فوری ... فوری .... مرد قدرتمند عربستان مرد ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mina44

New member
من اینجوری شنیدم که 4 تا زن میگیرن اما معمولا طلاق میدن دوباره یکی دیگه جایگزین میشه..........جالبیش اینه که تازه عروس میشه رییس خانم ها و آن زن های قدیمی کلفت این تازه عروس میشن.............و دوباره تکرار میشه دوباره تازه عروس بعد یک مدت کهنه میشه میشه کلفت یک تازه عروس دیگه ........................بیچاره دخترا

mina44

New member
این عربستان فکر میکنه تا کی با نفت زندگی میکنه............... این گزارش تازه آمده تا سال 2030 عربستان و کویت بدون نفت میشن

"در سال ۲۰۱۱ مالی سیتی گروپ در گزارشی هشدار داد که ذخایر نفت عربستان سعودی احتمالا تا سال ۲۰۳۰ به پایان خواهند رسید. بسیاری در خود این کشور معتقدند که عربستان سعودی برای مواجه شدن با این شرایط آمادگی ندارد."

منبع:
http://khordadnews.ir/news/104378

love virology

New member
الان این همه عرب توی ایران زندگی میکنه...اینهمه عرب شیعه طرفدار ایران توی دنیا هست...شما میاید بدون بلانسبت به همه فحش میدید به نظرم اصلا شایسته ی یه ایرانی اصیل و تحصیل کرده نیست...حالا بماند که 80 درصد افرادی که به عربی حرف میزنن اصلا نژاد عربی ندارن و فقط زبانشون عرب هست و یه جورایی بخشی از سرزمین ایران بزرگ بودن که به خاطر بی لیاقتی پدران ما در حفظ این سرزمین مجبور شدن که به مرور زمان تن به زبان عربی بدن.....مثلا پایتخت حکومت فارسی زبان ساسانی در عراق واقع بوده...یه بازی ایران و عراق بوده شما برو ببین العربیه عربستان توی کامنتاش چه دعوای عرب و فارسی راه انداخته و داره از آب گل آلود ماهی میگیره...فارسهای ایرانی به عربای عراقی فحش میدن و عربا هم به ایرانیا....اونوقت خودشونم نشستن دارن به ریش همه میخندن...الکی خودتونو هیزم آتیش دشمن نکنید

اقای علیرضا خودم جنوبیم خوزستانیم بعدشم منظور من عرب ایرانی نیست شما هنوز فرق عرب ایران و خارج ایران نمیدونید الکی قضاوت میکنید/ کجا طرفدار ایران اینا ظاهریه شما تا چشمتونو به حقایق باز نکنید همینه تا سطحی نگری هست همینه تاریخ همه چیو نشون داده در ضمن یکم یکم برید تاریخ واقعی جنگ 8ساله بخونید ببینید همین عراقی که شما سنگشو به سینه میزنید چه کرده پس در مورد هیزم و اتشو این چیزا سخن نگید / روزگار خوش

شفق بانو

New member
باسلام خدمت دوستان گرامی

هدف از ایجاد تاپیک صرفا اطلاع رسانی یک خبر بود و لاغیر

بحث های قومیتی آفت انجمن محسوب میشه ، لطفا بحث رو به حاشیه نکشانید

تاپیک بسته شد

شاد باشید:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا