مانتو مشکی, شلوار جین, شال طوسی...!!!

متأسفانه نوع نگاهمون به قضيه خيلي متفاوته اجازه بديد بحث بيشتر از اين ب جاهاي باريك كشيده نشه !

شما از کشیدن کار به جاهای باریک صحبت می کنید فک نمی کنید پدیده ی گشت ارشاد نتیجه ی کشیده شدن کار به جای باریکه؟ زورتون به گشت ارشاد نمی رسه؟ خسته نباشین!

پرستار مهربون عزیز، جالبه چون این سوال من هم بود(آواتارتون) . ولی به نظر من اصلا نمیشه از اواتارتون متوجه شد که منظورتون اینه که دارید به عقاید مخالف احترام میذارید .
من خودم موافق رعایت شئونات هستم ولی احساس میکنم بعضی تند روی ها دوستای عزیزی رو که به هر علتی با ما موافق نیستن بدتر زده میکنه ....:riz513:

آخه کدوم تند روی؟ :33:

يه سؤالي برام پيش اومده ، اكادمي گوگوش ديدن خداپسندانه هست اما ما كه ميگيم گشت ارشاد برداشته بشه كفر گفتيم !!!
اخه اغاز كننده تاپيك اكادمي گوگوش طرفدار سرسخت گشت ارشاد هستن !!!

عزیزم مشخص نیست که اون تاپیک از اینترنت برداشته شده؟!! ما افسرانی داریم که شبکه های اجتماعی رو کنترل می کنند و نظر کارشناسی شونو اعلام. من طرفدار سرسخت گشت ارشاد نیستم.

همین گشت ارشاد و به خصوص برخورد بد مجریان امر با دخترخانوم ها ... واقعا رفتارشون غیر محترمانه هستش در خیلی از موارد .

فک کردم منظورتون شخص بنده است. خدا به سر شاهده از حراست تا گشت ارشاد اونایی که ترور شخصیتی می کنن همین بدحجاب ها هستند اصلن منظورم کاربران این سایت نیست اونایی که بیمارستان بهداشت روان با تایید پزشک بستری می شن رو عرض می کنم.

najma

New member
فک کردم منظورتون شخص بنده است. خدا به سر شاهده از حراست تا گشت ارشاد اونایی که ترور شخصیتی می کنن همین بدحجاب ها هستند اصلن منظورم کاربران این سایت نیست اونایی که بیمارستان بهداشت روان با تایید پزشک بستری می شن رو عرض می کنم.

من خودم به شخصه یه برخورد با حراست داشتم (به خاطر یه مساله خیلی مسخره که هیچ ربطی هم به پوشش نداشت ) یعنی خدا نجاتم داد وگرنه ....:ph34r-smiley:
تا یه مدتی اصلا قیافه اون حاجاقا مذکور از جلوی چشمام نمیرفت ...
زیادم برای دوستام پیش اومده و واقعا ترسیدن ...

padideh

New member
متاسفانه غربی ها بیشتر از ما دست اندر کارند اینه که صدای ما به گوش کسی نمی رسه...

چرا ما بايد اقدامات ناكارامد سياسي در كشورمان رو گردن غربي ها بندازيم!!!! اين اپيدمي شده ها تا يه چيزي ميشه تو اين مملكت كه مقصر فقط تدابير ناكارامد هست ميايم ميگيم مرگ بر امريكا مرگ بر دشمن مرگ بر غربي ها !!!! واي تا كجااااا اين عقايد بي اساس بايد ادامه داشته باشه !!!!الان فقر و همه چيزايي كه دوست خوبمون اشاره كرد فقط و فقط به اوضاع داخلي مربوطه شما ميگيد كه...!!!! خواهشا ديگه اين حرفارو بيان نكنيد!!!

padideh

New member
شما از کشیدن کار به جاهای باریک صحبت می کنید فک نمی کنید پدیده ی گشت ارشاد نتیجه ی کشیده شدن کار به جای باریکه؟ زورتون به گشت ارشاد نمی رسه؟ خسته نباشین!

