متقاضیان آزمون لیسانس به پزشکی

hadis90

New member
با سلام
من با اينكه كار گروهي جواب نميده موافق نيستم...ولي با اينكه تو ايران وايراني شو شك دارم چون اين تفكرم ساخته ذهن خود آدماس شايد اين طوري خودمونو قانع مي كنيم كه جواب نميده پس دليل نداره نگران هم باشيم....
وگرنه هميشه گروه چون چند فكرو چند موقعيت هست هميشه ايده هاي خلاقانش خيلي بيشتره تا يه نفر بشينه يه گوشه فكر كنه..تا به نتيجه برسه....
من خودم خيلي پيشرفتامو مديون كمك خيلي دوستانم كه راهنمايي اونا اگه نبود من خودم هيچ وقت به اين نتايج نمي رسيدم ..........
......................پس كمك كردن به ديگران تو هر شرايطي باعث كمك به خودمونه........................

Proteus

New member
سلام بچه ها منم هستم . خواهشا اطلاعاتي راجع به جزوه يا .... داريد بگيد چون واقعا نميشه كتابا رو خوند حجمش خيلي زياده . راستي قضيه اين درسنامه ها كه ميگيد چيه ؟؟؟ ميشه اسم كامل و انتشاراتش رو بگيد

Oracle

New member
سلام.لازم دونستم که یه چیزی رو بگم شاید به مذاقتون خوش نیاد ولی اگه تو رشته خودتون فوق یا دکترا بگیرید خیلی بهتر و مسمر ثمر تره.به هر حال موفق باشین.

jupiter_sps

New member
سلام.لازم دونستم که یه چیزی رو بگم شاید به مذاقتون خوش نیاد ولی اگه تو رشته خودتون فوق یا دکترا بگیرید خیلی بهتر و مسمر ثمر تره.به هر حال موفق باشین.

lممکنه دلیلشو هم توضیح بدین؟

diptera

New member
سلام آقا یا خانوم oracle ...... من خودم شخصا حالم از رشته پزشکی بهم می خوره .... سال 88 رتبم شد 973 اما چون از جسد و جنازه بدم می اومد به جای پزشکی اومدم گیاه پزشکی ( چون دخترا از گیاه بیشتر از مرده خوششون میاد) الان که نگرانی های بیکاری و نبود بازار کار داره هم رشته ای هام و بقیه ی رشته ها رو آزار می ده خیلی اعصابم خورد می شه از این سیستم آموزشی ....... الان به خودم افتخار می کنم که سال 88 اون کار رو کردم ..... به شما هم دوستانه نصیحت می کنم که به دوستای من که واقعا از ته دلشون نگران آیندشونن توصیه ی تمسخر آمیز نکنی ..... برو با همون دوستای پزشکیت که فکر می کنن با 4تا تست اضافه زدن می تونن به بقیه فخر بفروشن هم صحبت شو .... خدافظ

diptera

New member
oracle فک کنم تو هم دختر باشی چون اسمت مربوط به جنس مونثه .... به هر حال موفق باشی....

nooor

New member
در واقع هدف از این طرح جذب دانشجوی پزشکی با توانمندی بالاست. نه یه پزشک معمولی.وگرنه دلیل دیگه ای برای همچین پذیرشی اونم زمانی که سالانه هزاران فارغ التحصیل پزشکی داریم وجود نداره.عزیزان امار و چندین سال طرح آزمایشی برای دایمی شدن این کنکور ،نشون داده که دانشجویان پذیرفته شده از کارشناسی دارای بارعلمی بالاتر و تعهد بیشتری در زمینه بالینی هستند و در حقیقت توانمندی بالاتری دارند.

nooor

New member
البته که کارشناسان در زمینه پزشکی {مثمر ثمر }تر هستند(ولی مسمرثمر بودنشون رو احتمالا شما بهتر تشخیص میدی )عزیزان وقتی برای اثبات مثمرثمر بودن خود از کلمات قلمبه و عربی استفاده می کنید لطفا ابتدا املای درست اون رو یاد بگیرید تا بقیه دوستان که پاسخ به نقل قول میدن اون اشتباه رو چندین بار تکرار نکنن.

آخرین ویرایش:

diptera

New member
البته که کارشناسان در زمینه پزشکی {مثمر ثمر }تر هستند(ولی مسمرثمر بودنشون رو احتمالا شما بهتر تشخیص میدی )عزیزان وقتی برای اثبات مثمرثمر بودن خود از کلمات قلمبه و عربی استفاده می کنید لطفا ابتدا املای درست اون رو یاد بگیرید تا بقیه دوستان که پاسخ به نقل قول میدن اون اشتباه رو چندین بار تکرار نکنن.
خوب این دوست پزشکمون همینقدر سواد داره دیگه ...... همون 4 تا تست دکترش کرده .... وای به جال مریضاششششششششششششش

hadis90

New member
بچه ها به جاي اينكه به دكترو كارشناسش گير بديم بهتر نيس ...دسته همو بگيريم شايد خدا هم دست ما رو گرفت....:bunnyearsmiley:
ببينيد خيلي از بچه هاي اينجا منتظرن تا يكي فقط يه راه درستي خوب نشونشون بده مطمئن باشيد تا ته خط تو رفتنوو دعا گو شمام هستن...
..............nooor............عزيز شما كه اينجا حق بزرگتريو واقعا يه مشاورخ وبه داريد يكم ما رو راهنمايي كنيد...........
كه كلي بچه ها نيازمند يه راهنمايي هستن.....
.............................بازم ممنون واسه اين همه لطف........................

Proteus

New member
حديث جان درست ميگه . بهتره ما كار خودمونو دنبال كنم . كسيكه تصميمش براي اين آزمون جدي باشه پس نبايد حرف ديگران براش مهم باشه . ممكنه خيليا بخوان اونو منصرف كنن ولي اون شخص بايد براي هدف خودش تلاش كنه حتي اگه خيلي سخت باشه :1dco2x0p1lilzhfpg1t

Oracle

New member
اوه اوه.چه جوابایی.باشه بابا شما همتون کار درست.من که واسه دعوا نیومدم فقط یه نظر دادم.همین.
اون کلمه عربی با هر دو املاء درسته. دهخدا رو چک کنین.

diptera

New member
اوه اوه.چه جوابایی.باشه بابا شما همتون کار درست.من که واسه دعوا نیومدم فقط یه نظر دادم.همین.
اون کلمه عربی با هر دو املاء درسته. دهخدا رو چک کنین.
آدم همه جا نباید صحبت کنه ، آخه بعضی وقتا خنده ی نابجا از ........ بدتره ...... دیگه به من پیام خصوصی نده oracle ..... بای

Oracle

New member
شما pm دادی و توهین کردی و من فقط جواب پیام خصوصی شما رو دادم و به هیچ وجه از شما و امثال شما خوشم نمیاد که هم کلام شم.موفق باشین.

آخرین ویرایش:

sud

New member
سلام کسی هست شرایطتشو به طورکامل بنویسه please

admin

Active member
پرسنل مدیریت
نظر oracle کاملا محترمانه بود ولی جوایهای شما کاملا غیر محترمانه
یکی از افراد خاطی هم از امروز به مدت یک روز ممنوع الورود شد

shima.p

New member
سلام آقا یا خانوم oracle ...... من خودم شخصا حالم از رشته پزشکی بهم می خوره .... سال 88 رتبم شد 973 اما چون از جسد و جنازه بدم می اومد به جای پزشکی اومدم گیاه پزشکی ( چون دخترا از گیاه بیشتر از مرده خوششون میاد) الان که نگرانی های بیکاری و نبود بازار کار داره هم رشته ای هام و بقیه ی رشته ها رو آزار می ده خیلی اعصابم خورد می شه از این سیستم آموزشی ....... الان به خودم افتخار می کنم که سال 88 اون کار رو کردم ..... به شما هم دوستانه نصیحت می کنم که به دوستای من که واقعا از ته دلشون نگران آیندشونن توصیه ی تمسخر آمیز نکنی ..... برو با همون دوستای پزشکیت که فکر می کنن با 4تا تست اضافه زدن می تونن به بقیه فخر بفروشن هم صحبت شو .... خدافظ
jeddan ba 973 zadi giah pezeshki????
khob age az ooloompezeshki khoshet nemiumad reshtehaye balatar ham bood dg
jalebe
age injooriye kheyli bahali baba damet garm asheghetam kheyli mikhamet:smilies-azardl (113

بالا