سلام دوستان.بچه ها من یک سال از طرحم مونده.رشته ام پرستاریه
منم میتونم این آزمون استخدامی رو شرکت کنم؟؟؟؟
چه بسا از بس که زیست شناسی سخت است کسی نمی رود سمت اش !!
دروس زیست کنکور را خوانده اند چقدر سخته دیگه ازش فراری اند برای انتخاب رشته ی تحصیلی
اصلا میتونید بعد از کار کردن توی شهر های بزرگ و حقوق های اداره کاری یه 20 تومن در بیارید و بعد از اون یه مغازه یه بوتیک بزنید یا اگر نه میتونید یه پیج در اینستاگرام با تعداد فالور های مثلا 1 میلون بخرید و کتب پزشکی پی دی اف خودتون رو به تعداد انبوه بفروشید . و از علمتون کسب درامد کنید . درامد برخی از پیج های اینستاگرام به هفته ای 15 میلیون تومان میرسد !!!!! میدونید یعنی چه ؟؟؟؟ پزشک عمومی با طرح پزشک خانواده در منطقه دور افتاده ماهانه 12 میلیون تا 17 میلیون حقوقشه یعنی چهار برابر یک پزشک درامدتون میشه . پولدار شدن خیلی راحته . ایده ایده ایده . نبوغ نبوغ نبوغ . تلاش تلاش تلاش ....
نه فکر نمیکنم.همینو بگو آخه پیراپزشکی رو چه به آموزش پرورش.
اونوقت ما میخاستیم بریم آزمایشگاه کار کنیم ملت ریختن رو سرمون.امیدمونم به این بود که از اینم ناامید شد...
دوست عزیز مگه رشته ی شما چیه که پشیمون شدی ؟ خدا رو هزار مرتبه شکر من اصلا پشیمون نیستم که دبیری نرفتم . حتی بهداشت حرفه ای دولتی هم نرفتم . ولی الان از این پشیمونم که چرا نشد پزشکی قبول بشم اما گذشته ها گذشته . میدونید به نظر من شما هر رشته ای خونده باشی اگه با علم و با سواد و خلاق باشی میتونی از اون رشته کسب درامد قابل توجهی داشته باشی . یکی مثلا زیست میخونه کارشناسی و بخاطر خلاقیت میره ی زیست درست میکنه و به صورت آنلاین می فروشه . مثلا با قیمت 20 هزار تومان . 1000 نفر بخرن میشه 20 میلیون تومان . یکی شیمی میخونه و شیمی درست میکنه . مقالات علمی شیمی رو ترجمه میکنه و سایت ایجاد میکنه و میفروشه . یا اصلا تدریس خصوصی میکنه . و یکی مثل من پرستاری میخونه و نرم افزار اندروید پزشکی می سازم و در کنار شغلم ان شا الله این هم یک شغل مکمل محسوب میشه . بستگی داره به خودت . بستگی داره به این که چند مرده حلاجی .
اگه میخاستیم بریم بازار که همون 18 19 سالگی میرفتیم نه الان / این سخنان شما خیلی خیلی خوش بینانه هست اوضاع مملکتو ببینید ما در کشور مثل امریکا زندگی نمیکنیما / کار بازار زاری همش یکنواخته من نصف فامیلم بازاری هستند یکمدت بازار بوددم برای من جز حس پوچی چیزی نداشت / حرف خیلی از دوستان علوم پایه اینه که این رشته ها مثل زیست شده ویترین / شاد باشید
یعنی همه باید خلاق باشن تا پول در بیارن؟کسی که نوآور نیست باید همینجوری بمونه بدون شغل؟اصول اینکه به تعداد نفراتی که پذیرش داده می شه تو کنکور به همون تعداد باید جوابگوی شغل باشن بعد فارغ التحصیلیشون.چیزی که تو همجای دنیا یه چیز عادیه
یعنی همه باید خلاق باشن تا پول در بیارن؟کسی که نوآور نیست باید همینجوری بمونه بدون شغل؟اصول اینکه به تعداد نفراتی که پذیرش داده می شه تو کنکور به همون تعداد باید جوابگوی شغل باشن بعد فارغ التحصیلیشون.چیزی که تو همجای دنیا یه چیز عادیه
من الان تعجب میکنم از برخی از دوستان که با خیال راحت نشستن برای رشته های مثلا خون شناسی و باکتری شناسی و بهداشت محیط و حرفه ای و غیره دارن درس میخونن . اگه یه سرچ توی گوگل کنید این جمله رو . جدول یازدهمین فراخوان عیئت علمی علوم پزشکی و یه نگاه به ارشد و دکترا های مورد نیاز کنید حساب کار دستتون میاد . کسی که داره برای ارشد این رشته ها درس میخونه باید دکترا رو هم بگیره وگرنه عمرشو تلف کرده . جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته . شما که شغل برات مهمه که با مدرکت بری سر کار از اول نباید این رشته ها رو انتخاب میکردی حالا هم که انتخاب کردی دیگه بیشتر از این ادامه نده . بشین قشنگ برای کنکور سراسری بخون یا دانشگاه ازاد یا دولتی یکی از رشته های پرستاری - اتاق عمل یا هوشبری رو انتخاب کن بجز این سه رشته هر لیسانسی انتخاب کنی بیکار خواهی بود اینو بدون . حتی پروتز دندان هم بیکار هست . تغذیه بیکاره در حالی که رتبه خوبی میخواد . رشته های علوم پایه هم که هیچ اسمشونو نیارید . بجای اینکه ارشد برید بخونید مجددا لیسانس شرکت کنید به صرفه تر و عاقلانه تره .
