مرگ به توان2012بر آمریکاواسرائیل

OMID2010

New member
داستان کاریکاتورهای روزنامه دانمارکی علیه پیامبر اسلام را که فراموش نکرده اید. همه معترضان می شکستند، می سوزاندند، پاره می کردند، فحش می دادند، تحریم می کردند، فریاد می زدند و بر سر و سینه می کوبیدند. اما یک جانباز در تهران کاری کرد که باید تمام قد ایستاد در مقابل این همه شعور و شرف و انسانیت ... در آن رونقی بازار زدن و شکستن و خرد کردن و تحریم کردن، یک جانباز در تهران رفت روبروی سفارت دانمارک یک سکو گذاشت. بعد رفت بالای آن.

او هنر نقاشی و رنگ و بومش را هم با خودش برده بود. او می توانست پرچم آتش گرفته دانمارک را نقاشی کند یا هر نقاشی لبریز از خشم و نفرت را.

اما او همه هنرش را ریخت روی بوم و زیباترین تصویر را از حضرت مریم ترسیم کرد.

او با مهربانی تمام، ظرفیت یک مسلمان را به رخ همه کشید. او ثابت کرد اعتراض فقط در شکستن و آتش زدن نیست. خلق زیبایی می تواند نماد یک اعتراض باشد.

180145_orig.jpg

خیلی عالیه....تا جایی که میشه باید با آرامش برخورد کرد مگر اینکه وضعیت بدتر بشه که باید مبارزه کرد

najma

New member

درستش همینه . تمام ادیان الهی در راستای هم قدم برمیدارند و برای تحقق یک هدف . کسی که به سایر ادیان الهی و پیروان اون توهین کنه به نظر من به هیچ صراطی مستقیم نیست .

miler

New member
ی سوال : چجوری توهین کردن؟ حرف بد زدن؟ الان ی مدت این سوال واسم پیش اومده:New (6): یعنی چی آخه..:33:

am-ml

New member
دوستان خوبه خودم....اصلا نیاز نیست خودتونو عصبانی کنین

پیامبر ما کسی نیست با این توهین ها شخصیتش خدشه دار بشه...اگه کتابهای که در مورد اون بزرگوار رو بخونین می بینین که تو زمون خودشون هم خیلی بدتر از اینا شو دیدن.

از ما تحصیل کرده ها بعیده که مثل عوام دهنمون رو به الفاظ رکیک الوده کنیم که می خواهیم بگیم مرگ بر فلانی

بهترین جواب ما اینه که به دستورات اون بزرگوار از ته دل عمل کنیم.
تمام سعیتون رو بذارین برای خوندن علم و تحقیق و تولید علم.
با نظر شما در مورد استفاده نکردن از الفاض رکیک موافقم ولی محکوم کردن توهین به مقدسات رو به صورت زبانی هم لازم میدونم البته مطمئنا اگر در کنارش اعمال صحیح نداشته باشیم بی تاثیره. ولی این محکومیت زبانی باید تقریبا بتونه هم طراز با نوع توهین باشه مثلا کاش یه فیلم درست حسابی در مورد پیامبر (ص) می ساختن.وحدت مسلمونا ضعیفه.

am-ml

New member

در اعتقادات اسلامی اگر کسی پیامبران پیشین رو قبول نداشته باشه و به ادیانی که اونا آوردن اعتقاد نداشته باشه در واقع تو عقایدش مشکل داره ،ما پیامبرمون رو خاتم النبین میدونیم ولییییییییییییییییییی ادیان واقعی پیامبران قبلی که متاسفانه بخش زیادی از اونا تحریف شدن.
ان شاالله روزی امام ز مان (ع) میان و همه مسلمانان ،مسیحیان ،یهودیان،زرتشتیان و......... رو با دین واقعی اونا آشنا میکنن.
من فکر میکنم مسلمونی ما هم واقعی نیست و باید ایشون بیان و تفسیر درست قرآن واحکام رو برامون بگن.
به امید اون روز که ما نزدیک میدانیم و دشمناشون دور.

am-ml

New member
خیلی عالیه....تا جایی که میشه باید با آرامش برخورد کرد مگر اینکه وضعیت بدتر بشه که باید مبارزه کرد

به نظر من این آدم آروم نیست ولی شعورش رو به رخ کشیده و با طوفان درونش طوفان کرده.

آخرین ویرایش:

PCR

New member

من این بحثو با شما کش نمیدم ...با یه همچین آواتاری همچین حرفایی بعید نیست...در ضمن یه نصیحت کوچولو ....>خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو.

سر مسئله 3000 میلیارد اختلاس که مسئله رو نباید کش داد.اینجا هم که مسئله رو نباید کش داد.من موندم مردم دقیقا کجا باید مسئله رو کش بدن؟اصن اصولا اینکه مردم حقی برای کش دادن چیزی دارن؟

آخرین ویرایش:

najma

New member
در اعتراض به خشن جلوه دادن اسلام در یک فیلم ، اسلامیون چهره ی واقعی و عاری از خشونت خود را به نمایش گذاشتند

a14ajlbwlmia6s7n2np.jpg

اینها مسلمان نما هستند . ما هم قلبمون شکست ولی آیا با این روش ها موافقیم ؟؟؟

sepidh gh

New member
نقل می کنند پیامبر گرامی اسلام هروقت از کوچه ای عبور می کرد از بالای خانه زباله روی سر رسول خدا می ریختند یا بدتر از آن شکمبه گوسفند را می ریختند. چندروزی از آن فردی که این بی ادبی را به آن حضرت روا می داشتند خبری نشد.پیامبر از احوال آن فرد پرسیدند: گفتند آن فرد مریض است.رسول خدا به عیادت او رفت .فرد مریض دید که رسول خدا به عیادت او آمده است.عرق شرم بر پیشانی اش نشست. رسول خدا با این عیادت به این فرد فهماند که مسلمان باید دارای چنین اخلاق و برخوردی باشد این زن عوض شد و به دامن اسلام آمدومسلمان شد

کاش مسلمانان با یک رفتار منطق گرا و صلح جویانه علیه این فیلم اعتراض می کردند تا خواسته کارگردان این فیلم که خشن و بی رحم نشان دادن مسلمانان بود برآورده نشود.

am-ml

New member
دوستان این فیلمو از جایی میشه دانلود کردددددددددد؟

شما بهتر میدونید که دانلود این فیلم ،خریدنش،دیدنش و........... همش یعنی کمک به اون کسایی که ساختنش ،چون به هدفشون که پخش هر چه بیشتر این فیلم هست میرسن.
همه جام نباید کنجکاو بود دوست عزیز:33:

am-ml

New member
در اعتراض به خشن جلوه دادن اسلام در یک فیلم ، اسلامیون چهره ی واقعی و عاری از خشونت خود را به نمایش گذاشتند

a14ajlbwlmia6s7n2np.jpg
غزل جان شما چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه میدونیم که اسلام اینقدر که از دوستای نادون ضربه خورده ،دشمنا نتونستن کاریش بکنن ولیییییییییییییییییییییییییی نباید اینو به اسم همه تموم کرد.

PCR

New member
من با حرف ارشد 90موافقم عمل کردن و پایبند بودن به سحنان پیامبرمون محکم ترین ضربه به اونایی که مرز بین ازادی بیان و احترام به افکار دیگران رو نمیفهمن .هیچ کس منکر ازادی بیان نیس ولی وقتی این ازادی توهین باشه به افکار و باورهای بقیه دیگه اسمش ازادی نیست تجاوز وباید محکوم بشه .
توهین به افکار و باور های بقیه
یه جورایی میشه گفت منظورت توهین به مقدسات بوده.ولی سوالی که هست این هست که تو قانون تعریفی برای مقدسات وجود داره? که بگن آره مثلا این قسمت مقدسات هست و هیچکس حق انتقاد در این مورد رو نداره?...اصن بزار یه جور دیگه بگم...میدونیم که گاو برای هندی ها مقدس هست...حالا آیا ما به خاطر این که گاو برای هندی ها مقدس هست حق نداریم که مثلا یه فیلم تو هالیوود بسازیم و مثلا تو فیلم نشون بدیم که یه گاو رو سر میبرن؟یعنی صرف اینکه یه چیزایی برای یه عده تو یه جاهایی از دنیا مقدس هست دیگران حق ندارن رو اون موضع انتقاد کنن؟
حالا اصن یه جور دیگه....میدونیم که بت برای بت پرتان یه چیز مقدس بود...حالا حضرت ابراهیم رو تصور کنین که بت ها رو شکست..به نظر شما این توهین به مقدسات اونها نبود؟
چیز دیگه ای که هست این هست که اکثر قریب به اتفاق افرادی که الان رگ غیرتشون زده بالا دارن ملت رو از لب تیغ درو میکنن...اصلا فیلم رو ندیدن...اصن تعریف شما از توهین چیه؟و این توهین مصداق کدوم قسمت از این فیلم هست؟همه ی اونایی که الان دارن بحث میکنن لطفا دقیقا بگن که دقیقه x فیلم صحنه ی x توهین بوده.مخصوصا پرستار مهربون اگه جواب بدین ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

PCR

New member
متاسفانه اینطور که پیداست اینها موفق بودن حتی شماها تحت تاثیره حالا نه این فیلمو نمی گم ولی تحت تاثیر ابر رسانه هاشون قرار گرفتین

فیلم گمشده رو دیدین؟ اول فیلم آنجلینا جولی می ره مدرسه دنبال پسرش. پسرش گویا تو مدرسه یه خورده دعوا کرده بهش می گه پسرم؟ مگه نگفتم هیچ وقت یه دعوا رو شروع نکن؟
اینکه شروع کننده دعوا نباشیم سخن قرآنه ولی می خوان نشون بدن کشوری که تمدن اش به اندازه ایران نمی رسه و تاریخش پر از گانگسترها آدم کشی ها و آل پاچینو هاست و یک کلام به غرب وحشی معروفه نماد اخلاقه ولی همین مسلمونا وحشی اند

اختلاف انداختن بین سنی و شیعه کار خودشونه چطور در جریان نیستین؟

سربریدن 37 نفر کذبه نباشه

حضرت علی با شمشیر ذوالفقارش یعنی مرد آهنی یعنی مرد عنکبوتیه 1و2و3 یعنی سوپر من چرا ازونا نمی ترسن؟

متاسفانه اینطور که پیداست اینها موفق بودن حتی شماها تحت تاثیره حالا نه این فیلمو نمی گم ولی تحت تاثیر ابر رسانه هاشون قرار گرفتین

وای من الان تحت تاثیر رسانه های غرب قرار گرفتم......یکی منو از این منجلاب نجات بده...........
این حرف شما میدونید یعنی چی؟یعنی اینکه قوه تفکر ما از تشخیص واقعیت عاجز هست و اونقدر تفکر بچه گانه ای داریم که رسانه های غرب تونستن ما رو گول بزنن و فکر ما رو در اختیار بگیرن و در عین حال خودتون ازچنان بصیرت بالایی برخوردار هستین که نه تنها گول این رسانه ی خاک بر سری رو نخوردید بلکه راه حق رو تشخیص دادین و دارین ماها رو که در مسیر انحراف این رسانه های غرب قرار گرفتیم رو هدایت میکنید.یه جورایی تعریف توهین به تفکر دیگران هست..

فیلم گمشده رو دیدین؟ اول فیلم آنجلینا جولی می ره مدرسه دنبال پسرش. پسرش گویا تو مدرسه یه خورده دعوا کرده بهش می گه پسرم؟ مگه نگفتم هیچ وقت یه دعوا رو شروع نکن؟
اینکه شروع کننده دعوا نباشیم سخن قرآنه ولی می خوان نشون بدن کشوری که تمدن اش به اندازه ایران نمی رسه و تاریخش پر از گانگسترها آدم کشی ها و آل پاچینو هاست و یک کلام به غرب وحشی معروفه نماد اخلاقه ولی همین مسلمونا وحشی اند

بعد این تحلیل فیلم رو از کجا اوردین..تحلیل گرش رو میتونین به ما هم معرفی کنید؟

سربریدن 37 نفر کذبه نباشه
نه کذبه شما راحت باش.

حضرت علی با شمشیر ذوالفقارش یعنی مرد آهنی یعنی مرد عنکبوتیه 1و2و3 یعنی سوپر من چرا ازونا نمی ترسن؟
!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

PCR

New member
شما بهتر میدونید که دانلود این فیلم ،خریدنش،دیدنش و........... همش یعنی کمک به اون کسایی که ساختنش ،چون به هدفشون که پخش هر چه بیشتر این فیلم هست میرسن.

شما منظورتون اینه که همچین ندیده در یک حرکت خودجوش فقط بریزیم تو خیابون دیگه؟یعنی کاری که الان دارن میکنن...طرف اصن نمیدونه دقیقا داره به چی اعتراض میکنه بعد برمیداره ملت رو هم میکشه.

PCR

New member
کاش مسلمانان با یک رفتار منطق گرا و صلح جویانه علیه این فیلم اعتراض می کردند تا خواسته کارگردان این فیلم که خشن و بی رحم نشان دادن مسلمانان بود برآورده نشود.

از کوزه همان برون تراود که در اوست.توقع شما یه خورده بالا هست.

ما کی گفتیم آدم بکشیم؟:5::5::5::5:

عزیزم منظورم با شما نبود.اگه جسارت شد معذرت میخوام.منظورم اون به ظاهر مسلمونایی بود که ریختن تو سفارت امریکا و چند بیگناه رو کشتن. این حرکت تاییدی بود بر اینکه مسلمانان خونخوار و وحشی هستن.در حالی که اینطور نیست. مسلمانان افراطی (البته به ظاهر مسلمان) متاسفانه در بین ما هستن و همین گروه (مثل طالبان و...) باعث شدن که اسلام حقیقی و اسلام ناب محمدی شناخته نشه و یک دید بد از اسلام در دنیا وجود داشته باشه. امیدوارم روزی چهره اسلام حقیقی رو ببینیم... امیدوارم منجی عالم هر چه زودتر ظهور کنن.

ariya21

New member

من کاری ندارم این فیلم به چه کسی توهین کرده و به هیچ کس هم نمیخوام کمک کنم من فیلم های جدیدو همیشه میبینم شما هم بهتره تو صحبتات تجدید نظر کنی و جمله های دیگران رو بد ترجمه نکنی

بالا