غلط کردم! ازدواج کردم!!!

ali2013

New member
با این خرج و مخارج و تورم و بیکاری .... و.... هزار نقطه دیگه واقعا مغز خر که هیچ ق و .....ح خر خوردم که ازدواجیدم

N@RVIN

Well-known member
چه خوووووووووب که ازدواج کردین خوشحال باش بالاخره که باید ازدواج میکردی

تبریکاااااات گسترده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

ROJO

New member
الان ینی چی:wacsmiley:من همچنان در کف اون جاخالی ام:smiliess (7)::wacsmiley:

mexin

Well-known member
با این خرج و مخارج و تورم و بیکاری .... و.... هزار نقطه دیگه واقعا مغز خر که هیچ ق و .....ح خر خوردم که ازدواجیدم

الان میگی بستر جدایی رو براتون فراهم بیاوریم؟! چه کاری از دستمون بر میاد ..؟!:whistle::21:

zErOOn3

Well-known member
درود/...

بامرام ایـــ زندگی قشنگیش به همین سختیاشه فکنیم /...

بیخیال دادا6 /... درسته سخته ولی خبـــ میشه یه کاریش کرد /...

فقط کافیه به خودمون روجو کنیم /...

چیکــّّّّــآر کنوم چــ ها نکنـــوم ــو غیره رو بیخــی :: پرواز کنین فقط : با رفقا>خونواده/...

...
..
.

AWWA

New member
عاغا منم با مکسین موافقم....اگه کمکی از دستمون برمیاد بگو....شاهد خواستی رو ما حساب کن:))

baroon90

New member
شاید اعصابش از دست تورم خرابه اومده اینجا درد و دل کنه

pariya

New member
تبریکات فراوان و ارزوی خوشبختی....
خدا بزرگه ایشالا همه چی حل میشه

behzad007

Member
عاغا منم موافقم تو این گرونی و هزار تا مشکل دیگه منم بزرگترین اشتباه عمرو کردم نمیدونم چجوری به هم بزنم

frozen

New member

از ته دل نمیگن بچه ها...جدی نگیرید!
شاید هم دلشون به حال مجردا سوخته،اومدن اینجا اینطوری میگن که بقیه هواایییی نشن!
فلذا شماها مراقب دل خودتون باشید...به قول مادربزرگم گاهی آدم از شادی شیون میکنه!!!:black_eyed:

frozen

New member
عاغا منم موافقم تو این گرونی و هزار تا مشکل دیگه منم بزرگترین اشتباه عمرو کردم نمیدونم چجوری به هم بزنم

شمام جای اینکه به فکر بهم زدن باشین، یه نگاهی به همون امضاتون بکنین...واقعا بهش معتقدین؟ :)
مثلا قراره تکیه گاه یکی دیگه باشید شما آقایون ... آخه چرا حتی به شوخی اجازه میدین همچین فکری به ذهنتون خطور کنه...؟!:riz304::dadad4:

AWWA

New member
از ته دل نمیگن بچه ها...جدی نگیرید!
شاید هم دلشون به حال مجردا سوخته،اومدن اینجا اینطوری میگن که بقیه هواایییی نشن!
فلذا شماها مراقب دل خودتون باشید...به قول مادربزرگم گاهی آدم از شادی شیون میکنه!!!:black_eyed:

حرف حساب:smilies-azardl (113

mahsa.

New member
اولا مبارک باشه
درثانی میتونستید اول خوب فکرکنید بعد اقدام کنید خیلی از دوستای ما ازدواج کردندو راضین همه چی باید بافکر باشه .
سوما هدف ازتاپیک و من نفهمیدم اگه برای اینکه آگاهی بدین باید شرایط و کامل توضیح بدین تا درس بگیریم نه برای اینکه تبریک یگیم خب راه درستی نبوده برای اینکار یا اینکه بگیم نوش جونت مغز ....
چهارما خدا بزرگه فراموشش نکن بسپار دست خودش .
پنجمااا مبارکه خوشبخت باشی.
ششما دلم برای اون دختر میسوزه که نیومده اینجوری تو مجاز ازش استقبال کردی وای به حال حقیقت.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

شوکا88

New member
کلا ما ایرانیا اعتقاد داریم هرکی اونور میزه خوشبختتره!!!!!!
مجرد میگه متاهلیو خوشبختی.متاهل میگ مجردیو خوشبخته
هردوره ای اززندگی مدییریت بشه خوشبختی موج میزنه

ستاره70

New member
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3
بالا