فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

sara77

New member
چاکرریم جیگرررررررررررر
اخلاقت که 20 رفتارتم که نایسه
یه پسرم نداریم بیایم خاستگاریت

آسمون

New member
ساراازوناس که ازبودن باهاش سیرنمیشی...همیشه لبخند رولبم میاد ازخوندن پستاش...

marlik

New member
آسمون جونم پاک .دوس داشتنی وجذاب .خوشرو.مهربون( این صفتش خیلی پررنگه).با صداقت.با انصاف.با گذشت وفداکار .شوخ طبع.وبی ریاس خلاصه فرشته به تمام معناس اینا رو فک نمیکنم اینا رو خودم دیدم.این صفتا رو بی هیچ ریایی گفتم.خوش به حال من که خدا این فرشته رو بهم داده

mexin

Well-known member
نمیدونم والا ... خب خودت بگو اخلاقت چجوریه ملت بدونن...:motat:

آسمون

New member
آسمون جونم پاک .دوس داشتنی وجذاب .خوشرو.مهربون( این صفتش خیلی پررنگه).با صداقت.با انصاف.با گذشت وفداکار .شوخ طبع.وبی ریاس خلاصه فرشته به تمام معناس اینا رو فک نمیکنم اینا رو خودم دیدم.این صفتا رو بی هیچ ریایی گفتم.خوش به حال من که خدا این فرشته رو بهم داده

قربونت بشم عزیزدلم...که فقط خوبیامومیبینی...چن تا ازون اخلاقای تکم!هم بگو...که چطوریم وقتی برج زهرمارمیشم!

- - - Updated - - -

قربونت بشم عزیزدلم...که فقط خوبیامومیبینی...چن تا ازون اخلاقای تکم!هم بگو...که چطوریم وقتی برج زهرمارمیشم!

آسمون

New member
خب پس بذارین خودم ازمارلیک بگم...
تاحالاکسی توزندگیتون بوده که پاک بودن قلبشو باهمه وجودباورکنین؟؟مارلیک من ایقدپاک وزلاله که گاهی وقتاشک میکنم مال همین دنیاو آدمای این روزگارباشه...ایقدپرازانرژی مثبت ومحبت و مهربونیه که دو دیقه باهاش بحرفی محاله غمی تودلت احساس کنی...من یه مدت بودکه قلبم مرده بود این فرشته زمینی دوباره زندم کرد...
خوش اخلاق،شوخ طبع،حساس،باهوش،اجتماعی،متواضع،به فکر خانواده،مهربون،بی ریا،صاف وصادق،دلسوز،بامعرفت و...ازروظاهر قضاوت نمیکنه،اهل تجملات اضافی نیس و به هرکسی اجازه نمیده وارد حریم شخصیش بشه...
هرچی ازخوبیاش بگم کم گفتم...اصن تو یه جمله بگم خوش بحال کسی که مارلیک عاشقش بشه...(مث خودم!)گفتن این حرفا اززبون من شبیه چاپلوسی وتملق بنظرمیرسه اما خداشاهده که حقیقت محضه.
ازهمین تریبون اعلام میکنم که عاششششششقشششم

marlik

New member
خب پس بذارین خودم ازمارلیک بگم...
تاحالاکسی توزندگیتون بوده که پاک بودن قلبشو باهمه وجودباورکنین؟؟مارلیک من ایقدپاک وزلاله که گاهی وقتاشک میکنم مال همین دنیاو آدمای این روزگارباشه...ایقدپرازانرژی مثبت ومحبت و مهربونیه که دو دیقه باهاش بحرفی محاله غمی تودلت احساس کنی...من یه مدت بودکه قلبم مرده بود این فرشته زمینی دوباره زندم کرد...
خوش اخلاق،شوخ طبع،حساس،باهوش،اجتماعی،متواضع،به فکر خانواده،مهربون،بی ریا،صاف وصادق،دلسوز،بامعرفت و...ازروظاهر قضاوت نمیکنه،اهل تجملات اضافی نیس و به هرکسی اجازه نمیده وارد حریم شخصیش بشه...
هرچی ازخوبیاش بگم کم گفتم...اصن تو یه جمله بگم خوش بحال کسی که مارلیک عاشقش بشه...(مث خودم!)گفتن این حرفا اززبون من شبیه چاپلوسی وتملق بنظرمیرسه اما خداشاهده که حقیقت محضه.
ازهمین تریبون اعلام میکنم که عاششششششقشششم
وای وای وای الهی قربونت برم.تو از من تعریف نکنی کی تعریف کنه.فدات بشم مننننننن.منم دیوونتم.عاششششقتم عزیز دلم

marlik

New member

- - - Updated - - -

الهی فدات بشم تو ماه هستی.من هیچوقت بدی تو رو ندیدم تو 1فرشته ای فرشته.ممنونم از خدا به خاطر داشتن این این فرشته

sara77

New member
الهی فدات بشم تو ماه هستی.من هیچوقت بدی تو رو ندیدم تو 1فرشته ای فرشته.ممنونم از خدا به خاطر داشتن این این فرشته

:smiliess (15)::smiliess (15):چه خبره اینجا یه لیحظه فک کردم اشتبا اومدم
بعللللللللللللللللللللللللللله دیگه چی بگم والا کامل توضیح دادن

شفق بانو

New member

حالا خوبه یکم سر به سرت گذاشتم امیر
خخخخخخخ معمولا اگه سر به سر بذارم زیاد طول میکشه که

راستی این فحش بود یا تعریف

سارا جان
خیلی مهربون و با نمک (نمک انجمن)، پر انرژی، دوست داشتنی،خیلی هم شاد شبیه اواتارش شیطونه (بلا)..بعلت تعمیرات یه سری خصوصیات یادم رفته یادم اومد میام میگم....خخخ
:riz304:
:sarma::sarma:

leylii

New member
شفیع به نظرم خیلی آقاست..من که چیزه بدی ازش ندیدم...
:riz304::4d564ad6:

amirreza

New member
ای بابا کسی نبودا از ما تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شفیع:riz303: دادا تو که مارو میشناسی ی چی ازمون بکو...البته miss u
کوجا بودی یمدته نمیدیدمت؟

شفيع

New member
ای بابا کسی نبودا از ما تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شفیع:riz303: دادا تو که مارو میشناسی ی چی ازمون بکو...البته miss u
کوجا بودی یمدته نمیدیدمت؟

سلام امیررضا جان گل خوبی داداش؟بودیم اما اینجا نه.هههههههههههههه

بالا