مانتو مشکی, شلوار جین, شال طوسی...!!!

نه تنها من بلكه هيچ كدوم از دوستان من هم نميتونن شمارو قانع كنن ! ميدونيد چراااا!؟؟ چون كه شما ديد يك بعدي داريد ب قضيه ! و با ديد خاص خودتون فقط ب قضيه نگاه ميكنيد و پذيراي هيچ حرف منطقي ديگه هم نيستين!

اتفاقا این نظر من و امثال من در مورد شماست.

اما من هيچ حرف منطقي در بين حرفاتون پيدا نكردم كه بخوام متقاعد بشم !! فكر كنم اين مشكل دوستاي ديگه هم هست كه در اين بحث شركت كردن

اگه شما حرف منطقی زده بودین که من متقاعد می شدم

هر گز کثرت مساله ای به معنای صحت اون مساله نیست!!!

ممنون که پاسخ دادید،

خیلی رک بگم، همانطور خودتان خیلی صریح می گید:

این خنده دار ترین و غیر مرتبط ترین پاسخ به سوال بنده بود!

بنده برای بار دوم شما را نهی از منکر می کنم،

منکر شما با هر توجیهی ، یک منکر و عملی ضد فرهنگی (در راستای تهاجم فرهنگی) است

دعوت میکنم که به راه راست مد نظر من هدایت شوید،

ان الله یحب التوابین

الان یادم اومد که با شما تو یه تاپیک دیگه آشنا شدم و اونجا مخالف هم بودیم :smiliess (11):

padideh

New member
خواهر من

در تمام کارها خدا را در نظر بگیریم

موفق باشید

متأسفانه گروهي از خواهران عزيز خدا را تنها در پوشش بسياررررر كامل داشتن اطاعت ميكنن و از نظر اونها فقط افراط در پوشش خدا پسندانه هست و بس

najma

New member
پرستار مهربون عزیز، جالبه چون این سوال من هم بود(آواتارتون) . ولی به نظر من اصلا نمیشه از اواتارتون متوجه شد که منظورتون اینه که دارید به عقاید مخالف احترام میذارید .
من خودم موافق رعایت شئونات هستم ولی احساس میکنم بعضی تند روی ها دوستای عزیزی رو که به هر علتی با ما موافق نیستن بدتر زده میکنه ....:riz513:

padideh

New member
يه سؤالي برام پيش اومده ، اكادمي گوگوش ديدن خداپسندانه هست اما ما كه ميگيم گشت ارشاد برداشته بشه كفر گفتيم !!!
اخه اغاز كننده تاپيك اكادمي گوگوش طرفدار سرسخت گشت ارشاد هستن !!!

najma

New member
يه سؤالي برام پيش اومده ، اكادمي گوگوش ديدن خداپسندانه هست اما ما كه ميگيم گشت ارشاد برداشته بشه كفر گفتيم !!!
اخه اغاز كننده تاپيك اكادمي گوگوش طرفدار سرسخت گشت ارشاد هستن !!!

اون خانوم ! بدون حجاب میرفت سنگین تر نبود ؟اینها تبلیغ نیست . ضد تبلیغه !

padideh

New member
اون خانوم ! بدون حجاب میرفت سنگین تر نبود ؟اینها تبلیغ نیست . ضد تبلیغه !

بله من هم كاملا موافق اين قضيه هستم ! اما حتما ي دليل خاص برا خودش داشته كه ما ازش بي خبريم ! در ضمن چرا ما هميشه فكر ميكنيم پشت همه اين چيزها دستهايي در كار هست؟! چرا هيچكي نميگه دليل انتخاب شدن اون خانم در اكادمي صداي خيلي قشنگ و دلنشين ايشون هست!!! بازهم ميگم من اصلا موافق اين نيستم كه با حجاب هستن و ميان آواز ميخونن اما حتما بايد دليلش رو كه براي خودش محترم هست را بدونم بعد نظر بدم

najma

New member
من منظورم اصلا به اون خانوم و دلیلش نبود . .. منظورم به کسایی بود که از این خبر برای تبلیغ حجاب استفاده کردن !:motat:

sara77

New member
ااااااااااااااااایی بابا ایران تو بدترین وضع داره سر میبره اخه یه ادم پیدا نمیشه بگه اقایونی که اون بالا نشستین از این طرح های مسخره میدین بجای این گشتو ارشاد وگیر دادن به حجاب بیا مملکتتو نجات بده که مث افغانستان نشیم اخه حجاب من همین که هست به اینا چه ربطی داره ااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییی باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

najma

New member
ااااااااااااااااایی بابا ایران تو بدترین وضع داره سر میبره اخه یه ادم پیدا نمیشه بگه اقایونی که اون بالا نشستین از این طرح های مسخره میدین بجای این گشتو ارشاد وگیر دادن به حجاب بیا مملکتتو نجات بده که مث افغانستان نشیم اخه حجاب من همین که هست به اینا چه ربطی داره ااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییی باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کاش یه گشت میذاشتن فقیرای شهرو پیدا میکردن .
جوونای افسرده و ناامیدی رو که نبوغشون کور شده و استعدادشون حروم شده پیدا میکردن ....
کاش اینقدر سخت گیری برای احقاق حق مردم از دست آدمای ظالم بود ...
:sad::dadad4:

padideh

New member

جوونای افسرده و ناامیدی رو که نبوغشون کور شده و استعدادشون حروم شده پیدا میکردن ....

اينها همون شكوفايي زيادي هست كه پرستار مهربون گفتن تو كشور ما موج ميزنه اين شكوفاييييي

matin

New member

علی بن ابی طالب :
" وقتی فقر از دری وارد میشود ایمان از دری دیگر خارج میشود"

بالا