بعد از قبولی .این سوال رو پرسیدم چون بعضی ها بهم میگفتن هر دو رو همزمان باهم پیش برو واین داشت کم کم توانم رو می گرفت و دچار شک و تردید شده بودم.در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتید وپاسخ دادید

سلام دوست عزیز ، پیشنهاد من این هست که از الان به طور جدی برای کنکور شروع به خواندن کنید منتها نصف وقتی که می گذارید برای زبان باشه
بدین صورت تا موقع کنکور چه بسا 1500 ساعت درس خوانده اید که 750 ساعت آن زبان بوده و 750 ساعت آن دروس دیگر .
رتبه خوبی در کنکور خواهید آورد چون اگر دروس دیگرتان را در حد متوسط می زنید اما زبان را بالا خواهید زد .
من اگر دوباره بخواهم کنکور ارشد شرکت کنم چنین که در بالا گفتم خواهم کرد چون اهمیت زبان را در دوره ارشد درک کردم .
برای زبان هم که می خوانید به نظرم روی درک مطلب و لغات کار کنید و خیلی کم هم روی گرامر
مهارت های دیگر را بعدا" یعنی بعد از قبولی می توان بدست آورد .
بسنجید که چه کتاب هایی برای زبان کنکور ارشد پزشکی مناسب هست همان کتاب ها را کار کنید
مثل کتاب لزگی .

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
برای بهترین ایده منتظر نمان ، ایده بهتر را انجام بده ، بهترین نیز به دنبال آن خواهد آمد.
مارک تواین

شبنم86

New member
سلام
این هفته رو 19ساعت مطالعه داشتم سه درس 504روهم خوندم.biosta به نظرت خوبه؟
راستی چراکسی مطالعشوگزارش نمیکنه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

mw.ashel

New member
اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد...

اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد... :a2d3:

c43f517e58f1c95abff7915ed869423b.jpg

simin30

New member
« ... هرگاه افکار مثبت داشته باشید ؛ استعدادهای ذهنی و نیروهای درونی شما فعال می شوند و هرگاه افکار منفی و مخرب بر شما چیره شود ؛ نیروها و استعداهایتان سرکوب شده و باعث شکست شما می گردد. وقتی می بینید که در احساسات منفی غرق شده اید؛ می توانید خیلی ساده از آن خارج شوید.
کافی است به یک چیز زیبا فکر کنید یا مشغول کاری زیبا شوید و وقتی به این روش عادت کنید ؛ زودتر از چیزی که فکر می کنید خالق زندگی خود خواهید شد.
کانی مک می گوید: "در هیچ بازی برنده نمی شوید ؛ مگر آن که آماده ی بُـرد باشید. "

biosta

Well-known member
بالاخره بایستی از یک جا شروع کرد

پایان ماه مبارک رمضان می تونه شروعی باشه برای شما تا که به فصل جدیدی در زندگی تان دست یابید
همیشه موفقیت ها از خود باوری شروع میشه ، خواهشا" درس نخوانید ، خواهشا" اگر هنوز قبولی در ارشد را باور نکردید درس نخوانید ،
اگر هنوز تصمیم نگرفتید که کجا دوست دارید قبول شوید شروع نکنید
من اگر جای شما باشم می نشینم و ترتبی جاهای که دوست دارم قبول شوم رو برای خودم لیست می کنم و خیلی کارهای دیگه
کمی در مورد این که بعد از قبولی به چه خواسته ها و امتیاز هایی می رسید خیال پردازی کنید ...

اگر به مرحله ای رسیدید که خواستید به طور جدی شروع کنید پیشنهاد من جنین هست که
ساعات درس خواندنتان را حتما" با روزش یادداشت کنید ( این طوری می توانید عملکرد خودتان را بررسی کنید و به خودتان تلنگر بزنید )
همان طور که می دانید از دروس پایه مطالعه یک کنکوری شروع می شود منتها از آسان ترین درس و همان درسی که آسان هست و علاقه دارید شروع کنید
کمتر از نیم ساعت مطالعه نکنید یعنی زود از جایتان بلند نشوید
توجه داشته باشید که یکی از عواملی که باعث می شود از مطالعه که دارید لذت ببرید و پراکندگی ذهنی نداشته باشید هدفتان از مطالعه هست
پس تا موقعی که با تمام وجود نگفته اید من در کنکور ارشد سال بعد قبول می شوم و باورش نکردید مطالعه نکنید ،حتی پا فراتر بگذارید و بگویید من باید در این مکان قبول شوم
یکی از سخنان من در موقعی که برای کنکور می خواندم همین بود " خودباوری یعنی همه چی "

mw.ashel

New member
فکر کردن به موفقیت

فکر کردن به موفقیت
اگر بخواهید به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنید، باید آرزوهای بزرگی نیز در سر داشته باشید. هر داستانی از موفقیت با یک آرزوی بزرگ آغاز می شود. شما می بایست چشم اندازهای بزرگ را برای خود متصور باشید، این که فردی مشهور و صاحب اعتبار هستید. باید از آن چه که می خواهید بدان برسید، تصویری روشن داشته باشید و آنقدر آن آرزوی خود را در سر پرورش داده باشید که آن را کاملا احساس کرده و برایتان دست نیافتنی نباشد. به طور مثال تصور کنید که اگر در کار خود موفق شوید، چه تحولی در زندگی شما و اجتماع ایجاد خواهد شد؟ اگر شما به موفقیت در زندگی برسید ، از چه اعتباری برخوردار خواهید شد ؟ و تا چه حد به خود کمک کرده اید؟
:riz304:

sts92

New member
فک کنم آنقدر آقای مدیر گفتن انگیزه هاتون رو قوی کنید
همه رفتن فقط انگیزه هاشون قوی کنن
بسه دیگه بهتره دیگه بیاید درس بخونیم
دومین ماه تابستونم داره تموم میشه ها

saber.biostatic

New member
سلام بچه ها
از امروز منم قاطیه شما شدم
واسه همممممممممه تون آرزوی موفقیت دارم...:auizz3ffy9vla57584x

NB92

New member
فک کنم آنقدر آقای مدیر گفتن انگیزه هاتون رو قوی کنید
همه رفتن فقط انگیزه هاشون قوی کنن
بسه دیگه بهتره دیگه بیاید درس بخونیم
دومین ماه تابستونم داره تموم میشه ها

Motivation is what get you started,Habit is what keeps you going
انگیزه برای شروع است وعادت برای ادامه.

saber.biostatic

New member
راستی کسی میخواد دانشگاه علوم پزشکی شیراز قبول شه؟
یه پایه شدید درس خوندن میخوام....کسی هست؟
تا به هدفم نرسم دست از تلاش برنمی دارم......:a2d3:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا