مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

faAl

New member
سلام دوستان:riz304:
بالاخره کتاب رگرسیون بازرگان رو خریدم!
حالا من یه سوال دارم ولی بهم نخندید ها!
بچه ها من دارم طرح رو از رو کتاب پیام نور میخونم. باید هم جلد1 و هم جلد 2 رو بخونم؟! یا فقط جلد 1 ؟:21:

سلام
وقت بخیر
من طرح یک رو کامل درو میکنم حتی چند بار بخونیدش
طرح دو اگه دقت کرده باشید دیگه زیاد جای مانور نداره فقط بایستی درجه آزادی ها و نوع آزمونها و ... خوب بدونید

faAl

New member
راستی من امسال اولین باره با این گروه آشنا شدم راستش تجربه ی شما به حدیه که واقعن کم آوردم
ولی مطمئنم امسال به هدفم میرسم البته با کمک شما

سلام
خوش اومدی
به اینجا زیاد سر بزن ضرر نمیکنی

ماجدي

New member
سلام عزيزم من سال اوليه که ميخوام امار زيستي شرکت کنم ميشه راهنماييم کنين من امار خيلي مشکل دارم

ماجدي

New member
من نياز به راهنماايي دوستان عزيز دارم خلي استرس دارم نمدونم چي بخونم از کجا شروع کنم لطفا راهنمايي کنين

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta
سلام عزيزم من سال اوليه که ميخوام امار زيستي شرکت کنم ميشه راهنماييم کنين من امار خيلي مشکل دارم

منابع کلی میشه گفت عبارتند از:

ریاضی :
ریاضی1پوران پژوهش
احتمال و آمارریاضی:
کتاب احتمال شلدون راس
آمارریاضی جان فروند
احتمال پردازش
پردازش- آمار نظری -آمارو احتمال ( جلد 1)
پردازش -آمار نظری -آمار ریاضی)جلد 2)
روش های آماری :
کتاب آمار مقدماتی دکتر بهبودیان- فصل 13 کتاب مفاهیم و روش های آماری باتاچاریا (که در مورد جداول توافقی می باشد به جاب مبحث جداول توافقی کتاب آمار مقدماتی بهبودیان )
نمونه گیری :
کتاب نمونه گیری دکتر عمیدی از انتشارات مرکز نشر دانشگاهی
جلد 1 و 2 کتاب نمونه گیری دکتر عمیدی انتشارات پیام نور
رگرسیون :
بهترین منبع برای رگرسیون کتاب بازرگان لاری می باشد
رگرسیون مونتگمری
رگرسیون ی دکترپارسیان
طرح آزمایش ها:
طرح آزمایشهای مونتگمری
طرح آزمایش جلد 1 و 2 پیام نور
قسمت آنالیز واریانس یک طرفه و دو طرفه از کتاب "مفاهیم و روشهای آماری"تالیف باتاچاریا جانسون جلد 2 فصل 14
ناپارامتری :
کتاب ناپارامتری دکتر بهبودیان

کتاب ناپارامتری کنوور
کتاب آمار غیر ناپارامتری سیدنی سیگل
زبان:
لغات ضروری تافل - درسنامه جامع زبان ارشد پزشکی لزگی
سوالات تست :
سوالهای کارشناسی ارشد آمار زیستی پردازش ( جلد 1 و 2)

منابعی که نوشتم کمی زیاد هستن و درواقع منابع پیشنهادی بودن! میتونین سوالات کنکورو هم ببینین و نظرات دوستان رو هم در این زمینه ببینین و تحقیق و تصمیم گیری کنین که با خوندن چه کتبی میتونین سوالاتو پاسخ بدین!!
البته تظرات جناب بیوستا هم تو این زمینه بسیار مفید خواهد بود..
با آرزوی موفقیت..

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
سلام
متشکرم از پست تان
اون هایی که به نظرم تو اواویت است در زیر آوردم که با شما اشتراکات زیادی دارد
هر درسی را حداکثر از روی دو رفرنس مطالعه کنید و منابع مختلف را نخوانید .

ریاضی :
ریاضی1پوران پژوهش
یا
ریاضی کرایه چیان جلد اول

احتمال و آمارریاضی:
آمارریاضی جان فروند
پردازش- آمار نظری -آمارو احتمال ( جلد 1)

روش های آماری :
کتاب آمار مقدماتی دکتر بهبودیان- فصل 13 کتاب مفاهیم و روش های آماری باتاچاریا (که در مورد جداول توافقی می باشد به جاب مبحث جداول توافقی کتاب آمار مقدماتی بهبودیان )
نمونه گیری :
کتاب نمونه گیری دکتر عمیدی از انتشارات مرکز نشر دانشگاهی جلد 1 و 2
یا
جلد 1 و 2 کتاب نمونه گیری دکتر عمیدی انتشارات پیام نور
رگرسیون :
بهترین منبع برای رگرسیون کتاب بازرگان لاری می باشد
فصلهایی از جلد دو مفاهیم و روشهای آماری باتاچاریا

طرح آزمایش ها:
طرح آزمایش جلد 1 و 2 پیام نور
قسمت آنالیز واریانس یک طرفه و دو طرفه از کتاب "مفاهیم و روشهای آماری"تالیف باتاچاریا جانسون جلد 2 فصل 14
ناپارامتری :
کتاب ناپارامتری دکتر بهبودیان

زبان:
لغات ضروری تافل - درسنامه جامع زبان ارشد پزشکی لزگی
تست های سالهای گذشته

سوالات تست :
سوالهای کارشناسی ارشد آمار زیستی انتشارات جامعه نگر

اگر خوبی در درسی دارید در کنار کتاب معرفی شده در آن درس میتواند مفید باشد

آخرین ویرایش:

iran4131

New member
خیلی ممنون
نظرتون در مورد آمار نظری و آمار کاربردی انتشارات جامعه نگر - طالخونچه چیه
میشه به عنوان کتاب تست ازشون استفاده کرد؟

البته جناب بیوستا تعدادی منبع هستن که با منابع پیشنهادی متفاوتند و بنده خودم انتخاب کردم و احساس کردم برای تقویت پایه هام بسیار ضروری باشن و اگه اینهارو بخونم بنا به نقطه ضعف هایی که خودم دارم میتونم برطرفشون کنم!
به عنوان مثال برای ریاضی عمومی کتاب گاج و آغاسی رو خواهم خوند که اگه وقت کم باشه فقط گاج کفایت میکنه!
در مورد احتمال و آمارریاضی هم کتاب مهندس امیر ایمن پور که درواقع از روی کتاب شلدون راس هست و نکته هارو خوب توضیح داده و قدرت تحلیل بالایی برای حل مسایل به آدم میده! و همچنین کتاب آمارریاضی پارسیان بخش یک و دو که روابط بین توزیع ها و بسندگی هست رو با دقت میخونم!
کتاب دیگری که بنظرم مفید اومد روشهای آماری و احتمالات تالیف فرزاد نیکبخت شیبانی هست!
و سپس به مطالعه ی سایر منابع خواهم پرداخت.

تنها مشکلی که دارم مربوط به زبان هست که از دوستان اگه کسی راه حلی برای حفظ لغات واژگان تافل و لزگی داره بگه!
با توجه به اینکه یه مدت مشغله های ذهنی دشتم الان ذهنیتم احساس میکنم کلا از بین رفته و هرچی میخونم نمی تونم واژگانو حفظ کنم! لذا از دوستان کسی راه حلی ارایه کنه سپاس گذار میشم!
در ضمن کتاب 504 واسه کنکور نیازی نیس بخونیم؟؟

12500

Member
تنها مشکلی که دارم مربوط به زبان هست که از دوستان اگه کسی راه حلی برای حفظ لغات واژگان تافل و لزگی داره بگه!
با توجه به اینکه یه مدت مشغله های ذهنی دشتم الان ذهنیتم احساس میکنم کلا از بین رفته و هرچی میخونم نمی تونم واژگانو حفظ کنم! لذا از دوستان کسی راه حلی ارایه کنه سپاس گذار میشم!
در ضمن کتاب 504 واسه کنکور نیازی نیس بخونیم؟؟
دوست عزیز لغات زبان رو به صورت جعبه لایتنر یا تیک 8 مطالعه کن تا بتونی هروز یه حجم زیادی از لغت رو مرور کنی و تعداد کمی لغت جدید یاد بگیری و تا روز کنکور هم ادامه بده .....اینجوری به راحتی توی حافظه بلند مدتت سیو میشه:riz277:

آخرین ویرایش:

nasiii.bio

New member
سلام دوستان
من میخوام از فردا شروع کنم
به نظرتون دیر نیست؟!
یعنی میرسم؟

سلام دوست عزیز معلومه که دیر نیست من مطمئنم شما با مطالعه ی با کیفیت ساعت مطالعه بالا قطعاً نتیجه ی مطلوب رو میتونی بگیری. .. آشنایی با این گروه رو به فال نیک بگیر :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta
دوست عزیز لغات زبان رو به صورت جعبه لایتنر یا تیک 8 مطالعه کن تا بتونی هروز یه حجم زیادی از لغت رو مرور کنی و تعداد کمی لغت جدید یاد بگیری و تا روز کنکور هم ادامه بده .....اینجوری به راحتی توی حافظه بلند مدتت سیو میشه:riz277:

سپاس بی کران رفیق عزیز..

ماجدي

New member
ميشه خانوما و اقايون بگن چقدر خوندن ودر چه سطحي هستن من زبان و امار رو مشکل دارم به خاطر همين استرس گرفتم

سلام دوستان
من میخوام از فردا شروع کنم
به نظرتون دیر نیست؟!
یعنی میرسم؟

سلام دوست عزیز
اتفاقا خود منم از امروز شروع میکنم!
اگه قرار باشه تو سه ماه و نیم نتونین برسین که دیگه فاتحه!!:21:
البته اینو هم خدمتتون عرض بکنم که روندی که پیش میاد بطوریه که اگه بخواین فردا فردا بکنین تا چشمتونو باز کنین عید میشه 15روز سرتون به اون مشغول میشه بعدش تا به خودتون بجنبین میبینین کنکور رسیده! پس منظورم اینه که اگه از امروز یا فردا شروع کنین دیر نیست اما اگه بخواین سهل انگاری کنین و فردا فردا بکنین و تو روزهای پیش آمده یه روز بخونین دوروز نخونین مطمینا شکست خواهید خورد!!
رمز موفقیت در کنکور خواندن مداوم و پیوسته و مرور نکات و غلبه بر ترس و استرس هست!
تازه من هم قراره کار بکنم هم درس بخونم شما نرسین من اصلا نمیرسم!
پس از امروز باهم شروع میکنیم.. :28:
با آرزوی موفقیت...

آخرین ویرایش:
ميشه خانوما و اقايون بگن چقدر خوندن ودر چه سطحي هستن من زبان و امار رو مشکل دارم به خاطر همين استرس گرفتم

من از امروز استارت واقعیمو میزنم و تا الان هم به هیچ درسی مسلط نیستم! یعنی دقیقا از 5صبح 93/11/14 !!
اگه مشکلتون آمارریاضی هست و با خوندن کتب منبع متوجه نمیشید میتونین از جناب بیوستا کمک بگیرین!!
در مورد زبان هم همونطور که دوستمون فرمودن جعبه ی لایتنر یا روش تیک ایت روش بسیار خوبی هستن! و درواقع غوغا میکنن! روشش رو هم از سرچ تو گوگل میتونین یاد بگیرین!
استرس انرژی آدمو به شدت میگیره وآدمو تضعیف میکنه! ترس و استرس یک انسان قوی و نیرومندرو تبدیل به موجودی میکنه که از دستش هیچ کاری برنمیاد!
و توصیه ی من اینه انرژی که با استرس تلف میکنین رو با هر روشی سوار کنین رو کارتون! اینطوری نتیجه تون هم بهتر میشه..
با آرزوی موفقیت...

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
لطفا راهنمايي کنين واسه حفظ کلمات سخت لزگي بايد
چکار کنم

منم میخواستم از لزگی شروع کنم ولی خیلی برام سنگین و وقت گیر بود! چند صفحه شو به سختی خوندم!
چند صفحه لزگی خواندن همان، و فعلا کنار گذاشتنش همان!

من از 504 شرو کردم. از دوستان مطالعه گروهی همه ی رشته ها هم سوال کردم، گفتن بعد از 504 ، لغات تافل رو بخونم.

و بعدش هم میخوام آزمونهای لزگیو کار کنم

fateme5

New member
استرس انرژی آدمو به شدت میگیره وآدمو تضعیف میکنه! ترس و استرس یک انسان قوی و نیرومندرو تبدیل به موجودی میکنه که از دستش هیچ کاری برنمیاد!
و توصیه ی من اینه انرژی که با استرس تلف میکنین رو با هر روشی سوار کنین رو کارتون! اینطوری نتیجه تون هم بهتر میشه..
با آرزوی موفقیت...

لایک! کاملا موافقم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا