دلت خوشه ابجی. الان طرف عقد نکرده مامان میشه. فکر میکنی پسرت وا میسه شما نظر بدید و پژوهش و آنالیز انجام بدید در مورد زنش؟ اونم مثلا 25 سال دیگه. بی خیالبرای انتخاب عروسم :
- از لحاظ دینی و عقاید متناسب با پسرم باشه (لزوما نباید خیلی مومن باشه،در حد هم باشن)
- خانوادش با خانواده ما تناسب نسبی داشته باشن (اول از نظر مذهبی و عقیدتی و در درجه دوم از نظر مالی )
- از نظر سواد و معلومات متناسب با پسرم باشه .(بخش اعظمی از تشخیص این مسئله رو به عهده پسرم میگذارم. گاهی کسی سواد دانشگاهی بالایی نداره ولی شعورش بالاست)
- از نظر کلیه ظواهر (قیافه ،آرایش،لباس پوشیدن و ...) مورد پسند پسرم و متناسب با فرهنگ خانوادگی ما باشه.
هرگز عروسم رو با یه بار دیدن انتخاب نمی کنم حتما با خانوادش توافق میکنم که چندین جلسه حضورا با هم معاشرت کنیم.هر چیزی رو که تو این معاشرت ها دست گیرم شد با آنچه از مردم دربارشون شنیدم مقایسه میکنم.
پ.ن: تو بحث وضعیت مالی خانواده ها ،نمی گم پولدارا با هم ازدواج کنن و یه دختر متشخص رو صرفا به خاطر وضعیت مالی پدرش نمی پسندم ولی من اگه وضعیت مالی متوسط یا ضعیفی داشته باشم ،دختری رو انتخاب می کنم که اگه باباش ثروتمند هم هست از اول ثروت مند موروثی نبوده باشه بلکه با تلاش خودش به دست آورده باشه.
ولی اگه من ثروتمند باشم ،اگه پسرم رو خوب تربیت کرده باشم و یادش داده باشم که پول همه چیز نیست براش حتما یه دختر متشخص از یه خانواده با وضع مالی متوسط ( نه ضعیف) می گیرم ،چون اینجور دخترا بیشتر قدر پول رو میدونن تا اونایی که همیشه داشتن.
اینجاش مشکل داره...دهن این قدیمارو باید بوسید ک میگن هرچی بررس(برره) مال گرگ دررس (درره)با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مامانای فانتزی
خو اولا که خدا نکنه من جای گل پسرم تصمیم بگیرم طبق گفته ی صاحب محترم تاپیک فقط راهنماییشون میکنم خیلی دوستانه
1) خوبه که خانوم دختر اول از همه متعهد و مومن به خدا و اخلاقیات باشن به هیچ عنوان مومن بودن فقط ظواهر نیست به هیچ عنوان
2) خوبه که خانوم دختر مزین به حیا باشن البته پسرم ما دنبال قدیسه نیستیم انسان جایز الخطاست مهم اینکه وقتی وارد زندگیت شد نجیب، متعهد ،با حیا و حالا شاید قدیسه ی تو بشه
3) خوبه که خانوم دختر مهربون ، با گذشت ، خوش رو و فهمیده و فهمیده و فهمیده باشه البته در حدی که از یک انسان عادی انتظار میره ما دنبال جن و پری نیستیم
4) خوبه که عروس خانوم از نظر فرهنگی ،اجتماعی، تحصیلات و خانوداگی در سطح نزدیک به آقا پسر باشن البته فرزندم اگه عاشق شدی اشکال نداره من کاری باهات ندارم عشق مرزهارو پشت سرش میذاره
5) و در کل اصن خانوم دختر و عروس گل باید از یک قاعده یکلی (ندیدم ، نشنیدم ، متوجه نشدم )پیروی کنه تا از این طریق بتونه اولا خبر چین نباشه دوما آرامش زندگیشو حفظ کنه سوما از جنگ و خونریزی با خانواده ی محترم داماد جلوگیری کنه و چهارما اعصاب خودشم سر جاش بمونه
و یادم رفت بگم ویژگی های ظاهریشم مث قد و وزن و خوشگلیشونم بهم بخوره
دیگه فعلا هیچی همینا
سلام
از لحاظ فرهنگی و مالی تقریبا هم سطح باشیم...
با حیا و نجابت باشه
از نظر مذهبی تقریبا هم عقیده با پسرم باشه...
ظاهرش و هم پسرم باید قبول کنه:rolleyessmileyanim:
تحصیل کرده باشه
به این قضیه توجه میکنم ک تو خونه اونا حرف حرف کیه...مثلا من از اون خانواده هایی که فقط مادر تصمیم میگیره پدر هیچ کاره س خوشم نمیاد...و یا این که مردسالاری باشه هم همینطور...
معمولا دخترها رفتارشون و از مادر یاد میگیرن...پس اخلاق و رفتار مادرش هم مهمه...
از نظر رفتاری ب هیچ وجه حسود نباشه...البته نمیدونم چه طور میشه به این قضیه پی برد
از این دخترای عصبی نباشه سر هر مسئله ای دعوا می افتن...پسرم خسته کوفته از سرکار برمیگرده باید تو خونه ش آرامش باشه خو...:tonguesmiley:![]()
بقیه شو یادم افتاد میگم...
در تکمیل نظرات چند ماه پیش....
خیلی اهل زرق و برق هم نباشه...بعضی ویژگی های رفتاریش هم برام خیلی مهمه...که اونا رو تو جلسه خواستگاری خودم متوجه میشم:rolleyessmileyanim:
دخملا گفته :پسرتونو میخایین برای انتخاب همسر راهنمایی کنید.نگفته شرایط خودتون واسه ازدواج ویژگی خواستگار خودتون ها!!!!!!خانوم های محترم به نظر شما چه جور دختری زن زندگیه؟؟؟
شما هم فکر کنید مادر شدین و الان میخواین پسرتونو برای انتخاب همسر راهنمایی کنین؟؟؟
بازم بگم ارمان گرایانه جواب ندین....
البته نوشتم جلسه خواستگاری...منظورم جلسات بود...گاهی اوقات هم نه در قالب خواستگاری...مثلا چه چیزایی مهنا جون و چطوری متوجه میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دخملا گفته :پسرتونو میخایین برای انتخاب همسر راهنمایی کنید.نگفته شرایط خودتون واسه ازدواج ویژگی خواستگار خودتون ها!!!!!!
رفع اسپم:بنظرم باید پسرای مختلف رو در نظر گرفت همه یکی نیستن.ولی گفته های شما واسه یک پسر ایده ال هستش فقط...
منظور صاب تاپیک پسرای الان بوده آجی وگفته فرض کنید الان یه پسرو میخایید راهنمایی کنید!!!!دقیقا داریم همین کارو میکنیم دیگه! پسرمون باید اون قدر عاقل باشه که همین چیزهایی که ما میگیم معیار او هم باشه....
ما سعی میکنیم پسرمون رو ایده آل تربیت کنیم:a2d3: