حالا شاید ب اونا گفته خاموش کنین، مگه همه ی جزئیات باید تو داستان بیاد :/
بیا بکوب گوشه اپن ما قول میدم مقزت بپاشه کف اشپزخونه :/
:33:چی بگم خداوند شانس بدهد....البته تو چین هم دخمل کمه خوش به حال دختراشون....خخخ.....البته خوابگاهشونم قشنگ...نظریه دیگه ای فعلن ندارم عشق سابقم...
(عشق سابقم یکم یاد بگیر از برادر چینی)
کاش جواب دختر خانمم میفهمیدیم::
خخ عخش سابق من خودم عند اینحرفام بلتم چی فک کردی خخ خودم رو نکردم که از این عاشختر نشی خخ
در ضمن همچین شانسم نیستا اگه یه بی احساسی مث من باشه احتمالا اوج ذوق کردنش ووووی " چه جالبه " بوده خخخ :65d6a5d6s::motat:
هانی عله من همیشه پاسخگوام:smiliess (3):
ساعت هشت شب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی همه ساعت 8 خواب بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
مگه اینا کار و زندکی ندارن که ساعت 8 خوابیدن و فقط یه عده ای بیدار باشن تا چراغاشون رو روشن کنن ؟
یه جای تیز نشون بدید من سرم بکوبم :13:
============
من روانی این ساعت 8 شبشون شدم...
دوستان از اونجایی که من آدم پیگیری هستم. کمی در مورد علت خاموش بودن سایر چراغا تحقیق کردم ( البته با اجازه روجو ) . رفتم از چندتا توریست پرسیدم ، چند جا زنگ زدم ، با سفارت چین تماس گرفتم تا ته و تو قضیه رو در بیارم .:4d564ad6:
توی چین هزینه برق گرون هست و مردم از ترس قبض برق زیاد بیدار نمیشینن و این براشون عادت شده...
============
ای بابا ناری...ما از این شانسا نداریمک :|عاغا همین الان افسرد
گی گرفتم خخخخ :25r30wi::13:
حالا پول هیچی فک کن چهار روز نشسته گل رز درست کرد ..حالا اینورا یه پسر پیدا میشه ینی که بلد باشه گل رز درست کنه خخ:sdasdasd::sad:
ای بابا ناری...ما از این شانسا نداریمک :|
تازشم مدل ایرانیشم دیدم... یه پسره ماشین عروسشو با تموم کارت شارژایی ک برا دختره قبلا خریده بوده تزیین کرده روز عروسیشون ....حیف عکسشو ندارم
ای ووووی سفید نگو آدم هر چی ام بی تفاوت باشه بالاخره افسردگی میگیره خخ مثل این عکس که اون حس روانیه منو بیدار کرد هههه
خو ینی چی این چه وضعشه اونام دخترن ما هم هستیم والا تازه ما چشمامونم از چینیا قشنگتره خخ :4d564ad6::25r30wi:
عزیزم همه چیمون قشنگتره ... منتهاااااااااا نکتش اینجاست ک پسرای ایرانی بی احساسن اصولا :image170: (الان پسرای انجمن منو نکشیدا ...منظورم اینه کمتره احساساتشون )
حالا پول هیچی.....با کاغذای باطله ام درست کنن قبوله.....گلم نمیخواد قایق درست کنن......تا این حد قانعیم ما:rolleyessmileyanim:
خخخ اوا از دست تو خخخخ:25r30wi:
باور کن من تو این فصل پاییزی به برگهام راضیم میدونی حتی برگا قایقم بلد نبوداشکال نداره موشک که حتما بلده موشک درست کنه :25r30wi: