آسمون جونم پاک .دوس داشتنی وجذاب .خوشرو.مهربون( این صفتش خیلی پررنگه).با صداقت.با انصاف.با گذشت وفداکار .شوخ طبع.وبی ریاس خلاصه فرشته به تمام معناس اینا رو فک نمیکنم اینا رو خودم دیدم.این صفتا رو بی هیچ ریایی گفتم.خوش به حال من که خدا این فرشته رو بهم داده
آسمون جونم پاک .دوس داشتنی وجذاب .خوشرو.مهربون( این صفتش خیلی پررنگه).با صداقت.با انصاف.با گذشت وفداکار .شوخ طبع.وبی ریاس خلاصه فرشته به تمام معناس اینا رو فک نمیکنم اینا رو خودم دیدم.این صفتا رو بی هیچ ریایی گفتم.خوش به حال من که خدا این فرشته رو بهم داده
وای وای وای الهی قربونت برم.تو از من تعریف نکنی کی تعریف کنه.فدات بشم مننننننن.منم دیوونتم.عاششششقتم عزیز دلمخب پس بذارین خودم ازمارلیک بگم...
تاحالاکسی توزندگیتون بوده که پاک بودن قلبشو باهمه وجودباورکنین؟؟مارلیک من ایقدپاک وزلاله که گاهی وقتاشک میکنم مال همین دنیاو آدمای این روزگارباشه...ایقدپرازانرژی مثبت ومحبت و مهربونیه که دو دیقه باهاش بحرفی محاله غمی تودلت احساس کنی...من یه مدت بودکه قلبم مرده بود این فرشته زمینی دوباره زندم کرد...
خوش اخلاق،شوخ طبع،حساس،باهوش،اجتماعی،متواضع،به فکر خانواده،مهربون،بی ریا،صاف وصادق،دلسوز،بامعرفت و...ازروظاهر قضاوت نمیکنه،اهل تجملات اضافی نیس و به هرکسی اجازه نمیده وارد حریم شخصیش بشه...
هرچی ازخوبیاش بگم کم گفتم...اصن تو یه جمله بگم خوش بحال کسی که مارلیک عاشقش بشه...(مث خودم!)گفتن این حرفا اززبون من شبیه چاپلوسی وتملق بنظرمیرسه اما خداشاهده که حقیقت محضه.
ازهمین تریبون اعلام میکنم که عاششششششقشششم
الهی فدات بشم تو ماه هستی.من هیچوقت بدی تو رو ندیدم تو 1فرشته ای فرشته.ممنونم از خدا به خاطر داشتن این این فرشتهقربونت بشم عزیزدلم...که فقط خوبیامومیبینی...چن تا ازون اخلاقای تکم!هم بگو...که چطوریم وقتی برج زهرمارمیشم!
- - - Updated - - -
قربونت بشم عزیزدلم...که فقط خوبیامومیبینی...چن تا ازون اخلاقای تکم!هم بگو...که چطوریم وقتی برج زهرمارمیشم!
الهی فدات بشم تو ماه هستی.من هیچوقت بدی تو رو ندیدم تو 1فرشته ای فرشته.ممنونم از خدا به خاطر داشتن این این فرشته
سارا 77 خوبه ولی یکم سربه سر آدم میزاره:riz513:
حالا خوبه یکم سر به سرت گذاشتم امیر
خخخخخخخ معمولا اگه سر به سر بذارم زیاد طول میکشه که
راستی این فحش بود یا تعریف
:black_eyed:حالا خوبه یکم سر به سرت گذاشتم امیر
خخخخخخخ معمولا اگه سر به سر بذارم زیاد طول میکشه که
راستی این فحش بود یا تعریف:black_eyed:
شفیع به نظرم خیلی آقاست..من که چیزه بدی ازش ندیدم...
:riz304::4d564ad6:
ای بابا کسی نبودا از ما تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شفیع:riz303: دادا تو که مارو میشناسی ی چی ازمون بکو...البته miss u
کوجا بودی یمدته نمیدیدمت؟