BBT
New member
چای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب اره چای نکنه قهوه میخوای یا نسکافه
بعد افطار گفتم خب
چای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته جناب میرداماد هم کم شخصیتی نبودن و به همین سادگی نمیشه درباره شون قضاوت کرد
میردادماد اگه الان بود و میدید پراید شده 18 میلیون اون دختره قورت میداد نه اینه بشینه انگشتاشو بسوزونه. زامن میر داماد فرق میکرد جناب میرداماد اسب دو دیفرانسیل سوار میشد و کارت یونجه رایگان هم داشت اما الان چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالب بود . مخصوصا که واقعیت بود ...
منم با اون دوستمون arshad246 موافقم . اصلا اینکه بگیم هیچ مردی نمونده . یا زن خوب نیست درست نیست .
بد و خوب همیشه تو هر شرایط و محیطی پیدا میشن . من به این اعتقاد دارم .
هیچ وقت نباید به خاطر حالا گیریم اکثریت بد ( که من میگم همیشه بد و خوب 50-50 هستن ) همه آدما رو زیر سوال ببریم .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظرم عوض اینکارا بیاین رهکارهای ازدواج اسان رو بنویسم اینکه خودتو محدود کنی که چی بشه ادم خلق شده انسانی زندگی کنه نه حیوانی . با این وضع که تو این جامعه هس هر چقدرم خوشبین باشیم متاسفانه فحشا غوغا میکنه و از همه مهمتر دروغ در جامعه رواج پیدا میکنه. کار جوانهای ندار شده دور زدن . دروغ گفتن و... درحالی که میتونیم با راهکارهای جزئی این مشکلات رو حل کنیم. چی میشه دختر خانمی دستش تا ارنج پر از النگو نباشه؟ چی میشه ماشین نداشت خونه نداشت؟ مگه همه داشتن؟ بنظرم این داستان در این تایپیک هیچ اثری نداره حتی اثر سرگرمی کننده . باید با واقعیت کنار اومد
خب تو که اینقد خوبی و به همه چیز اعتقاد داری چرا اون گل و پشتت قایم کردی؟؟؟؟؟؟؟ مشکوک میزنی دیگه
میردادماد اگه الان بود و میدید پراید شده 18 میلیون اون دختره قورت میداد نه اینه بشینه انگشتاشو بسوزونه. زمان میر داماد فرق میکرد جناب میرداماد اسب دو دیفرانسیل سوار میشد و کارت یونجه رایگان هم داشت اما الان چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میردادماد اگه الان بود و میدید پراید شده 18 میلیون اون دختره قورت میداد نه اینه بشینه انگشتاشو بسوزونه. زمان میر داماد فرق میکرد جناب میرداماد اسب دو دیفرانسیل سوار میشد و کارت یونجه رایگان هم داشت اما الان چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشیدا ولی به خاطر گرونی باید گناه کرد؟(به قول شما دخترو قورت داد)؟
واقعا میردامادو اینجوری شناختین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا بی خیال میرداماد مگه الان خود پسرای اطرافمون دخترای اطرافشونو قورت میدن چون پراید شده 18تومن ...................
میخوای یکی بگم بیاد
واقعا میردامادو اینجوری شناختین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا بی خیال میرداماد مگه الان خود پسرای اطرافمون دخترای اطرافشونو قورت میدن چون پراید شده 18تومن ...................
الان که قورت میدن من نه شما بگین
منظورش منم![]()
محسن منظورش منم هستم . .. .منظورش منم![]()
شما به خودت نگیر
اره قورت میدن شاید شما ندیدی ولی منکه جامعه شناسی خوندم می دونم