Persian-Masoud
New member
به نظر من مهم اعتماد به نفسیه که زنها با تحصیلات به اون می رسند نه خود مدرکه یا اطلاعات دانشگاهی
اعتماد بنفس بیشتر برای دعوا و جر و بحث بیشتر با شوهر یا برای ساختن زندگی بهتر؟ این کجا و آن کجا... :mad_majidonline:
به نظر من مهم اعتماد به نفسیه که زنها با تحصیلات به اون می رسند نه خود مدرکه یا اطلاعات دانشگاهی
کو بحث؟ شوخی بود جدی نگیر! :tonguesmiley:chi shode masoood chera bahs mikonid hala na be bare na be dare!!!!!!!!
take it easy buddy... not mind :tonguesmiley:ok im not serious about it :riz513:
[QUOTE
=Persian-Masoud;93223]take it easy buddy... not mind :tonguesmiley:
حالا چرا فقط گیر دادین زن تحصیل کرده باشه؟؟ر حالا شما برعکسش کن فک کن شوهر ادم زبون نفهم باشه چه اعصابی میخاد تحصیلش حالا بماند یا اگه تحصیلات داشته باشه ولی گنداخلاق بدرد خودش میخوره با این بحث بریم جلو بهتره
ki نه اصن ما اینجا رو تحصیل حرف میزنیم اینجوریه دختره هم خوشکلی داره هم تحصیل هم ثروت دیگه شکست نمیخوره دختره اون موقع بازم دختره ادعاش میشه
آخه این شرایط کم پیش میاد یا بهتر بگم کمتر پیش میاد که زن تحصیل کرده باشه و مرد بدون تحصیلات.
اصولا در این مواقع اکثرا خانوم ها حاضر به ازدواج نمیشن مگر اینکه اون آقا خیلی خوشکا و خوشتیپ باشه یا خیلی ثروتمند باشه! که اگه فقز به این دو دلیل بخوان باهاش ازدواج کنن محکوم به شکست میشه رابطشون مثل وضعیت الان مملکت که آمار طلاق هر روز بیشتر از دیروز میشه!
ki نه اصن ما اینجا رو تحصیل حرف میزنیم اینجوریه دختره هم خوشکلی داره هم تحصیل هم ثروت دیگه شکست نمیخوره دختره اون موقع بازم دختره ادعاش میشه
شما گفتی مگر اینکه اقا خوشکل خوشتیپ باشه بعد تحصیل کرده نباشه یا ثروتمند باشه بازم خانمه محکوم به شکست میشه منم گفتم اگه خانمه هر سه تای اینارو داشته باشه بازم شوهر زبون نفهم گیرش بیاد تحصیل کردشم که باشه ادم عمرش به تباهی میرسه بعد اقایون دوقورتشونم باقیه که زن بی سواد عمرشو کم میکنه
آخه این شرایط کم پیش میاد یا بهتر بگم کمتر پیش میاد که زن تحصیل کرده باشه و مرد بدون تحصیلات.
اصولا در این مواقع اکثرا خانوم ها حاضر به ازدواج نمیشن مگر اینکه اون آقا خیلی خوشکا و خوشتیپ باشه یا خیلی ثروتمند باشه! که اگه فقز به این دو دلیل بخوان باهاش ازدواج کنن محکوم به شکست میشه رابطشون مثل وضعیت الان مملکت که آمار طلاق هر روز بیشتر از دیروز میشه!
شما گفتی مگر اینکه اقا خوشکل خوشتیپ باشه بعد تحصیل کرده نباشه یا ثروتمند باشه بازم خانمه محکوم به شکست میشه منم گفتم اگه خانمه هر سه تای اینارو داشته باشه بازم شوهر زبون نفهم گیرش بیاد تحصیل کردشم که باشه ادم عمرش به تباهی میرسه بعد اقایون دوقورتشونم باقیه که زن بی سواد عمرشو کم میکنه
اهاااااااان فک کردم میگی خانمه شکست میخوره باشه بیخی
:tsimuzpzwoap1t9y3o7بله :motat:
نه اینکه منفی باف و بدبین باشم ولی من که تا حالا خوشبختی ی تو زندگی مشترک اطرافیهام ندیدم.به نظر من هرکی باید با هم سطح و هم شان خودش از هر لحاظ ازدواج کنه و اگر یکی از طرفین پائین تر از دیگری باشه خوشبخت نمیشن:smilies-azardl (113:rose:
نه اینکه منفی باف و بدبین باشم ولی من که تا حالا خوشبختی ی تو زندگی مشترک اطرافیهام ندیدم.