مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم ق
baran71 New member 2014-08-22 #1,722 قفس تنگ فلک، جای پرافشانی نیست یوسفی نیست در این مصر که زندانی نیست ح
abtin13 New member 2014-08-22 #1,725 به دل نقش خیال خفتنش بر سینه چون بندم تپیدن های دل ترسم کند از خواب بیدارش پ
shiny New member 2014-08-22 #1,726 پرنده مرد و دستی نبست چشمش را و آسمان به تماشا نشست چشمش را پرنده مرد و نگاهش در آسمان خندید و او ندید و اگر دید بست چشمش را چ
پرنده مرد و دستی نبست چشمش را و آسمان به تماشا نشست چشمش را پرنده مرد و نگاهش در آسمان خندید و او ندید و اگر دید بست چشمش را چ
shiny New member 2014-08-22 #1,728 خواهی اگرم سنجی ، می سنج که جز مهرت از هر چه سبک بارم ، این بار که می آیم ل
shiny New member 2014-08-22 #1,731 قصر فردوس به پاداش عمل می بخشند ما که رندیم و گدا دیر مغان مارا بس ش
B bme88 New member 2014-08-22 #1,732 شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تو را عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد ع
nastaran8 New member 2014-08-23 #1,733 عاقبت یک روز، مغرب محو مشرق می شود عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود و - - - Updated - - - عاقبت یک روز، مغرب محو مشرق می شود عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود و
عاقبت یک روز، مغرب محو مشرق می شود عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود و - - - Updated - - - عاقبت یک روز، مغرب محو مشرق می شود عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود و
B bme88 New member 2014-08-23 #1,734 وقت سحر است خیز ای طرفه پسر پر بادهٔ لعل کن بلورین ساغر کاین یکدم عاریت در این کنج فنا بسیار بجویی و نیابی دیگر ح - - - Updated - - - وقت سحر است خیز ای طرفه پسر پر بادهٔ لعل کن بلورین ساغر کاین یکدم عاریت در این کنج فنا بسیار بجویی و نیابی دیگر ح
وقت سحر است خیز ای طرفه پسر پر بادهٔ لعل کن بلورین ساغر کاین یکدم عاریت در این کنج فنا بسیار بجویی و نیابی دیگر ح - - - Updated - - - وقت سحر است خیز ای طرفه پسر پر بادهٔ لعل کن بلورین ساغر کاین یکدم عاریت در این کنج فنا بسیار بجویی و نیابی دیگر ح
shiny New member 2014-08-23 #1,735 حالا رسیده است به دیماه سال من دیگر نمی رسند غزلهای کالِ من حل المسائل همه ی مشکلاتِ من پاسخ نمی دهد به علامت سوال من ز
حالا رسیده است به دیماه سال من دیگر نمی رسند غزلهای کالِ من حل المسائل همه ی مشکلاتِ من پاسخ نمی دهد به علامت سوال من ز
B bme88 New member 2014-08-23 #1,736 زان پیش که بر سرت شبیخون آرند فرمای که تا باده گلگون آرند تو زر نئی ای غافل نادان که ترا در خاک نهند و باز بیرون آرند ر
زان پیش که بر سرت شبیخون آرند فرمای که تا باده گلگون آرند تو زر نئی ای غافل نادان که ترا در خاک نهند و باز بیرون آرند ر
mahii New member 2014-08-23 #1,737 راز این گفته فقط باد صبا می داند دارمت دوست به قدری که خدا میداند:: آخرین ویرایش: 2014-08-23
ه هوشبر نمونه New member 2014-08-23 #1,738 غیرت نگذارد که بگویم که مراکشت تا خلق ندانند که معشوقه چه نام است
mahii New member 2014-08-23 #1,739 تو را سوگند بر عهدی ک با دستان من بستی تو را سوگند بر میثاق و پیمانی ک با ان اشنا هستی حدیث درد را فریاد کن شوری بر اور........ نون
تو را سوگند بر عهدی ک با دستان من بستی تو را سوگند بر میثاق و پیمانی ک با ان اشنا هستی حدیث درد را فریاد کن شوری بر اور........ نون
ATTRIN New member 2014-08-23 #1,740 نور چو فواره زند بوسه بر این باره زند رشک سلیمان نگر و غیرت جمشید مرا هر سحر از کاخ کرم چون که فرو می نگرم بانگ لک الحمد رسد از مه و ناهید مرا ی
نور چو فواره زند بوسه بر این باره زند رشک سلیمان نگر و غیرت جمشید مرا هر سحر از کاخ کرم چون که فرو می نگرم بانگ لک الحمد رسد از مه و ناهید مرا ی