غلط کردم! ازدواج کردم!!!

ali2013

New member
الان من نفهمیدم شما بالاخره پدر عروسین یا داماد؟خرید یخچال و اینا ک کار پدر عروسه نه داماد.
با کلیت حرفتون موافقم.علاوه بر شرایط افتضاج اقتصادی خودمونم کم مقصر نیستیم.همه چیو سخت میگیریم.
چیزی ک تو زندگی خودم بش رسیدم اینه ک واسه چیزایی ک دوسشون دارم بجنگم.سخته مشکلات زیاده آدم ممکنه بارها و بارها زمین بخوره ولی همیشه یکی اون بالا هست که بهت لبخند میزنه و تو میدونی ک اگه کل دنیا هم بهت پشت کنن بازم اون هست.و این بهت نیرو میده ک دوباره پاشی و ادامه بدی.
درکتون میکنم.شرایط سختیه.آدم بعضی وقتا میگه بزنه زیر همه چی و بیخیال شه.ولی به خاطر چیزای باارزش زندگیش این فداکاری میکنه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه:rose:
والا من پدر عروس نیستم داماد هم نیستم این تایپیک برا مشکلات ازدواج زده شده والا کسی نه داماد هست نه پدر عروس این تایپیک زده شده تا طرز فکر عده ای رو هر چند در تعداد انگشتان دست به چالش بکشه نه اینکه تغییر بده

frozen

New member

آخ آخ...
عجب دل پری دارید...،باشه تسلیم ، همه میدونیم مشکل هست ، برای همه هم هست ، یکی کمتر ، یکی بیشتر!خدا رو شکر چیزی هم که تو این مملکت به وفور پیدا میشه ، مقصر…!اتفاقی هم که تاهمیشه همه چشم انتظارشیم ، اصلاح وضع موجوده ! نتیجه ای هم که این انتظار بدون عمل همواره در پی داشته ، در بهترین حالت رکود بوده و در حالت عادی سیر نزولی!!!همه اینها که گفتین هست ، ولی مشکل اصلی عمیقتر از این حرفهاست...چیزی اونقدر در عمق که شاید برای همینه که کسی جرأت اقدام عملی ( جراحی !!!) به خودش نمیده ، شاید همه ترجیح میدیم با همین دردهای کهنه بسازیم تا اینکه زحمت یه رنج تازه رو به خودمون هموار کنیم...رنج تغییر!
به هرحال ، بله حق باشماست ، زندگی مشکل شده!برای مردایی که میخوان مرد باشن مشکلات بیشتر هم هست (همونطور که برای آدم هاییکه میخوان آدم باشن همیشه بوده)... فقط خدا رو شکر که یکی هست که از همه ی مشکلات بزرگتره!دست حق یارتون!:riz304:

مثل کبریت کشیدن در باد
زندگی دشوار است
من خلاف جهت آب شنا کردن را
مثل یک معجزه باور دارم
آخرین دانه ی کبریتم را
میکشم در این باد
هرچه باداباد

آخرین ویرایش:

امین18

New member
والا من پدر عروس نیستم داماد هم نیستم این تایپیک برا مشکلات ازدواج زده شده والا کسی نه داماد هست نه پدر عروس این تایپیک زده شده تا طرز فکر عده ای رو هر چند در تعداد انگشتان دست به چالش بکشه نه اینکه تغییر بده

خیلی باحالی راست میگه کو ازدواج ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امین18

New member
ساحل اگه ازدواجه زورکی باشه اون موقع به کی بستگی داره؟؟؟؟؟؟بازم خودش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امین18

New member
کاش پدر مادرا هیچ وقت دخالت نمیکردندانقدر.کاش نه دختراشونو مجبور به ازدواج با فلان خاستگار در پیت میکردن نه واسه پسراشون دخترشاه پریون می گرفتن .از خدا میخام تو این برهوت دنیا رهامون نکنه:heart::heart:

varia

Well-known member
والا منکه نفهمیدم منظورشون از این تاپیک و اون نظرشون چی بود با اون کلمه نامناسبی که بکار بردند!

بالا