لطفا فقط خانوم ها پاسخ بدهند

konjkave

New member
من به شخصه از خدا ملتمسانه میخوام هیچ وقت به من فرزند پسر نده.این واقعا احساس قلبیم،البته به آقایون برنخوره ولی من اصلا درکشون نمیکنم برای همینم اگر روزی ازدواج کنم هیچ وقت دلم نمیخواد پسر داشته باشم.
اما اگه این اتفاق افتاد من پسرم جوری تربیت میکنم که هم خودش انسان باشه هم انسان شناس باشه.و در نهایت انتخاب به عهده خودش میذارم.

- - - Updated - - -

من به شخصه از خدا ملتمسانه میخوام هیچ وقت به من فرزند پسر نده.این واقعا احساس قلبیم،البته به آقایون برنخوره ولی من اصلا درکشون نمیکنم برای همینم اگر روزی ازدواج کنم هیچ وقت دلم نمیخواد پسر داشته باشم.
اما اگه این اتفاق افتاد من پسرم جوری تربیت میکنم که هم خودش انسان باشه هم انسان شناس باشه.و در نهایت انتخاب به عهده خودش میذارم.

ROJO

New member
من باسه پسلم زن فرنگی موخوام بگیلم، ایرانی دوس ندالم پسلمم میدونم دوس نداله:thumbsupsmileyanim:

obstetrician88

New member
برای انتخاب عروسم :
- از لحاظ دینی و عقاید متناسب با پسرم باشه (لزوما نباید خیلی مومن باشه،در حد هم باشن)
- خانوادش با خانواده ما تناسب نسبی داشته باشن (اول از نظر مذهبی و عقیدتی و در درجه دوم از نظر مالی )
- از نظر سواد و معلومات متناسب با پسرم باشه .(بخش اعظمی از تشخیص این مسئله رو به عهده پسرم میگذارم. گاهی کسی سواد دانشگاهی بالایی نداره ولی شعورش بالاست)
- از نظر کلیه ظواهر (قیافه ،آرایش،لباس پوشیدن و ...) مورد پسند پسرم و متناسب با فرهنگ خانوادگی ما باشه.

هرگز عروسم رو با یه بار دیدن انتخاب نمی کنم حتما با خانوادش توافق میکنم که چندین جلسه حضورا با هم معاشرت کنیم.هر چیزی رو که تو این معاشرت ها دست گیرم شد با آنچه از مردم دربارشون شنیدم مقایسه میکنم.
پ.ن: تو بحث وضعیت مالی خانواده ها ،نمی گم پولدارا با هم ازدواج کنن و یه دختر متشخص رو صرفا به خاطر وضعیت مالی پدرش نمی پسندم ولی من اگه وضعیت مالی متوسط یا ضعیفی داشته باشم ،دختری رو انتخاب می کنم که اگه باباش ثروتمند هم هست از اول ثروت مند موروثی نبوده باشه بلکه با تلاش خودش به دست آورده باشه.
ولی اگه من ثروتمند باشم ،اگه پسرم رو خوب تربیت کرده باشم و یادش داده باشم که پول همه چیز نیست براش حتما یه دختر متشخص از یه خانواده با وضع مالی متوسط ( نه ضعیف) می گیرم ،چون اینجور دخترا بیشتر قدر پول رو میدونن تا اونایی که همیشه داشتن.

زنده باد .........
بسیار عالی
امیدوارم آقای حسان جوابی که میخاستنو گرفته باشن.........
منم با دوستمان موافقم و نظراتم اکثرا همینه..ولی برای تحصیل صحبتهاشونو کاملا قبول ولی از نظر خودم تحصیلاتم مهمه...............

maxin

Well-known member
زنده باد .........
بسیار عالی
امیدوارم آقای حسان جوابی که میخاستنو گرفته باشن.........
منم با دوستمان موافقم و نظراتم اکثرا همینه..ولی برای تحصیل صحبتهاشونو کاملا قبول ولی از نظر خودم تحصیلاتم مهمه...............
:riz481::bunnyearsmiley:حسان جان آبجی می باشند.:dadad4:
منم پسرم بغرعان ها!!!!
رفع اسپم:باید روی پسرای الان بحث کنید نه آینده .آرمان گرایانه رو پسرای خودتون دارید فکر می کنید.

آخرین ویرایش:

mahii

New member
منم پسرم بغرعان ها!!!!
رفع اسپم:باید روی پسرای الان بحث کنید نه آینده .آرمان گرایانه رو پسرای خودتون دارید فکر می کنید.
اووووف باز شک اوردم.............بالاخره ی مرد پیدا نمیشه ک بگه این حسان چه موجودیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرده یا زن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahii

New member
منم به احتمال زیاد پسر گلو نازنینمو یه مرد با اعتقاد بار میارم...........من از پسرای سوسول بااجازه خوشم نمیاد..........وقتی پسرگلم مرد باشه و معتقد طبیعتا عاقلم هست.......وقتی سن ازدواجش شد کمی صب میکنم تا ببینم انتخابش چیه؟البته همیشه براش دعا میکنم ک ی ادم خوب سر راش قرار بگیره....بعد اگه نتونست و خودش ازم بخواد سعی میکنم چنتا دختر خوبو خانومو با فرهنکو با درکو با شعور وبا مزه وشوخو باعرضه و با حیااااااااو اهل ذوق و سلیقه براش پیداکنم و بعد خودش یکیو انتخاب کنه.....
من خیلی پسر دوست دارم.....اما بزرگ کردنش کاره حضرت فیله میدونم............چن خودم ک بچه بودم با اینکه دختر بودم هنوزم شیطونیام واسه همه خاطرست چه برسه ب پسرم....خدا بداد برسه

obstetrician88

New member
منم پسرم بغرعان ها!!!!

واقعا؟فکر میکردم ایشان آقا هستند................باز هم من منظورم این بود که چون ایشان شروع کننده موضوع بودند گفتم به نظره من درسته و کاملترین پاسخو دادن ...البته همراه با فرموده های بقیه دوستان
موفق باشین

باران4

New member
دختری که انسان باشه قبل از دختربودن وفقط دختر نباشه
انسانیت وآزادگی همه چیزو درست میکنه هم خانواده وهم جامعه رو

yara

New member

بی تعارف یکی مث خودم....البته نظر پسرم در اولویت هست و خواهد بود.....فقط سعی میکنم عروسم برخلاف خودم دوز حساسیتش کمتر باشه که نه خودش اذیت بشه و نه پسرم.

1. قانع باشه و وضعیت مالی پسرم رو درنظر داشته باشه
2. بساز و منعطف
3. ظاهر ساده و دلنشین
4.مهربون و با ادب و هیچ وقت فکر ناراحت کردن پسرم رو نکنه
5.بچه دوست داشته باشه که زود مامان بزرگ بشم
6.تحصیلات
7.آرامشی که بشه در کنارش داشت
8.کدبانو
9. هیچ وقت پسرم رو با بقیه مردا قیاس نکنه
10.خانواده شوهرش رو دوست داشته باشه
11. اجتماعی باشه(البته من اجتماعی نستم متاسفانه)
12.در آخر عاشق پسرم باشه
:28:

بالا