مامایی های کنکور داده..بگین چه طوری خوندین؟؟

obstetrician88

New member
سلام.....ورودي 88 مامايي هستم.......امسال قصد دارم آزمون ارشد هم شركت كنم اگه خدا بخواد و مشكلي پيش نياد ..از 31 تير شروع كردم.....فصول 1.2.7.8. جلد 1 ويليامزو خوندم......الان فصل 6 هستم....ولي نمي دونم چرا به خودم اعتماد ندارم....احساس ميكنم اين خوندنه بايد مثلا غول باشه.............يا اينكه مثلا اينگاري خوندنم بدرد نمي خوره.............بحرحال روشمو پيش مي برم....فصلاي 1 و 7 راخلاصه برداري كرده ام...........
هيچ درس ديگه اي اصلا نمي توانم بخونم فعلا چون مشكلات كوچكي هم دارم...كتاب زباني كه عزيزان فرمودن رو به داداشم سپردم برام تهران بگيره...اگه آورد هرشب برا خودم كلمات زبانو در ميارم..................
از 23 شهريور ميرم كارآموزي دانشگاه كازرون.................داخلي جراحي.......................بعد ديگه بعدشو خدا مي دونه..................براي همه دعا ميكنم...................مهم نيست نتيجه آخرش چي بشه...........خيلي دلم ميخواد قبول بشم ولي .................نميدونم
هميشه ميگفتم ارشد..............
ولي الان ميبينم خيلي ها هم تلاش ميكنن ولي شرايط كنكور ايجاب نميكنه همه قبول شن.........من ميخونم مهم اينه حداقل اطلاعاتم بالاتر ميره.............نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولي خيلي هم دلم ميخواد ارادم بيشتر بشه..............خيلي...............................خيلي..............عاشق اينم كه الان كه كارشناسي آزادم حداقل ارشدم دولتي باشم.......................خيلي دلم ميخواد.............................

دلم نميخواد حتي به خودم بگم قبول نميشم شانس ندارم و اين حرفا......................ولي ميترسم همش به خودم بگم مي تونم ميتونم.............كه فردا اگه نشد ديگه حالم بدتر شه..
از اينكه اينجا دوستاني پيداكردم كه روحيه بالايي دارن و به منم روحيه بالايي مي دن خدارو شكر ميكنم..............

واقعا ممنونم........................انشاا..روزي برسه كه همه بتوانيم همديگرو ببينيم...........جامعه خودمان را به سهم خودمان آباد كنيم.................به مردممون خدمت كنيم....................

baboliau

New member
وایییییییییییییییییییی
دست همتون درد نکنه.چه تایپیک عالییه.من که حسابی استفاده کردم
مشکل من هم تو دوره کردن هست.خیلی خوب و عالی میخونم و تمام مطالب رو به راحتی به حافظه میسپرم ولی وقتی مثلا فرداش بخوام دوره کنم حالم بهم میخوره..............خدایااااا بزرگترین مشکلم همینه.........چیکار کنم؟؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

yasamin2

New member
بچه ها من موقع درس خوندن خوابم میگیره.چکار کنم؟
:1dco2x0p1lilzhfpg1tراهنمایی کنید

mamai86

New member
وایییییییییییییییییییی
دست همتون درد نکنه.چه تایپیک عالییه.من که حسابی استفاده کردم
مشکل من هم تو دوره کردن هست.خیلی خوب و عالی میخونم و تمام مطالب رو به راحتی به حافظه میسپرم ولی وقتی مثلا فرداش بخوام دوره کنم حالم بهم میخوره..............خدایااااا بزرگترین مشکلم همینه.........چیکار کنم؟؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

منم مشکل شمارو دارم
انگاری کوه میکنم مرور رو بخوام شروع کنم.

vb2

New member
به این چشم مرورو ببینید که دیگه میخواید تو ذهنتون دیگه تثبیت بشه و ازش چند تا سوال توپ جواب بدید

که دیگه سختی دور اول رو نداره

من نظرم اینه مثلا امروز فصل ریه داخلی رو خوندیدفردا که میخواید فصل قلب رو بخونید قبلش ریه رو مرور کنید این عالیه

baboliau

New member
به این چشم مرورو ببینید که دیگه میخواید تو ذهنتون دیگه تثبیت بشه و ازش چند تا سوال توپ جواب بدید

که دیگه سختی دور اول رو نداره

من نظرم اینه مثلا امروز فصل ریه داخلی رو خوندیدفردا که میخواید فصل قلب رو بخونید قبلش ریه رو مرور کنید این عالیه

------> ممنون ویدا جون.راستش منم دقیقا همین فکر رو میکنم و سعی میکنم مثبت بهش نگاه کنم ولی.... با این وجود امسال دیگه نمیشه نداریم باید بشه:mad_majidonline:
------> آذر جون بیا واسه مشکلمون یه راه حل خوب پیدا کنیم چون اگه بتونیم حلش کنین 100% امسال با رتبه تک رقمی قبولیم!:28:

آخرین ویرایش:

baboliau

New member

یاسمین خانومی.خوندن تو مکان بیش از اندازه ایده آل همینه دیگه!
مثلا تو هوای سرد کنار بخاری! یا تو تخت خواب درس خوندن!با شکم پر درس خوندن! و.... یه سری رژیم های غذایی خاص هم باید رعایت بشه مثلا غذاهای پرچرب یا بسیار شیرین کم مصرف کن.نشاسته و برنج تو وعده های غذاییت زیاد نباشه و...
بیشتر حبوبات و سبزی و میوه تازه استفاده کن و جایی که درس میخونی متعادل باشه.
امیدوارم یه کم مشکلت رو حل کرده باشم
:painting:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mamai86

New member

تو اتاقی که جریان هوای تازه توش جریان داره درس بخون
حتی موقع زمستون.پاشو یه خورده پنجره یا در اتاق مطالعه تو باز بذار

بعدشم خواب کافی شبونه داشته باش.تا دیگه روز رو کامل برا درس بتونی بذاری.
و اینکه وقتی کم خوابی داری و درسم میخوای بخونی..اولین کار،رفع بی خوابیته.نه درس.چون فایده نداره اینجوری بخوای خودتو مجبور کنی:28:موفق باشی

melodic_m68

New member
دوستان ماما کسی می دونه علل تب پس از زایمان چه پارامتر هایی هستند به ویژه عوامل میکروبی؟ و اینکه آیا هنوزم از فنول به عنوان گندزدا در اتاق زایمان استفاده می شه یا نه؟ اگه یک رفرنس خوب هم معرفی کنین ممنون می شم؟هدف بررسی عوامل مسبب تب پس از زایمان و راه های پیش گیری است که قرار است در انستیتو پاستور انجامش بدیم ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیار من قرار بدین.

vb2

New member
سلام تو بارداری زایمان جلد 2 ویلیامز یک فصل به این موضوع هست به اسم عفونت نفاسی و عوامل میکروبی توشم نوشته شده که چیا هست و درمانشم هست

vb2

New member
بله 5 روش حدودا نوشته شده

در مورد تعویض دستکش و یا بخیه زدن رحم با رحم بیرون اومده و رخم تووو

و چند روش دیگه مثل زمان بتادین زدن

baboliau

New member
بله 5 روش حدودا نوشته شده

در مورد تعویض دستکش و یا بخیه زدن رحم با رحم بیرون اومده و رخم تووو

و چند روش دیگه مثل زمان بتادین زدن

ویدا جوون کاملا مباحث رو فول خوندی، واقعا باید از وجودت استفاده کرد.اگه همراهیمون کنی خیلی خوشحال میشم:28:

yasamin2

New member
دوستان ماما کسی می دونه علل تب پس از زایمان چه پارامتر هایی هستند به ویژه عوامل میکروبی؟ و اینکه آیا هنوزم از فنول به عنوان گندزدا در اتاق زایمان استفاده می شه یا نه؟ اگه یک رفرنس خوب هم معرفی کنین ممنون می شم؟هدف بررسی عوامل مسبب تب پس از زایمان و راه های پیش گیری است که قرار است در انستیتو پاستور انجامش بدیم ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیار من قرار بدین.
سلام عزیزم

باکتری های مسئول عفونت دستگاه تناسلی(یکی از علل تب)
هوازیها
کوکسیهای گرم مثبت:استرپتوکوکهای گروهabd.انتروکوک.استافیلوکوک طلایی.استافیلوکوک اپیدرمیس.باکتریهای گرم منفی.اشریشیا کولی.کلبسیلا.گونه های پروتئوس گرم متغییر:گاردنرلا واژینالیس
بی هوازیها
کوکسیها:گونه های پپتواسترپتوکوک و پپتوکوک
سایر موارد:گونه های کلوستریدیوم و فوزوباکتریوم.گونه های موبیلونکوس
سایرموارد
گونه های مایکوپلاسما و کلامیدیا.نایسریا گنوره

درضمن تب دوره نفاس بحث گسترده ای هستش که میتونید در جلد 2 بارداری و زایمان ویلیامز فصل31مطالعه کنید

mamai86

New member
هوازی ها
از عوامل اصلیه در واقع

از توضیحات کاملت هم ممنون یاسمین 2

بالا