برای قبولی به عنوان آخرین نفر در یکی از سه دانشگاه تهران بهشتی یا تربیت مدرس در ارشد آمار زیستی
طبق نمرات قبول شدگان سال 92 و91 و رابطه نمره با رتبه و رابطه نمره و رتبه با تعداد سوالات نتایج زیر بدست آمد
که با حدود چند صدمی خطا در نوشته های زیر یا یک دو رتبه ای بالا پایین کاملا و مطمینا" درست هست .
اگر نحوه ی محاسبه ی صحیح نمره را برای کنکور ارشد آمار زیستی یاد داشته باشید با تحلیل کارنامه های دو سال اخیر به نتایج زیر خواهید رسید
که چون وقت نداشتید این نوشته های زیر برعهده ی ام قرار گرفت .
موفق تر از همیشه باشید :riz304:
در سال 92
میانگین 42 درصد در تمامی دروس باعث کسب نمره ی 125 می شد ( حدود رتبه 42)برای کسب این نمره با زبان صفر در صد باید به میانگین 60 در صد در سه درس ریاضی محض و کاربردی رسید ( حدود رتبه 42)
که در صورت کسب این نمره در سال 92 داوطلب می توانست به عنوان آخرین نفرات در یکی از سه دانشگاه مذکور قبول شود.
در سال 91
میانگین 46 درصد در تمامی دروس باعث کسب نمره ی 138 می شد ( حدود رتبه 44) برای کسب این نمره با زبان صفر در صد باید به میانگین 66 در صد در سه درس ریاضی محض و کاربردی رسید ( حدود رتبه 44)
که در صورت کسب این نمره در سال 91 داوطلب می توانست به عنوان آخرین نفرات در یکی از سه دانشگاه مذکور قبول شود .
موافقم اساسیامتحان اوایل خرداد باشه یا اواخر خرداد بدیهی ست که برای همه روزهای باقی مانده تا کنکور یکسان هست،
مهم این هست که از زمان حال چه بهره ای می بریم . :rose:
سلام بچه ها به نظرتون منابع جدید زبان رو بخونیم یا همون نمونه سوالای 10سال قبل و لزگی رو ؟؟؟
بچه ها این که گفته کلیه مدارک میبایست مربوط به سال 92 باشد یعنی من که سالِ 90 فارغ التحصیل شدم و دانشنامم مالِ سالِ 90 هست باید برم دانشگاه دوباره دانشنامه درخواست کنم؟!!لطفا کسی می دونه راهنمایی کنه.
سلام بچه ها زمان کنکور وزارت بهداشت واقعا تغییر کرده؟
خوندن چند فصل از کتاب رگرسیون بازرگان لاری کافیه؟ فصول 5و 6 لازمه بخونیم؟لطفا اگه کسی اطلاع داره به منم بگه ممنونم.