تو همون جامعه شناسی که خوندین (البته منم خوندم)ما تو همون جامعه زندگی میکنیم شاید مواردی باشه ولی جمع نبندین لطفا چون خود شما و برادرو پدرای ماهم جزو اون جامعه قورت دهنده محسوب میشید.
اوخی
تو همون جامعه شناسی که خوندین (البته منم خوندم)ما تو همون جامعه زندگی میکنیم شاید مواردی باشه ولی جمع نبندین لطفا چون خود شما و برادرو پدرای ماهم جزو اون جامعه قورت دهنده محسوب میشید.
عاقا مجید شما دارید ما رو شرمنده میکنید!!بابا خیلی با سوادیاره قورت میدن شاید شما ندیدی ولی منکه جامعه شناسی خوندم می دونم
و جوونای امروزی هم اگه همچین موقعیتی داشته باشن و واقعا انسان باشن بدون نیاز به اینکارا اینکارو انجام نمیدن...
آدمای خوب وبد الانم هست چه زنش چه مردش گاهی باید به بعضیا اعتماد کرد و گاهی باید از بعضیا ترسید
یه قضیه ای دارن لیلیو مجنون..میگن لیلی ظرف مجنونو شکست ؟...این کار باران خانومم همونطوریه
به بیشتریا نباید اعتماد کرد
به بیشتریا نباید اعتماد کرد
منم نگفتم همیشه باید اعتماد کرد گفتم گاهی اوقات انقد بعضیا گرگ در پوست میش ان که آدم سردرگم میشه
اما نه همه. اطرافمون مردای خوبی ام داریم
اوخیسلام
![]()
داداش نگفتم منظورم همه مردا یا زنها هستن وقبول کن که مردا بیشتر سو استفاد می کنن و زنها مورد سو استفاده قرار میگیرن در این میان درصد سو اتفاده کاران که مردان باشه به مراتب بیشتر از زنها اس اگر روش تحقیق خوندی بیا دلایلشو بهت بگم.لله درکما
الان یعنی شما میگید همه مردا اینکاره هستن؟
اگه اینجوره باید بگم خدا رو شکر میکنم که قاضی نیستید!!
این قضیه ادامه ندادنش بهتره
نماز روزتون قبول باشه
خدا نگهدارتون
اینجا نیستم که توهم بزنیم بگیم جامعه ما فلان است بهمان مردمانشم میرداماد گونه هستن نه داداش از این خبرا نیس متاسفانه از یطرف اعتمادهای نجومی و از یطرفم باروهای الکی زندگی مردمو تباه کرده شاید از 100 تا دختر 10 تاش تو این جامعه رابطه جنسی نداشته باشن از پسرا هم از 100 تا 1 سالم نیس . شما دارید چی میگد ارشد عزیز اگر جامعه شناسی خوندید و از اسیبهای اجتماعی واقعا چیز می فهمید بفرمائید. من معلمم و سر شوخی و سر توهین باکسی ندارم گفتم شاید از 100 تا دختر 10تاش رابطه جنسی نداشته اند بقیه دارند .این هم بخاطر این نیست که دختر شهوت باز هستن نه دوست عزیز همون سواستفاده کردن از اعتماد است که جامعه رو این وضع دچار کرده است دخترها دور زده میشن بی انصافی به اوج خودش رسیده دروغ در جامعه بیداد میکنه انوقت شما اومدید افسانه میر داماد و میگید تازه این داستان اصلش یجور دیگش که میگم
بچه ها من فک میکنم تو جامعه ما یه شرایطی هست که خیلی سخت میشه به کسی اعتماد کرد چه دخترا به پسرا وبرعکس باید خدا کمکون کنه تحت هر شرایطی تصمیم درس بگیریم بیاید برا هم دعا کنیم