عمر طولانی با ازدواج با زنان تحصیلکرده

Persian-Masoud

New member
به نظر من مهم اعتماد به نفسیه که زنها با تحصیلات به اون می رسند نه خود مدرکه یا اطلاعات دانشگاهی

اعتماد بنفس بیشتر برای دعوا و جر و بحث بیشتر با شوهر یا برای ساختن زندگی بهتر؟ این کجا و آن کجا... :mad_majidonline:

cheshmak

New member
[QUOTE

=Persian-Masoud;93223]take it easy buddy... not mind :tonguesmiley:[/QUOTE]

:25r30wi:

ای بابا دوستان مگه اینجا زبانکده س!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

sara77

New member
ما با کلاس زبان هم همینیم حالا شما با این 2 کلمه میخای زبان یادمون بدی چه شود؟//؟؟؟؟؟/

sara77

New member
حالا چرا فقط گیر دادین زن تحصیل کرده باشه؟؟ر حالا شما برعکسش کن فک کن شوهر ادم زبون نفهم باشه چه اعصابی میخاد تحصیلش حالا بماند یا اگه تحصیلات داشته باشه ولی گنداخلاق بدرد خودش میخوره با این بحث بریم جلو بهتره

Persian-Masoud

New member
حالا چرا فقط گیر دادین زن تحصیل کرده باشه؟؟ر حالا شما برعکسش کن فک کن شوهر ادم زبون نفهم باشه چه اعصابی میخاد تحصیلش حالا بماند یا اگه تحصیلات داشته باشه ولی گنداخلاق بدرد خودش میخوره با این بحث بریم جلو بهتره

آخه این شرایط کم پیش میاد یا بهتر بگم کمتر پیش میاد که زن تحصیل کرده باشه و مرد بدون تحصیلات.
اصولا در این مواقع اکثرا خانوم ها حاضر به ازدواج نمیشن مگر اینکه اون آقا خیلی خوشکا و خوشتیپ باشه یا خیلی ثروتمند باشه! که اگه فقز به این دو دلیل بخوان باهاش ازدواج کنن محکوم به شکست میشه رابطشون مثل وضعیت الان مملکت که آمار طلاق هر روز بیشتر از دیروز میشه!

sara77

New member

آخه این شرایط کم پیش میاد یا بهتر بگم کمتر پیش میاد که زن تحصیل کرده باشه و مرد بدون تحصیلات.
اصولا در این مواقع اکثرا خانوم ها حاضر به ازدواج نمیشن مگر اینکه اون آقا خیلی خوشکا و خوشتیپ باشه یا خیلی ثروتمند باشه! که اگه فقز به این دو دلیل بخوان باهاش ازدواج کنن محکوم به شکست میشه رابطشون مثل وضعیت الان مملکت که آمار طلاق هر روز بیشتر از دیروز میشه!
ki نه اصن ما اینجا رو تحصیل حرف میزنیم اینجوریه دختره هم خوشکلی داره هم تحصیل هم ثروت دیگه شکست نمیخوره دختره اون موقع بازم دختره ادعاش میشه

Taraa

Well-known member
:smiliess (5): منم چند بار خوندم ولی نفهمیدم چی نوشتی سارا جون ....

sara77

New member

شما گفتی مگر اینکه اقا خوشکل خوشتیپ باشه بعد تحصیل کرده نباشه یا ثروتمند باشه بازم خانمه محکوم به شکست میشه منم گفتم اگه خانمه هر سه تای اینارو داشته باشه بازم شوهر زبون نفهم گیرش بیاد تحصیل کردشم که باشه ادم عمرش به تباهی میرسه بعد اقایون دوقورتشونم باقیه که زن بی سواد عمرشو کم میکنه

Persian-Masoud

New member
شما گفتی مگر اینکه اقا خوشکل خوشتیپ باشه بعد تحصیل کرده نباشه یا ثروتمند باشه بازم خانمه محکوم به شکست میشه منم گفتم اگه خانمه هر سه تای اینارو داشته باشه بازم شوهر زبون نفهم گیرش بیاد تحصیل کردشم که باشه ادم عمرش به تباهی میرسه بعد اقایون دوقورتشونم باقیه که زن بی سواد عمرشو کم میکنه

نه من نگفتم خانوم شکست میخوره! گفتم تحت اون شرایط کل رابطه شکست میخوره یعنی هردوتاشون!

sara77

New member
اهاااااااان فک کردم میگی خانمه شکست میخوره باشه بیخی

varia

Well-known member
به نظر من هرکی باید با هم سطح و هم شان خودش از هر لحاظ ازدواج کنه و اگر یکی از طرفین پائین تر از دیگری باشه خوشبخت نمیشن:smilies-azardl (113:rose:
نه اینکه منفی باف و بدبین باشم ولی من که تا حالا خوشبختی ی تو زندگی مشترک اطرافیهام ندیدم.

Taraa

Well-known member
نه اینکه منفی باف و بدبین باشم ولی من که تا حالا خوشبختی ی تو زندگی مشترک اطرافیهام ندیدم.

چون همه تو دنیای بیرون دنبال خوشبختی میگردن
در صورتیکه خوشبختی تو وجود آدماست

بالا