دوباره درس بخونیم واس سراسری ک میخایم بریم اتاق عمل و هوشبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا شاید من از محیط کار بیمارستان خوشم نیاد!اونوقت میشه ی راهکارم واس ما بدی ک مام گشنه نمونیم؟:21:
دوست عزیز مایی ک داریم واس ارشد میخونیم هیچکدوم قرار نیس تو ارشد بمونیم که!ارشد همیشه یک پل بوده واس دکترا.همه میدونن ارشد کار نیس.همه ارشدو میخونن واس دکترا.
این سوال من هم هست.....؟؟؟؟بچه ها یه سوال ذهنمو مشغول کرده.اگه کسی استخدام آموزش پرورش باشه میتونه ارشد بهداشت شرکت کنه؟؟خانوادم اصرار دارن شرکت کنم ولی خودم نگرانم که از ارشد بمونم...
حالا انگار همه چی حله ومن استخدامم:thumbsupsmileyanim:
بله دوست عزیز میتونه... زیاد نگران ادامه تحصیل نباشین.. چون اونوقت میتونین انتقالی موقت تحصیلی بگیرین و برین درستونو بخونید و سر کارتون هم باشیداین سوال من هم هست.....؟؟؟؟
خانم یا ا قا محترم میگید اصفهان دوستتون رفته ازمایشگاه ماهی 1/5 / بنده اصفهانم خصوصی و دولتی پارتی میخاد / همین دوست منم با هزار نامه نگاری 1000 تا حرف این و اون رفته ازمایشگاه بیمارستان خورشید تا نصف روزه من از همه جوانبش خبر دارم ازمایشگاه نوبل که دیگه یعنی معروفه در اصفهان دخترا بهتر پسر میگیرن / من زیست نبردم زیر سوال / زیست شناسی بازار کار براش تعریف نشده هست مخصوصا در ایران / همین من ازمایشگاه المهدی نمیدونم میشناسید میتونم کار کنم مسییول سابقش دکتر پسته ایی اشنا ما هستند ولی رو نمیندازم / اری پارتی داششی باشی همه چی حله ولی منظور من اینه که بازار کار مطمیینی برای علوم پایه تعریف نشده همه هم که پارتی ندارند/ شما وزارت بهداشتی هستین و از بابت کار خیالتون راحته اگر علوم پایه بودین متوجه میشدین / شاد باشید
شما جوری حرف میزنید انگار زندگی فلش بک داره برید سراسری پسر 27 28 جطور بره سراسری شاید برای خانوما راحت باشه ولی پسر هرگز / خیلی از دوستانی هم که میخان برن ارشد هزاران دلیل داره شاید برای التیام زخم هاشون فرار از رشته هاشون که اصلا کاربردی نداره میرن زندگی انقدرها اسون نیست که شما اسون میپنداریشون / شما حالا پرستاری عالی میدونید چند سال پیشم اینجوری بود همه فراری بودن ازش حالا حقوق بردن بالا و مورد حمایت قرار گرفته شده عالی / دوستانی هم که میخان ارشد بخونن بخونن ولی عالی بخونن زندگی جریان داره پس توی گذشته نمونید از دانشگاه کوچیک از شهر کوجیک از شهر محروم هم میشه بهترین جا اورد دست از تلاش بر ندارید درسته کار نیست برای هون باکتری ولی 1پله از لیسانس تون بالا ترید و کار جور خاهد شد / شاد باشید