مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شبنم86

New member
هفته ای که گذشت...
22ساعت مطالعه داشتم همون سه کتاب امار نمونه وریاضی . ساعت مطالعه بسشتری داشتم با حس رضایت کمتر:65d6a5d6s:

biosta

Well-known member
هفته ای که گذشت...
22ساعت مطالعه داشتم همون سه کتاب امار نمونه وریاضی . ساعت مطالعه بسشتری داشتم با حس رضایت کمتر:65d6a5d6s:

یک عبارتی هست که به نظرم میگه میزان خواستن وسعت تلاش را مشخص می کنه
به عبارتی یعنی روی انگیزه ها و اهدافتان از ادامه تحصیل ، امتیاز ها و منفعت هایی که از ادامه تحصیل کسب می کنید به به اندیشید و برای خود حتی فهرستی تهیه کنید
چرا که باعث می شود کمیت و کیفیت مطالعه تان افزایش یابد و استمرار در مطالعه داشته باشید .
در صورت امکان به گروه امار زیستی که در شهرتان هست سر بزنید و با اساتید و دانشجویان این رشته صحبت کنید و سوالات خود را حضورا" بپرسید
خیلی مهم هست که مطالعه تان صرفا" جهت رفع تکلیف نباشه .

sts92

New member
هفته ای که گذشت...

اگه هزاران ساعت هم بخونی ولی با علاقه و عشق نخونی و لدت نبری ارزش خاصی نداره
یادتون نره بازه زمانی که واسه امادگی آزمون میزاریم جز ساعات عمر ما محسوب میشه پس سعی کنیم ازش لذت ببریم

آخرین ویرایش:

simin30

New member
سلام دوستان پرتلاش
طاعاتتون قبول درگاه حق
بالاخره تونستم شروع کنم
از دیروز من هم با شما همراه شدم
تا آخر راه ....... آزمون 93
البته هنوز کور سوی امیدی به قبولی دارم (مثل کسی که میخواد راه جدید رو بره اما برمیگرده پشت سرشو نگاه میکنه تا صداش کنن نرو برگرد)
ايشالا كه برميگردي:28:

simin30

New member
سلام به همه دوستان عزيز
بعد از فوت ناگهاني دوست مهربونم برگشتن به درس و كتابي كه با بيساران در موردش حرف ميزدم خبلي سخته...
فكر كردن به اميد و آرزوهايي كه با بيساران در موردش درد دل ميكردم سخته...
نميدونم چند روزه چيزي نخوندم...از فرداشروع ميكنم.توكل به خدا
به اميد شادي روح پسري كه هميشه ميخنديد...

mw.ashel

New member
MagicMan-MArtesh.jpg

1. [*=right]برنامه ریزى: برنامه ‏ریزى براى موفقیت برج مراقبت پیشروى به سمت اهداف است.
    [*=right]خودباورى: اساس ایمان خودباورى است. انسان خودباور به توان خویش ایمان دارد و ایمان انتظارى مطمئن است.
    [*=right]حرکت: خروج از سکون و عدم توقف ضامن موفقیت است؛ اما حرکتى که حساب شده و طبق برنامه باشد.
    [*=right]جرأت: عدم هراس و این پا و آن پا کردن و حتى پذیرش شکست‏ها اساس موفقیت است.
    [*=right]خودتشویقى: خود تشویقى به معناى خود شیفتگى نیست. انسان گاه نیاز دارد فهرست موفقیت‏هاى خود را تنظیم کند و حتى به بعضى تقدیر نامه ‏ها و سپاسنامه‏ ها چشم بیندازد تا باور کند دوباره مى‏تواند موفقیتى جدید به وجود آورد.

انسان براى موفقیت باید بلند نظر باشد و از بلند پروازى معقول نهراسد. باید به جاى غرق شدن در نهرهاى کوچک به سمت دریاهاى موفقیت حرکت کند؛ از جویبار حقیرى که به چاله‏اى مى‏ریزد، هیچ کس مروارید صید نخواهد کرد. شاهین موفقیت در افق‏ها و بلندى ‏ها است و مروارید توفیق در اقیانوس‏ها. باید بلند نظر و بلند پرواز و غواص بحرهاى بى‏کران بود و باور داشت که دستان خداوند همواره به سمت انسان‏هاى جویاى موفقیت گشوده است .

mw.ashel

New member
با برنامه قدم برداریم

سلام به همه همراهان موفقیت؛

همین الان قلم و کاغذی آماده کرده و به سوال‌های زیر پاسخ دهید:

-می‌خواهم در زندگی به کجا برسم؟

-در حال حاضر کجا قرار دارم؟

-برای پر کردن فاصله بین جایی که قرار دارم و جایی که باید به آن برسم چه گام‌هایی باید بردارم؟

-آیا به یادگیری مهارت‌های جدیدی نیاز دارم؟

-از چه کسانی باید کمک بگیرم؟

-آیا برای هدفی که تعیین کرده‌ام برنامه، طرح، نقشه و زمان‌بندی دارم؟

-امروز برای رسیدن به هدفم چه کاری (هرچند کوچک) می‌توانم انجام دهم؟

-هدف یک هفته بعد من که در راستای رسیدن به هدف بلندمدت من است، چیست؟

-آیا اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت من دارای ویژگی‌های زیر هستند؟

• معنادار و مطلوب.
  • باورکردنی، واقع‌بینانه و دست‌یافتنی
  • واقعی، دقیق و به درستی تعریف شده‌اند
  • در قالب جملات مثبت نوشته شده‌اند
  • به روشنی تجسم شده و درونی شده‌اند
  • مکتوب هستند
  • قابل اندازه‌گیری هستند
  • اولویت‌بندی شده‌اند

عزیزان برخی از اضطراب‌های ما از آن‌جا ناشی می‌شود که نمی‌دانیم قرار است به کجا برسیم یا کاملا بدون برنامه و نقشه در راهی ناشناخته قدم برمی‌داریم، اما یادتان باشد گام‌به‌گام و با رسیدن به هدف‌های کوچک می‌توانید مطمئن باشید که در هر حال رسیدن به مقصد هستید. از هر گامی که برمی‌دارید لذت ببرید و قدم‌هایتان را استوار کنید.

شاد و قدرتمند باشید:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

biosta

Well-known member

سوال
سلام بچه ها من کم کم دارم نا امید میشم که ارشد 93 رو شرکت کنم. تو پست قبلیم گفتم وقتم محدوده اخه دارم زبان میخونم البته به شکل کاملا جدی همه ی ترم ها رو نمیتونم برم اما نمیذارم بینش فاصله بیفته واسه همین خودم میخونم و میرم آموزشگاه امتحان میدم. گاهی کار هایی که باید انجام بدم خیلی سنگینه وقتی برام نمیمونه تا مثل شما ها درس بخونم به نظرتون اگه زبان رو که عاشقشم هستم ادامه بدم تا تافلم رو بگیرم بعد ارشد شرکت کنم عقب افتادم یا ضرر کردم؟:sadsmiley:(البته درسهام رو مرور میکنم که فراموش نکنم ولی برای قبولی در ارشد کافی نیست) ممنون میشم نظراتون رو بهم بگید استفاده میکنم

پاسخ
یک وقت محدودی دارید که باید بسنجید که چه کاری در جدول اولویت های زندگی تان بالاتر هست اون را انجام دهید ،
خودتان را با کسی مقایسه نکنید
قراره در حد خودتان بهترین باشید
دیگران تو زندگی عقب تر از من هستند یا جلوتر ، به من ربطی ندارد
مهم این هست که من احساس خوشبختی می کنم و این هم موقعی حاصل می شود که در مسیر رشد فکری و آموختن باشم .
فقط این که خودتان را گول نزنید و واقع بین باشید ومشورت بگیرید و تصمیم نهایی را خودتان بگیرید .
هیچ کسی پاسخ مشخصی بهتان نمی تواند بدهد که کاملا" درست باشد ، زندگی شماست آینده ی شما و تصمیم شما.
چرا به مدرک تافل را احتیاج داری ؟ یا این که منظورت از تافل گرفتن قوی کردن زبان انگلیسی ات هست ؟

آخرین ویرایش:

bakhshi

New member
MagicMan-MArtesh.jpg

1. [*=right][FONT=&]برنامه ریزى:[/FONT][FONT=&] برنامه ‏ریزى براى موفقیت برج مراقبت پیشروى به سمت اهداف است. [/FONT]
    [*=right][FONT=&]خودباورى: اساس ایمان خودباورى است. انسان خودباور به توان خویش ایمان دارد و ایمان انتظارى مطمئن است. [/FONT]
    [*=right][FONT=&]حرکت: خروج از سکون و عدم توقف ضامن موفقیت است؛ اما حرکتى که حساب شده و طبق برنامه باشد. [/FONT]
    [*=right][FONT=&]جرأت: عدم هراس و این پا و آن پا کردن و حتى پذیرش شکست‏ها اساس موفقیت است. [/FONT]
    [*=right][FONT=&]خودتشویقى[/FONT][FONT=&]: [/FONT][FONT=&]خود تشویقى به معناى خود شیفتگى نیست. انسان گاه نیاز دارد فهرست موفقیت‏هاى خود را تنظیم کند و حتى به بعضى تقدیر نامه ‏ها و سپاسنامه‏ ها چشم بیندازد تا باور کند دوباره مى‏تواند موفقیتى جدید به وجود آورد.[/FONT]

