لطفا فقط خانوم ها پاسخ بدهند

raha 24

New member
یه دختر از یه خونواده ی خوب ، مودب ، باوقار و البته خوشگل در اندازه ای که معمول باشه...
به نظر من خونواده تو ازدواج خیلی مهمه. اینکه تو چه جور خونواده ای بزرگ شده باشه به قول پیغمبرمون سبزه ی مذبله نباشه...

epi_info

New member
برای انتخاب عروسم :
- از لحاظ دینی و عقاید متناسب با پسرم باشه (لزوما نباید خیلی مومن باشه،در حد هم باشن)
- خانوادش با خانواده ما تناسب نسبی داشته باشن (اول از نظر مذهبی و عقیدتی و در درجه دوم از نظر مالی )
- از نظر سواد و معلومات متناسب با پسرم باشه .(بخش اعظمی از تشخیص این مسئله رو به عهده پسرم میگذارم. گاهی کسی سواد دانشگاهی بالایی نداره ولی شعورش بالاست)
- از نظر کلیه ظواهر (قیافه ،آرایش،لباس پوشیدن و ...) مورد پسند پسرم و متناسب با فرهنگ خانوادگی ما باشه.

هرگز عروسم رو با یه بار دیدن انتخاب نمی کنم حتما با خانوادش توافق میکنم که چندین جلسه حضورا با هم معاشرت کنیم.هر چیزی رو که تو این معاشرت ها دست گیرم شد با آنچه از مردم دربارشون شنیدم مقایسه میکنم.
پ.ن: تو بحث وضعیت مالی خانواده ها ،نمی گم پولدارا با هم ازدواج کنن و یه دختر متشخص رو صرفا به خاطر وضعیت مالی پدرش نمی پسندم ولی من اگه وضعیت مالی متوسط یا ضعیفی داشته باشم ،دختری رو انتخاب می کنم که اگه باباش ثروتمند هم هست از اول ثروت مند موروثی نبوده باشه بلکه با تلاش خودش به دست آورده باشه.
ولی اگه من ثروتمند باشم ،اگه پسرم رو خوب تربیت کرده باشم و یادش داده باشم که پول همه چیز نیست براش حتما یه دختر متشخص از یه خانواده با وضع مالی متوسط ( نه ضعیف) می گیرم ،چون اینجور دخترا بیشتر قدر پول رو میدونن تا اونایی که همیشه داشتن.
دلت خوشه ابجی. الان طرف عقد نکرده مامان میشه. فکر میکنی پسرت وا میسه شما نظر بدید و پژوهش و آنالیز انجام بدید در مورد زنش؟ اونم مثلا 25 سال دیگه. بی خیال

jeghele68

New member
من خودم بشخصه از ادماي تو سري خور بدم مياد.چه دختر چه پسر.نه اينكه خيلي شخصيت مهاجمانه اي به همه چي داشته باشه ولي بنظرم بايد يه شخصيتي داشته باشه كه متين باشه.با خواسته هاي معقول خودش بتونه سطح زندگي مشتركشونو بالا ببره و مهمتر از همه نجيب و مودب و با شخصيت باشه.بتونه يه درك متقابل رو ايجاد بكنه.چون بنظر من زندگي هرچي بشه زن اون زندگي رو ساخته
و به قول بهناز جان ازدواج شانسيه

**^^**

New member
میشه منم یه سوال بپرسم البته ببخشید نمیخوام بحث به انحراف کشیده بشه اما من معمولا خیلی رادیو گوش میدم تو ماشین یه سری از همین پرسش و پاسخای ازدواج بود با یه حاج آقایی و جوونا زنگ میزدن،دخترا هم زنگ میزدن،مثلا یکیشون میگفت یه پسری هست که خیلی میخوادش،دختر و پسر باهم همکار بودن تقریبا از همدیگه شناخت داشتن،میگفت که خودش آدم بااعتقاد و پایبندیه و پسره هم عاشق وقار و استقلال شخصیتیش و خیلی مسائل دیگه شده بود ولی خانواده خوبی نداشت برادراش سابقه دار بودن و... به خاطر همین خانواده پسر به شدت مخالف بودن با وجود اینکه دختره حتی از دید خانواده آقاپسر کاملا تایید شده بود ولی به خاطر خانواده دختره مخالفت میکردن،همه بچه ها که اینجا نظر دادن خانواده رو در الویت قرار دادن به نظر منم خانواده خیلی مهمه اما تکلیف همچین آدمایی چیه؟من خیلیا رو میبینم که اعتقاداتشون با خانوادشون خیلی فرق داره اما چوب خانواده رو میخورن و در نهایت باید با یکی همسطح خانوادشون ازدواج کنن نه همسطح خودشون

mahsa.

New member
هر چی خودش بخواد
شاید به نطر من دختر نماز خون خوب باشه
ولی به نطرپسرم خوش پوش و خوش عطر بودن مهمتر
من که قرار نیست زندگی کنم
میذارم به عهده خودش

bacillus.bs

New member
شماها فكر مي كنيد تا ٢٠يا ٣٠سال ديگه گل پسرتون با نظر شما همسرشو انتخاب مي كنه؟؟!!!!
پسراي اين دوره چقدر گوش به حرف مامان و باباشون ميدند
چه برسه به سي سال ديگه

ps2020

New member

:New (6):
چرا نباید پسرا بیان تو این بحث؟؟؟
مگه شما نپرسیدین "اگه یه روز پسر داشتین و خواستین واسش زن بگیرین......"؟؟؟؟
خب مگه فقط مامانا پسر دارن؟؟؟؟مگه فقط مامانا پسر دوماد میکنن و واسش زن انتخاب میکنن؟؟؟؟؟

n92

New member
دختری که من دوست دارم باید مهربون باشه همسرشو درک کنه بهش اعتماد داشته باشه شاد وسرحال باشه وخیلی برام مهمه که با شخصیت و با فرهنگ باشه و ارزش خودشو به عنوان یه دختر و مادر اینده بدونه درضمن اهل تجمل نباشه

خیلی هم دوس دارم این دخترو پسرم خودش انتخاب کرده باشه:thanks:

حسان

Well-known member
:ahi5slcgm04mi8jqqkl

عاقا این تاپیک داشت خاک میخورد آوردمش بالا... نظرات آپ تو دیتش رو بخونم:thumbsupsmileyanim:

shiva3322

New member
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مامانای فانتزی

خو اولا که خدا نکنه من جای گل پسرم تصمیم بگیرم طبق گفته ی صاحب محترم تاپیک فقط راهنماییشون میکنم خیلی دوستانه

1) خوبه که خانوم دختر اول از همه متعهد و مومن به خدا و اخلاقیات باشن به هیچ عنوان مومن بودن فقط ظواهر نیست به هیچ عنوان

2) خوبه که خانوم دختر مزین به حیا باشن البته پسرم ما دنبال قدیسه نیستیم انسان جایز الخطاست مهم اینکه وقتی وارد زندگیت شد نجیب، متعهد ،با حیا و حالا شاید قدیسه ی تو بشه

3) خوبه که خانوم دختر مهربون ، با گذشت ، خوش رو و فهمیده و فهمیده و فهمیده باشه البته در حدی که از یک انسان عادی انتظار میره ما دنبال جن و پری نیستیم

4) خوبه که عروس خانوم از نظر فرهنگی ،اجتماعی، تحصیلات و خانوداگی در سطح نزدیک به آقا پسر باشن البته فرزندم اگه عاشق شدی اشکال نداره من کاری باهات ندارم عشق مرزهارو پشت سرش میذاره

5) و در کل اصن خانوم دختر و عروس گل باید از یک قاعده یکلی (ندیدم ، نشنیدم ، متوجه نشدم )پیروی کنه تا از این طریق بتونه اولا خبر چین نباشه دوما آرامش زندگیشو حفظ کنه سوما از جنگ و خونریزی با خانواده ی محترم داماد جلوگیری کنه و چهارما اعصاب خودشم سر جاش بمونه

و یادم رفت بگم ویژگی های ظاهریشم مث قد و وزن و خوشگلیشونم بهم بخوره

دیگه فعلا هیچی همینا

آخرین ویرایش:

