سال بعد مشخص میشه البته اگه آزمونش برگزار بشه و بتونم شرکت کنم...:ad54ad:حالا قبول شديييي
سال بعد مشخص میشه البته اگه آزمونش برگزار بشه و بتونم شرکت کنم...:ad54ad:حالا قبول شديييي
نه نيست ديگه أونا يه چشم ندارند خيلي هم زشتند نه مثل اين نازباسیل گیر نده دیگه...دزد دزده...چه فرقی داره:dadad4:
صلاح مملکت خویش،خودت دانی.از ما گفتن بود.:smiliess (3):...منم یه چی یادم رفته بود که دوباره یادم افتاد.ای روزگار:dadad4:...واقعا به نظرت دندون واجب تره؟!!!!!!!!!نههههههههه.فقط پورشه.خوب شد یادم اوردی منتظر BMW که قراره کادو تولدم بدی هستم.:heart:
نمیدونم حالا به ما که قولشو داده:dadad4:واريا هميشه اين جوري كادو ميدي
ممنون از بابت دلگرمی و امیدبخشی تان.:riz304:نمیگه باسیلوس جان.ماقبلا تمام تلاشمونو کردیم.بی نتیجه بوده...:dadad4:
شما به قله میرسی.مطمئن باش:ad54ad:
اگه اینطوریه؛ منم کادو.:4d564ad6:واريا هميشه اين جوري كادو ميدي
حالا من یه چی گفتم.کیه که عمل کنه.بین خودمون بمونه ولیا؟؟:sarma:دلش میشکنه اگه بفهمهواريا هميشه اين جوري كادو ميدي
هان؟چی یادت اومد جانم؟:21:صلاح مملکت خویش،خودت دانی.از ما گفتن بود.:smiliess (3):...منم یه چی یادم رفته بود که دوباره یادم افتاد.ای روزگار:dadad4:...
:sad:همون که یادت رفته بود...هان؟چی یادت اومد جانم؟:21:
نه نيست ديگه أونا يه چشم ندارند خيلي هم زشتند نه مثل اين ناز
:thumbsupsmileyanim:ارههههههههمثلا دالتونا مث این نازن؟؟؟؟
:mad_majidonline::sdasdasd:بخر:mad_majidonline:حالا من یه چی گفتم.کیه که عمل کنه.بین خودمون بمونه ولیا؟؟:دلش میشکنه اگه بفهمه![]()
خواهش میکنمممنون از بابت دلگرمی و امیدبخشی تان.:riz304:
اگه اینطوریه؛ منم کادو.:4d564ad6:
26 اردیبهشت.قراره پولاشو جمع کنه تا اون موقع:dadad4:رضا حالا كي تولدته
من یادم رفته که چیو یادم رفته.پس حتما اون اولی رو الان یادم رفته:riz481::sad:همون که یادت رفته بود...