هفته ای که گذشت...
22ساعت مطالعه داشتم همون سه کتاب امار نمونه وریاضی . ساعت مطالعه بسشتری داشتم با حس رضایت کمتر:65d6a5d6s:
هفته ای که گذشت...
22ساعت مطالعه داشتم همون سه کتاب امار نمونه وریاضی . ساعت مطالعه بسشتری داشتم با حس رضایت کمتر:65d6a5d6s:
ايشالا كه برميگردي:28:سلام دوستان پرتلاش
طاعاتتون قبول درگاه حق
بالاخره تونستم شروع کنم
از دیروز من هم با شما همراه شدم
تا آخر راه ....... آزمون 93
البته هنوز کور سوی امیدی به قبولی دارم (مثل کسی که میخواد راه جدید رو بره اما برمیگرده پشت سرشو نگاه میکنه تا صداش کنن نرو برگرد)
![]()
[*=right][FONT=&]برنامه ریزى:[/FONT][FONT=&] برنامه ریزى براى موفقیت برج مراقبت پیشروى به سمت اهداف است. [/FONT]
[*=right][FONT=&]خودباورى: اساس ایمان خودباورى است. انسان خودباور به توان خویش ایمان دارد و ایمان انتظارى مطمئن است. [/FONT]
[*=right][FONT=&]حرکت: خروج از سکون و عدم توقف ضامن موفقیت است؛ اما حرکتى که حساب شده و طبق برنامه باشد. [/FONT]
[*=right][FONT=&]جرأت: عدم هراس و این پا و آن پا کردن و حتى پذیرش شکستها اساس موفقیت است. [/FONT]
[*=right][FONT=&]خودتشویقى[/FONT][FONT=&]: [/FONT][FONT=&]خود تشویقى به معناى خود شیفتگى نیست. انسان گاه نیاز دارد فهرست موفقیتهاى خود را تنظیم کند و حتى به بعضى تقدیر نامه ها و سپاسنامه ها چشم بیندازد تا باور کند دوباره مىتواند موفقیتى جدید به وجود آورد.[/FONT]
[FONT=&]انسان براى موفقیت باید بلند نظر باشد و از بلند پروازى معقول نهراسد. باید به جاى غرق شدن در نهرهاى کوچک به سمت دریاهاى موفقیت حرکت کند؛ از جویبار حقیرى که به چالهاى مىریزد، هیچ کس مروارید صید نخواهد کرد. شاهین موفقیت در افقها و بلندى ها است و مروارید توفیق در اقیانوسها. باید بلند نظر و بلند پرواز و غواص بحرهاى بىکران بود و باور داشت که دستان خداوند همواره به سمت انسانهاى جویاى موفقیت گشوده است .[/FONT]
داوطلبانی که نتیجه خوبی در کنکور می گیرند از عوامل موفقیت خود را نظم و پیوستگی در مطالعه معرفی می کنندقطعا اگر کسی خوب درس بخواند و بطور پیوسته درس بخواند براحتی قبول می شود به طور مثال روزانه میانگین 9 یا 10 ساعت درس بخواند روی پیوستگی درس خواندن تاکید می کنم یعنی طوری نباشد که یک روز یک ساعت درس خوندن و روز دیگر 18 ساعت درس خواندن اصلا این طور درس خواندن مناسب نیست وباید بطور پیوسته درس بخوانیم یعنی تمام روزها روزی 9 الی 10 ساعت درس بخوانیم.