نه خوشبختانه مثل شما فكر نميكنم! گشت ارشاد ناشي از تحميل عقايد يك سري افراد خاص و قدرتمند به جامعه ما هست فقط و اثر وحشتناك بدي داره به جاي اثرات خوب !
بله زورم ب گشت ارشاد نميرسه چون يك دست صدا ندارد! چون مردم ما با هم متحد نيستن.

نه خوشبختانه مثل شما فكر نميكنم! گشت ارشاد ناشي از تحميل عقايد يك سري افراد خاص و قدرتمند به جامعه ما هست فقط و اثر وحشتناك بدي داره به جاي اثرات خوب !
بله زورم ب گشت ارشاد نميرسه چون يك دست صدا ندارد! چون مردم ما با هم متحد نيستن.

............................................................................

چرا ما بايد اقدامات ناكارامد سياسي در كشورمان رو گردن غربي ها بندازيم!!!! اين اپيدمي شده ها تا يه چيزي ميشه تو اين مملكت كه مقصر فقط تدابير ناكارامد هست ميايم ميگيم مرگ بر امريكا مرگ بر دشمن مرگ بر غربي ها !!!! واي تا كجااااا اين عقايد بي اساس بايد ادامه داشته باشه !!!!الان فقر و همه چيزايي كه دوست خوبمون اشاره كرد فقط و فقط به اوضاع داخلي مربوطه شما ميگيد كه...!!!! خواهشا ديگه اين حرفارو بيان نكنيد!!!

...........................................................................................

padideh

New member
عزیزم مشخص نیست که اون تاپیک از اینترنت برداشته شده؟!! ما افسرانی داریم که شبکه های اجتماعی رو کنترل می کنند و نظر کارشناسی شونو اعلام. من طرفدار سرسخت گشت ارشاد نیستم.

شما هميشه نظراتتونو بر مبناي خبري كه در اينترنت پخش شده بيان ميكنيد؟؟؟اگه شما واقعا اكادمي رو نديديد و نميبينيد نبايد اين تاپيك رو درست ميكردين!!!!هميشه گفتن و ميگن كه شنيدن كي بود مانند ديدن!!! احتمالا اين قضاياي گشت رو هم نديديد و فقط از نت خوندين خبرارو!!!! شما در اون تاپيك چيزي و نقل قول كردين كه اصلا ميگيد نديديد !!!و دليلي نداره كه بخواهيد اون دختر ي و كه صداشون واقعا زيبا هست اونطوري ......!

padideh

New member

احتمالا شما در بيمارستان بهداشت روان كار ميكنين درسته؟؟؟ فكر كنم همه متوجه شدن اين قضيه رو ! از كي تا حالا حراست و گشت ارشاد افراد بد حجاب شدن؟!؟! اينشو نديده بوديم واقعا!!!

شما هميشه نظراتتونو بر مبناي خبري كه در اينترنت پخش شده بيان ميكنيد؟؟؟اگه شما واقعا اكادمي رو نديديد و نميبينيد نبايد اين تاپيك رو درست ميكردين!!!!هميشه گفتن و ميگن كه شنيدن كي بود مانند ديدن!!! احتمالا اين قضاياي گشت رو هم نديديد و فقط از نت خوندين خبرارو!!!! شما در اون تاپيك چيزي و نقل قول كردين كه اصلا ميگيد نديديد !!!و دليلي نداره كه بخواهيد اون دختر ي و كه صداشون واقعا زيبا هست اونطوري ......!

از قدیم گفتن عاقل به یک اشاره...

احتمالا شما در بيمارستان بهداشت روان كار ميكنين درسته؟؟؟ فكر كنم همه متوجه شدن اين قضيه رو ! از كي تا حالا حراست و گشت ارشاد افراد بد حجاب شدن؟!؟! اينشو نديده بوديم واقعا!!!

نه من فقط کارآموزی اونجا بودم و گزارش سوپروایزر بیمارستان رو به اطلاعتون رسوندم.

منظور من بستری دختران خیابانی بود نه شما و نه مسوولین حراست.

و اين چيزي جز همون ديد يك بعدي كه عرض كردم نيست پرستار جان!

نظر شماست قبول ندارمممممم

حالا فهمیدن داستان پشت پرده ی دختر محجبه ای که خوانندگی می کنه هم قضیه ای نیست که نیاز به ابعاد وجودی مختلفی داشته باشه

آخرین ویرایش:
بالا