[FONT=&]انسان براى موفقیت باید بلند نظر باشد و از بلند پروازى معقول نهراسد. باید به جاى غرق شدن در نهرهاى کوچک به سمت دریاهاى موفقیت حرکت کند؛ از جویبار حقیرى که به چاله‏اى مى‏ریزد، هیچ کس مروارید صید نخواهد کرد. شاهین موفقیت در افق‏ها و بلندى ‏ها است و مروارید توفیق در اقیانوس‏ها. باید بلند نظر و بلند پرواز و غواص بحرهاى بى‏کران بود و باور داشت که دستان خداوند همواره به سمت انسان‏هاى جویاى موفقیت گشوده است .[/FONT]

دقيقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

biosta

Well-known member
این تاپیک تا ده ها صفحه جلو خواهد رفت ، و دیگر پیدا کردن پست خاصی مشکل خواهد شد
( به خصوص که دیگر بر خلاف پارسال تصمیم ندارم پست های غیر مرتبط هیچ تاپیکی رو پاک کنم )
بنابرین به نظرم اون نوشته ها ( عکس هایی) که مورد پسندتان هست و تا حالا گذاشته شده را به word منتقل کنید یا در جایی ذخیره داشته باشید
برگشتن به چنین نوشته ها و عکس هایی در زمانی که من برای کنکور می خواندم یکی از موتورهای محرک من بود و بهم انرژی و انگیزه می داد .

biosta

Well-known member
نوشته ی زیر یکی از نوشته هایم هست که برای دیگر داوطلبان در شهریور 91 نوشتم
اگر که این نوشته را نپسندیدید یا این که چنین که گفتم عمل نکردید به معنی اشتباه بودن نوشته هایم نیست این نوشته برای داوطلبان متوسط یا ضعیف مفید خواهد بود
نه کسانی که رتبه ی زیر 100 در در کنکور وزارت علوم می آورند .

حتما" حتما" توجه داشته باشید که نحوه مطالعه و رفرنس های دو کنکور آمار وزارت علوم و آمار زیستی وزارت بهداشت و به طبع نوع سوالات این دو کنکور تفاوت ها چشمگیری دارند .
حواستان باشد که چگونه برنامه ریزی و مطالعه داشته باشید تا یکی از این دو کنکور فدای دیگری نشود و یا این که از هر دو کنکور جا نمانید .
این هشدار من بسیار مهم هست .

من اگر قرار باشد نظر خود را بیان کنم می گویم که :
برنامه ریزی تان برای کنکور آمار زیستی در خرداد ماه باشد منتها با توجه به وقتی که هم اکنون در آن قرار داریم یعنی مهر ماه بدین گونه می توانید عمل کنید که دروسی که بین این دو کنکور مشترک هست را بر مبنای رفرنس های کنکور آمار زیستی تا کنکور وزارت علوم که بهمن ماه هست تمام کنید .
توجه کنید که چه بسا با رفرنس های کنکور وزارت بهداشت نتوان به خوبی به سوالات کنکور وزارت علوم که بهمن ماه هست جواب داد اما با وقت باقی مانده این پیشنهاد من هست .
برای قبولی در روزانه ی کنکور وزارت علوم بایستی کلا بیش از 1000ساعت مطالعه کرد حال در دوران دانشجویی و به نیت کنکور یا بعد از آن .
بهر حال اگر دیدید که مسایل و تمارین کتاب هایی همچون آمار ریاضی پارسیان و احتمال شلدون راس را خودتان می توانید حل کنید بدانید به قبولی در روزانه ی کنکور وزارت علوم بسیار بسیار نزدیک شدید .
اگر هم مثل من با دروس محض راحت نیستید می توانید همان کنکور وزارت بهداشت را هدف اصلی خودتان قرار دهید .و در این راه خوب کنکور وزارت علوم را نیز بدهید

simin30

New member
سلام به همه دوستان و همراهان هميشگي
تمركزم براي درس خوندن خيلي كم شده
لطفن خواهشن كسايي كه داريد درس ميخونيد يه گزارش بديد. اميدوارم كه تلنگري باشد براي روحيه ي خراب من

simin30

New member
نكته اي مهم در رابطه با مرور مطالب

هر داوطلبی باید برای مرور مطالبی که مطالعه کرده، برنامه خاصی داشته باشد. برخی افراد مرور مطالب را به صورت تصادفی انجام می دهند یعنی در مواقعی که زمان آزاد دارند، به یک باره و بدون هیچ نظم خاصی، مطالب درسی را مرور می کنند و پس از این کار آن را به دست فراموشی می سپارند، با این ذهنیت که درس را مرور کرده اند. در حالی که این روش مرور، کوچک ترین سودی برای فرد نخواهد داشت. باید برنامه مدونی با تعیین فاصله های زمانی منطقی پس از هر بار مرور یا مطالعه برای هر درس تعیین شود، استفاده از الگوی جعبه لایتنر می تواند برای تثبیت مطالب در خانه های حافظه مفید باشد.

simin30

New member
عموماً تا یک ساعت پس از بیدار شدن از خواب، هوشیاری افراد پایین است. مطالعه خود را پس از این زمان شروع کنید. از طرف دیگر، خوابیدن بلافاصله پس از پایان مطالعه هم به فراموش کردن مطالب در کمترین زمان کمک می کند، پس سعی کنید حتي اندک زمانی را بین پایان مطالعه و خواب بگنجانید. اما همین زمان پیش از خواب، مناسب ترین زمان برای مرور دروس است که قبلاً مطالعه شده اند.

آخرین ویرایش:

simin30

New member
در صورتی که درس خواندن شما برای رفع تکلیف است، بازدهی بالایی نخواهید داشت و نتیجه خوبی هم کسب نخواهید کرد. به مطالعه عشق بورزید و برای هدف خود از صمیم قلب تلاش کنید.
هنگام مطالعه به این فکر کنید که چه مقداری از حجم مطلب باقی مانده است، این کار کم کم سبب بی میلی شما به ادامه کار خواهد شد.
دروسی را که در آن ها بیشتر احساس ضعف می کنید در اولویت مطالعه قرار دهید، چون این دروس جزء درسهایی هستند که شما از مطالعه آن ها گریزانید. به قول برایان تریسی:

«قورباغه زشت را هر چه زودتر قورت بده!»

simin30

New member
پيوستگي درس خواندن

قطعا اگر کسی خوب درس بخواند و بطور پیوسته درس بخواند براحتی قبول می شود به طور مثال روزانه میانگین 9 یا 10 ساعت درس بخواند روی پیوستگی درس خواندن تاکید می کنم یعنی طوری نباشد که یک روز یک ساعت درس خوندن و روز دیگر 18 ساعت درس خواندن اصلا این طور درس خواندن مناسب نیست وباید بطور پیوسته درس بخوانیم یعنی تمام روزها روزی 9 الی 10 ساعت درس بخوانیم.

biosta

Well-known member
قطعا اگر کسی خوب درس بخواند و بطور پیوسته درس بخواند براحتی قبول می شود به طور مثال روزانه میانگین 9 یا 10 ساعت درس بخواند روی پیوستگی درس خواندن تاکید می کنم یعنی طوری نباشد که یک روز یک ساعت درس خوندن و روز دیگر 18 ساعت درس خواندن اصلا این طور درس خواندن مناسب نیست وباید بطور پیوسته درس بخوانیم یعنی تمام روزها روزی 9 الی 10 ساعت درس بخوانیم.
داوطلبانی که نتیجه خوبی در کنکور می گیرند از عوامل موفقیت خود را نظم و پیوستگی در مطالعه معرفی می کنند
حال اگر 8 ساعت نشد برای این زمان که تابستان هست به نظرم ایراد ندارد می توان با ساعت کم مطالعه در هفته شروع کرد
یعنی به نظر من "هفته " را ملاک برای ساعت مطالعه خود قرار دهید و هفته ای 35 ساعت برای الان عالیست
حتی می توان از هفته های اول را با هفته ای 28 ساعت شروع کرد
مهم همان نظم و عدم گسسستگی در مطالعه و پیوستگی در مطالعه هست ساعت مطالعه کم کم خودش بالا می رود .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا