خب پسرا حرفه ای ترن خخخخخخخ
چه کار جالبی solarbeh ....:rose:.
منم یادمه یه دفه قرار شد برم اتاق دوستم و اشپزی کنم...پرنج دانه بلند خودش داشت ..من کنسرو ماهی وشوید وبردم.
دوستم برنج پیمانه کرد(واسه سه نفر...نگو پیمانه کردنش داغون بود وزیاد گذاشته بود...تازشم کلی ادعای اشپزی داشت ایییش).
چون برنجش دانه بلند بود بعد خیس خوردن خیلی زیاد شد.
حالا هرچی بش گفتم عاقا بذا یکم از برنج رو بذاریم کنار واسه شام و با بقیه ش ناهار درس کنیم ..
هی میگفت نه یارا بیا همه ماهیا رو قاطی برنجا کن اشکال نداره خوب میشه
اخر مجبور شدم همه چی سپردم دستش خودم رفتم چای بخورم.....وقت ناهار یه پلویی کشید که هیچ اثری از ماهی توش نبود..:65d6a5d6s:..
بعضیا خجالت نمیکشنا بقران اسم خودشون گذاشتن اشپز ایشششششششششششششش:riz481:
خب پسرا حرفه ای ترن خخخخخخخ
تازه این برنج طرح ضیافته خخخخخ
کلا بچه های کرمان آشپزیشون خوبه خخخخخخ
مخصوصا بچه های خوابگاه شهید باهنر و علوم پزشکی خخخخخ
باهنر خوابگاه پسراش عالیها شما کرمانید؟؟
وضعیت باهنر خوابگاهش رو از نزدیک دیدم دوست نداشتم علوم پزشکیش خوبه؟
پ ن پ دخترم، از رو خوش سلیقه ای ام متوجه نشدی پسرم، خخخخخخعهههه solarbeh مگه پسرین شما؟!:1dco2x0p1lilzhfpg1th34r-smiley:
ممنون، ان شاءالله شما هم موفق باشید، برای شما و تمام بچه های انجمن آرزوی سلامتی دارمخیلی خیلی ممنونم solarbeh عزیز
ان شالله همیشه موفق باشی
خداییش خیلی عافلگیر شدم :thanks:
نووش جونت . پرچم بالاس کلا :auizz3ffy9vla57584xدیگه ریا میشه بگم هم پسر باشی هم تغذیه ای باشی همین میشه دیگه پرچم. خخخخ
پ ن پ دخترم، از رو خوش سلیقه ای ام متوجه نشدی پسرم، خخخخخخ
عهههه solarbeh مگه پسرین شما؟!:1dco2x0p1lilzhfpg1th34r-smiley:
مخصوصا وقتی ویتدوز 8.1 روش باشه!40):
چه شب یلدای خوش سلیقه ای :applause:
خیلی خیلی ممنونم solarbeh عزیز
ان شالله همیشه موفق باشی
خداییش خیلی عافلگیر شدم :thanks:
نووش جونت . پرچم تغذیه ای ها بالاس کلا :auizz3ffy9vla57584xدیگه ریا میشه بگم هم پسر باشی هم تغذیه ای باشی همین میشه دیگه پرچم. خخخخ
بهت میاد از اون دانشجوهای تنبلی، شما چای می خورید، دوستتون ناهار واسه شما درست می کنه
چه کار جالبی solarbeh ....:rose:.
منم یادمه یه دفه قرار شد برم اتاق دوستم و اشپزی کنم...پرنج دانه بلند خودش داشت ..من کنسرو ماهی وشوید وبردم.
دوستم برنج پیمانه کرد(واسه سه نفر...نگو پیمانه کردنش داغون بود وزیاد گذاشته بود...تازشم کلی ادعای اشپزی داشت ایییش).
چون برنجش دانه بلند بود بعد خیس خوردن خیلی زیاد شد.
حالا هرچی بش گفتم عاقا بذا یکم از برنج رو بذاریم کنار واسه شام و با بقیه ش ناهار درس کنیم ..
هی میگفت نه یارا بیا همه ماهیا رو قاطی برنجا کن اشکال نداره خوب میشه
اخر مجبور شدم همه چی سپردم دستش خودم رفتم چای بخورم.....وقت ناهار یه پلویی کشید که هیچ اثری از ماهی توش نبود..:65d6a5d6s:..
بعضیا خجالت نمیکشنا بقران اسم خودشون گذاشتن اشپز ایشششششششششششششش:riz481: