rahele.t
New member
سلام من میخوام زبان بخونم 504یا لزگی کدومش بهتره
با 504 یا تافل زبانو شروع کنی بهتره.
سلام من میخوام زبان بخونم 504یا لزگی کدومش بهتره
خب من از اواسط فروردین شروع کردم و چیزایی که خوندم ایناست البته این کتاب ها رو فعلا سطحی خوندم در مرحله بعدی عمقی خواهد شد و ایشالا فکر می کنم از اوایل پاییز بتونم تست زدن رو به صورت مداوم تا کنکوره آمار ریاضی داشته باشم بعدشم که تا خرداد ماه باید بخونم برای آمار زیستی که برام خیلی هم مهمتره:
نمونه 1 و نمونه 2 به صورت کامل مطالعه شده (کتاب عمیدی)
رگرسیون یک فصل (کتاب رگرسیون تالیف سنفورد وایزبرگ ترجمه دکتر نیرومند انتشارات مشهد)
کتاب آمار و احتمال مقدماتی تا حالا 2 دور خوندم کتاب بسیار عالی هستش (دکتر بهبودیان)
زبان (تازه شروع کردم از روی لزگی می خونم)
آمار ناپارامتری اوایل فصل اولم(دکتر بهبودیان)
طراحی و تحلیل آزمایش ها ابتدای کار هستم(طراحی و تحلیل آزمایش ها داگلاس سی مونتگومری)
مبانی احتمال 2 فصل خوندم(کتاب شلدون راس)
ریاضی رو هم از روی کتاب پارسه می خونم
فعلا چیزایی که یادم میاد خوندم همینا بود ))
خیلی عالیه اگه تا آخر با همین انرژی پیش بری. تمرینات مبانی احتمال رو چطوری میخونی؟ کامل یا فقط اونایی که بنظرت مهمتره؟ آخه خیلی زیاد و وقتگیرن:13:
بچه ها حتما از انتشارات دانشگاه شیراز تست های سال قبل رو سفارش بدید بخرید چون فقط با خوندنو تست زدن به نظرم می شه نتیجه گرفت تازه خیلی هم مهمه که با سوالات آشنایی نسبی داشته باشیم که سره کنکور خیلی سوپرایز نشیم......این کتاب لزگی هم حرف نداره حتما بخریدش و بخوندیش ایشالا که سال دیگه هم ی بشیم :heart:
منظورت از تستای سال قبل چیه؟ تستای درس به درسه یا کلا برای تمام درساست؟
نه منظورم مجموعه کنکورهای سال های قبل هستش......کلا برای تست زدن مبحثی هم که هم کتاب زیاده از پارسه بگیر تا انتشارات پردازش و غیره که در بازار هست
برای شروع :
30صفحه ریاضی
25صفحه نمونه 1
30صفحه امارمقدماتی
nerciی عزیز با توجه به اینکه فعلا وقت زیاده میتونی تا آخر تابستون با زبان پیش بری. ولی از اول مهر حتما درسای دیگه رو هم شروع کن.من از زبان شروع کردم.لزگی میخونم و رضازاده اما هنوز درسای دیگه رو شروع نکردم.
به نظرتون کارم اشتباهه؟
سلام به دوستان آماری
امیدوارم همتون موفق بشین و در مسیر کمال بهترین راه رو انتخاب کنید
من دو هفته ای هست شروع کردم برای آزمون 93 و تقریبا کار و زندگیمو ول کردم فقط دارم میخونم
حدود 30 واحد هم از درسام مونده :wacsmiley:
آیا با وجود این سی تا و اینکه فقط یکسال وقت داریم تا کنکور امیدی به قبولی هستی یا نه
و اگه هست با توجه به اینکه زبانم خیلی ضعیفه و همینطور درسای
اشکال نداره. هنوز وقت هست و میتونی جبران کنی. ولی سعی کن ازین ببعد شده روزی یه ساعتو بخون.من 3 روزه كه درس نخوندم:13: