love virology
New member
این حرفتون البته نصفه و نیمه قبول دارم... اینکه بری ارشد بخونی یه ریسک بزرگه .. اما اگه بشه که یه رشته ای خوند که بازار کار خوبی داشته باشه میشه امیدوار بود .. من با یه دوستی مشورت کردم بهم گفت برو مدیریت بخون .... یکی بهم گفت برو مهندسی شیمی بخون ...
باید دید چه تصمیمی درستتره و ونوقت تصمیم گرفت ..
علوم پایه در یک کلام اوضاع داغونی داره.. تو دانشگاه هر کس دنبال عشق و خال و فعالیت های جانبی بود ما صبخ تا شب یا تو ازمایشگاه بودیم یا تو سایت اینترنتی دنبال مقاله و یا هم سر درس و مشق که مثلا سنگین نشه .. اخه فیزیو گایتون چهار جلدی رو باید سه ترم پشت سر هم بخونی ... تو عرض سه ماه نصف لنینجر و شهبازی ملک نیا رو باید بخونی کنارش سلولی مجد رو هم باید بخونی و از اونطرف باید سیستماتیک گیاهی بخونی که جد اندر جد مثلا خرزهره کیه ... و باید بدونی فلان باکتری که پپدر مثلا ریه رو در میاره ایل و تبارش کی بود همون موقع هم باید بدونی که ری کروموزم فلان چه ژنی لم داده و مسئول چه کاریه و حاله یه وقت زده به سرش و جهش کنه چه ناهنجاریهایی به دست میاره ..... از کجاش بگم؟؟؟ بعد بیای ببینی رشته تو اصلا کسی نمیشناسه و تره هم برات خرد نمیکنن تازه بعضیا هم میگن تو عقلت کم بود رفتی زیست،
اوضاع اینه دوست عزیز ....
خوب ماهم این همه راهو رفتیم ولی چیزی در وجودمان یکم هست بنام امید کاریش نمیشه کرد / ارشد خوندن دوستان 1000 دلیل داره ماهم خبر نداریم پس نباید کسی رو منصرف کرد و هی توی گوشش نخونیم تو اشتباه کردی تو اشتباه کردی اینو خوندی تو اشتباه خاهی کرد / همون ارشد اگر خود دانشجو یکسری تکنیک مثلا در باکتری شناسی تکنیک های به روز یاد بگیره بعدش خودشو نشون بده میتونن زیر سوال ببرنش در ازمایشگاه همه رشته های ارشد هم به نوبه خود خوب و برتر هستند به شرطی که درون اون رشته قوی بود / امیدوارم خوب و نیک برای همه رقم بخورد/ شاد باشید