فوری ... فوری .... مرد قدرتمند عربستان مرد ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مجید دیجی

مدیر بخش
فــوری: پادشاه عربستان مرد

برخی سایت های عربی ، انگلیسی لحظاتی پیش از مرگ ملک عبدالله پادشاه ۸۸ ساله عربستان خبر دادند.

سایت های عربی الراصد ، تاپ نیوزو الوحدوی نت با انتشار خبر مرگ پادشاه عربستان تاکید کردند که دربار سعودی معمولا در چنین مواقعی تا اتخاذ تدابیر لازم واعلام آماده باش کامل در دستگاه های امنیتی ونظامی سکوت اختیار می کند.

نیروهای مسلح عربستان روز گذشته بحالت آماده باش کامل در آمدند اما رژیم آل سعود این آماده باش را در چارچوب بحران های منطقه واحتمال بسته شدن تنگه هرمزدانست.

love virology

New member
چکار کنیم به درک حالا که باید اخبار عربا هم پیگیری کنیم مسخره هست

ینی الان تواضع قدرت به سمت غرب تمایل پیدا میکنه و با توجه به بحران های اخیر سومالی و نقش فعال عربستان در این منطقه و ترس از ایران برای پا گذاشتن به جزایر هاوایی و قدرت مندی شدن شعیه این مناطق و نقش فعال اسرائب و عربستان در سوریه و گروهک داعش و پیروزی نابحق عراق در جام ملت های آسیا بنظرم شما خیلی حوصله دارید که این متن رو تا آخر خوندید و الان هم در هنگید که من چی گفتم!

ع ل ی رضا

New member
به درک که مرد اما شاه جدید سعودی تندروتر از قبلیه هست...در کل اتفاق خوبی نبود

alireza-ja

New member
آقا من بمناسبت این خبر مسرت بخش و به نیابت از ادمین 3 روز شادمانی عمومی در انجمن اعلام میکنم.
خخخخ

love virology

New member
خبر نیکی هست ولی ای کاش خبرگزاری ایران از جنایایت اعراب بیشتر بگویند نه طرف اعراب یگیرن اینها نمیدونید چه کینه از ایرانی ها دارن بروز نمیدن ولی وقتش برسه هرکاری علیه ایرانیان انجام میدهند

ROJO

New member
بالام جان این چ تیتریه زدی ، فوری فوری مرد! سکته زنان اومدم توو تاپیک :))))

بعدشم از کی تا حالا عربستان مرد داشته اونم قدرتمند :/

ثالثا مرد ک مرد همه میمیرن رضا خان میر پنج با اون ابهتش مرد تازه این ک ن سیبیل رضا خانو داش ن قزاق بود هاهاها

Ana67

Well-known member
به درک که مرد.روزی بقیه عربا بشه.نسلشون منقرض بشه ............

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها نژاد پرستی ممنوع خوب ...

همه رو با یک چوب نزنید ...

مهم اینه که یکی از دشمنان دیگه ایران مرد ...( بعد از مرگ صدام ، بن لادن ، از هم پاشی شوروی ، تضعیف داعش و القاعده ، مرگ شارون ، مرگ ملک فهد ) ... به نظرم بهتره کسی زیاد به ایران گیر نده ... چون آخر و عاقبت خوبی نداره ....

من الان جایی هستم زیاد نمی تونم بالا بیام ... جزو هم ندارم که درس بخونم ...

مجید دیجی

مدیر بخش
اما پادشاه جدید گرایش هایی به سمت روحانیت وهابی داره... اما با توجه به بیماری مغزی ایشون زیاد امیدی بهش نیست ...

مجید دیجی

مدیر بخش
418074_299.jpg

مجید دیجی

مدیر بخش
زنان :

1- حصة بنت عبدالله ال سعود

2- منیرة بنت محمد بن عبدالعزیز آل الشیخ

3- منیرة بنت محمد بن عبدالله العطیشان من بنی تمیم

4- نورة بنت عجمی المنیخر

5- سلطانة بنت عبدالعزیز بن الأحمد السدیری

6- عایدة فستق

7- حصة بنت طراد الشعلان

8- مشاعل بنت بندر بن فیصل الدویش

9- تاضی بنت مشعان الفیصل الجربا

10- ملکه بنت سعود بن زید الجربا الشمری

11- طریفة الفیصل الحمود آل رشید

12- هیفاء بنت مهنا بن عبدالرحمن آل مهنا

13- حصة بنت مانع بن جمعة

14- العنود دحام البخیت الفایز بنی صخر

15- بینة بنت محمد بن نایف الحثلین

16- عمشاء بنت خلیل بن قرمله

17- نورة بنت لافی الشریم

18- موضی بنت محمد بن فلاح آل مجفل

19- شیخة بنت فهد العبود

20-...
پسران:

1- متعب الاول

2- خالد

3- متعب الثانی

4- عبدالعزیز

5- فیصل

6- مشعل

7- ترکی

8- سعود

9- منصور

10- محمد

11- ماجد

12- سعد

13- مشهور

14-بدر

15- بندر

16- سلطان

دختران:

1- فهدة

2- نایفة

3- نوف

4- عالیة

5- عادلة

6- صیتة

7- سیفة

8- سارة

9- هیفاء

10- سحر

11- مها

12- هلا

13- جواهر

14- ریم

15- بسمة

16- عریب

17- الهنوف

18- مضاوی

19- سحاب

20- شعالة

===

اسامی 4 فرزند دیگه توی منبع اصلی نبود ...

====

اینا رو ول کنید پاشید برید نمازتون رو بخونید ...

pashmak

New member
شادی عمومی خخ
کاش داشتیم
میگن یکی آز علایم ظهور امام زمان ( عج) هست انشالله

love virology

New member
نژاد پرستی واقعا که / امثال شما هستن که بها دادن دیگه الان روی سرمون سوارن / الکی دلتون نسوزه گوش ما از این حرفا پره نژاد پرستی / یارو رو ادم حسابش نمیکنن هی براش تب میکنه خنده داره / از تاپیک های شما دیگه همه چیز واضح و مشخصه / روزگار خوش

ع ل ی رضا

New member
الان این همه عرب توی ایران زندگی میکنه...اینهمه عرب شیعه طرفدار ایران توی دنیا هست...شما میاید بدون بلانسبت به همه فحش میدید به نظرم اصلا شایسته ی یه ایرانی اصیل و تحصیل کرده نیست...حالا بماند که 80 درصد افرادی که به عربی حرف میزنن اصلا نژاد عربی ندارن و فقط زبانشون عرب هست و یه جورایی بخشی از سرزمین ایران بزرگ بودن که به خاطر بی لیاقتی پدران ما در حفظ این سرزمین مجبور شدن که به مرور زمان تن به زبان عربی بدن.....مثلا پایتخت حکومت فارسی زبان ساسانی در عراق واقع بوده...یه بازی ایران و عراق بوده شما برو ببین العربیه عربستان توی کامنتاش چه دعوای عرب و فارسی راه انداخته و داره از آب گل آلود ماهی میگیره...فارسهای ایرانی به عربای عراقی فحش میدن و عربا هم به ایرانیا....اونوقت خودشونم نشستن دارن به ریش همه میخندن...الکی خودتونو هیزم آتیش دشمن نکنید

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
با توجه ب کثرت همسران تعداد فرزندان کنترل شده بنظر میرسد :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا