فرشتگان در میان ما

در یکی از روز های سرد و برفی از مدرسه به خانه بر می گشتم. برای اینکه زودتر برسم از میان جنگل میان بر زدم و راهم را گم کردم. دیر شده بود و من تنها و وحشت زده بودم. ناگهان مرد آرام و مهربانی را در کنار خود احساس کردم، او دست مرا گرفت و مرا به خانه رساند. وقتی مادرم در را باز کرد، نتوانست او را ببیند، اما او آنجا ایستاده بود و من در قلبم می دانستم که او پاسخ دعاهای من بوده است.

وقتی زندگی لحظات دشوارش را نشان می دهد و مرا به زانو در می آورد، همیشه شخصی بوده که از راه برسد و مرا آرامش ببخشد... یک حرف مهربانانه از یک غریبه، دستی که برای کمک دراز شده، تلفنی از یک دوست...

آنها شکل های گوناگونی دارند و در عجیب ترین مکان ها و در زمانی که نیاز داریم، برای راهنمایی ما ظاهر می شوند.

من باور دارم که فرشتگانی در میان ما هستند که برای ما از جایی خاص فرستاده می شوند. آنها در تاریک ترین ساعات زندگی به طرف ما می آیند، برای راهنمایی ما با نور عشق.

و مسیح در کتاب مقدس فرموده: من فرشته ای می فرستم تا پرتوی از نور باشد، وقتی لحظات تاریکی فرا می رسد

1355994807132085_large.jpg

mino90

New member
منم مثل همه ،گاهی اوقات فرشته ها را دیدم درست وقتی که هیچ امیدی نداشتم ،یاواقعا توی دردسر افتاده بودم... همیشه یه نفر کمکم کرده دستم راگرفته و یادم انداخته که حتی اگر من هم یادم بره همیشه یه خدای مهربون هست که هیچوقت ما بنده ها را فراموش نمیکنه

بالا