محسن ن ک

New member
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مامانای فانتزی

خو اولا که خدا نکنه من جای گل پسرم تصمیم بگیرم طبق گفته ی صاحب محترم تاپیک فقط راهنماییشون میکنم خیلی دوستانه

1) خوبه که خانوم دختر اول از همه متعهد و مومن به خدا و اخلاقیات باشن به هیچ عنوان مومن بودن فقط ظواهر نیست به هیچ عنوان

2) خوبه که خانوم دختر مزین به حیا باشن البته پسرم ما دنبال قدیسه نیستیم انسان جایز الخطاست مهم اینکه وقتی وارد زندگیت شد نجیب، متعهد ،با حیا و حالا شاید قدیسه ی تو بشه

3) خوبه که خانوم دختر مهربون ، با گذشت ، خوش رو و فهمیده و فهمیده و فهمیده باشه البته در حدی که از یک انسان عادی انتظار میره ما دنبال جن و پری نیستیم

4) خوبه که عروس خانوم از نظر فرهنگی ،اجتماعی، تحصیلات و خانوداگی در سطح نزدیک به آقا پسر باشن البته فرزندم اگه عاشق شدی اشکال نداره من کاری باهات ندارم عشق مرزهارو پشت سرش میذاره

5) و در کل اصن خانوم دختر و عروس گل باید از یک قاعده یکلی (ندیدم ، نشنیدم ، متوجه نشدم )پیروی کنه تا از این طریق بتونه اولا خبر چین نباشه دوما آرامش زندگیشو حفظ کنه سوما از جنگ و خونریزی با خانواده ی محترم داماد جلوگیری کنه و چهارما اعصاب خودشم سر جاش بمونه

و یادم رفت بگم ویژگی های ظاهریشم مث قد و وزن و خوشگلیشونم بهم بخوره

دیگه فعلا هیچی همینا
اینجاش مشکل داره...دهن این قدیمارو باید بوسید ک میگن هرچی بررس(برره) مال گرگ دررس (درره)

محسن ن ک

New member
خدا هرچی رو ک ازم گرفت یا مانع رسیدن ب هرچی ک میخواستم شد...ی چی بهترشو سر راهم گذاشت....واسه این موضوع هم شاید همینطوری شه باید امیدوار بودو سپرد به خدا..
و اینکه واسه پسرا هیچ جا ممنوع نیست :)

mw.ashel

New member

اول از با تجربیاتی که در این زمینه دیدم و دارم ، وظیفه مادرا در امر تربیت فرزندان خیلی بیشتر و سخته به خصوص در زمینه تربیت پسران ، برای همین سعی میکنم پسرم در وحله اول خودش رو به طور کامل در زندگی بشناسه و بعدش هر کسی رو برای همراهی در زندگی انتخاب میکنه ، منم به انتخابش احترام میذارم.
:thanks::rose:

باران4

New member
به نظر من ازدواج برای کامل شدن آدماس .برای رسیدن به آرامشی که همه ی آدما آرزوشونه بهش برسن ......
اگه پسری داشته باشم دختری رو بهش پیشنهاد میدم که اولن خودش آرامش داشته باشه وبتونه این آرامش رو به پسر منم بده وبتونن همدیگه رو کامل کنن
در واقع نیمه ی گم شده ی همدیگه باشن
حیا وعفاف عروسم خیلی برام مهمه....چون من سعی میکنم پسرم با حیا بار بیاد و حقشه که زنشم باحیا باشه وعفیف

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
سلام
از لحاظ فرهنگی و مالی تقریبا هم سطح باشیم...
با حیا و نجابت باشه
از نظر مذهبی تقریبا هم عقیده با پسرم باشه...
ظاهرش و هم پسرم باید قبول کنه:rolleyessmileyanim:
تحصیل کرده باشه
به این قضیه توجه میکنم ک تو خونه اونا حرف حرف کیه...مثلا من از اون خانواده هایی که فقط مادر تصمیم میگیره پدر هیچ کاره س خوشم نمیاد...و یا این که مردسالاری باشه هم همینطور...
معمولا دخترها رفتارشون و از مادر یاد میگیرن...پس اخلاق و رفتار مادرش هم مهمه...
از نظر رفتاری ب هیچ وجه حسود نباشه...البته نمیدونم چه طور میشه به این قضیه پی برد
از این دخترای عصبی نباشه سر هر مسئله ای دعوا می افتن...پسرم خسته کوفته از سرکار برمیگرده باید تو خونه ش آرامش باشه خو...:tonguesmiley:
pillowfight.gif

بقیه شو یادم افتاد میگم...

در تکمیل نظرات چند ماه پیش....
خیلی اهل زرق و برق هم نباشه...بعضی ویژگی های رفتاریش هم برام خیلی مهمه...که اونا رو تو جلسه خواستگاری خودم متوجه میشم:rolleyessmileyanim:

mw.ashel

New member
در تکمیل نظرات چند ماه پیش....
خیلی اهل زرق و برق هم نباشه...بعضی ویژگی های رفتاریش هم برام خیلی مهمه...که اونا رو تو جلسه خواستگاری خودم متوجه میشم:rolleyessmileyanim:

مثلا چه چیزایی مهنا جون و چطوری متوجه میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

maxin

Well-known member
خانوم های محترم به نظر شما چه جور دختری زن زندگیه؟؟؟

شما هم فکر کنید مادر شدین و الان میخواین پسرتونو برای انتخاب همسر راهنمایی کنین؟؟؟

بازم بگم ارمان گرایانه جواب ندین....
دخملا گفته :پسرتونو میخایین برای انتخاب همسر راهنمایی کنید.نگفته شرایط خودتون واسه ازدواج ویژگی خواستگار خودتون ها!!!!!!:whistle:

رفع اسپم:بنظرم باید پسرای مختلف رو در نظر گرفت همه یکی نیستن.ولی گفته های شما واسه یک پسر ایده ال هستش فقط...

mohana

Well-known member
مثلا چه چیزایی مهنا جون و چطوری متوجه میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته نوشتم جلسه خواستگاری...منظورم جلسات بود...گاهی اوقات هم نه در قالب خواستگاری...
با زیر نظر داشتن رفتار عروسمون...:thumbsupsmileyanim:

دخملا گفته :پسرتونو میخایین برای انتخاب همسر راهنمایی کنید.نگفته شرایط خودتون واسه ازدواج ویژگی خواستگار خودتون ها!!!!!!:whistle:

رفع اسپم:بنظرم باید پسرای مختلف رو در نظر گرفت همه یکی نیستن.ولی گفته های شما واسه یک پسر ایده ال هستش فقط...

دقیقا داریم همین کارو میکنیم دیگه! پسرمون باید اون قدر عاقل باشه که همین چیزهایی که ما میگیم معیار او هم باشه....
ما سعی میکنیم پسرمون رو ایده آل تربیت کنیم:a2d3:

آخرین ویرایش:

sara77

New member
,والا الانا دیگه هر پسری خودش طرفشو انتخاب میکنه دیگه بعد دستشو میگیره میاد نشونو خانواده میدهگ
منم اگه نقش مامان ایفا کنم
دخی رو میبینم بهش میگم پسرم همینه کل ایراداشم میگه
(البته دلشم بخاد من یکم متواضعم) احتمالا انتخاب پسرمم خوب باشه دیگه حله همه چی
خخخخخخخخخخخخخخخخ

maxin

Well-known member
دقیقا داریم همین کارو میکنیم دیگه! پسرمون باید اون قدر عاقل باشه که همین چیزهایی که ما میگیم معیار او هم باشه....
ما سعی میکنیم پسرمون رو ایده آل تربیت کنیم:a2d3:
منظور صاب تاپیک پسرای الان بوده آجی وگفته فرض کنید الان یه پسرو میخایید راهنمایی کنید!!!!
دخدرا اگه دارین روی پسر آینده خودتون برنامه ریزی می کنید پس بهتره ب جای اینا برید در مورد ویژگی های سایتی که قراره عروستون رو ازش دانلود کنید,بحث کنید.:thumbsupsmileyanim:

بالا