عشـــــــــــق چینی (خواستگاریهای با سبک متفاوت)

profsor

New member
چه عقشولانه :heart::(40)::(40):

خخخ خو خوابگاه های ما این شکلی نیستن ;)

moj

New member
عالی ......
منم اگه آمار اتاق خوابگاه دخترا رو داشتم !!!!و اینکه به هر کدوم ی شکلات میدادم واسم حرف در نمیاوردن...اینکارا ازم بعید نبود)!!!!

هانیه

Well-known member
:33:چی بگم خداوند شانس بدهد....البته تو چین هم دخمل کمه خوش به حال دختراشون....خخخ.....البته خوابگاهشونم قشنگ...نظریه دیگه ای فعلن ندارم عشق سابقم...

(عشق سابقم یکم یاد بگیر از برادر چینی)

کاش جواب دختر خانمم میفهمیدیم:4d564ad6:

N@RVIN

Well-known member
:33:چی بگم خداوند شانس بدهد....البته تو چین هم دخمل کمه خوش به حال دختراشون....خخخ.....البته خوابگاهشونم قشنگ...نظریه دیگه ای فعلن ندارم عشق سابقم...

(عشق سابقم یکم یاد بگیر از برادر چینی)

کاش جواب دختر خانمم میفهمیدیم::

خخ عخش سابق من خودم عند اینحرفام بلتم چی فک کردی خخ خودم رو نکردم که از این عاشختر نشی خخ

در ضمن همچین شانسم نیستا اگه یه بی احساسی مث من باشه احتمالا اوج ذوق کردنش ووووی " چه جالبه " بوده خخخ :65d6a5d6s::motat:

هانی عله من همیشه پاسخگوام :):smiliess (3):

هانیه

Well-known member

خخ عخش سابق من خودم عند اینحرفام بلتم چی فک کردی خخ خودم رو نکردم که از این عاشختر نشی خخ

در ضمن همچین شانسم نیستا اگه یه بی احساسی مث من باشه احتمالا اوج ذوق کردنش ووووی " چه جالبه " بوده خخخ :65d6a5d6s::motat:

هانی عله من همیشه پاسخگوام :):smiliess (3):

خخخخ منم احتمالن اونروز برمیگشتم خونه...خخخخخخخ....نمیدیدم کلن...خخخخخ

مجید دیجی

مدیر بخش
ساعت هشت شب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی همه ساعت 8 خواب بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
مگه اینا کار و زندکی ندارن که ساعت 8 خوابیدن و فقط یه عده ای بیدار باشن تا چراغاشون رو روشن کنن ؟
یه جای تیز نشون بدید من سرم بکوبم :13:
============
من روانی این ساعت 8 شبشون شدم...

دوستان از اونجایی که من آدم پیگیری هستم. کمی در مورد علت خاموش بودن سایر چراغا تحقیق کردم ( البته با اجازه روجو ) . رفتم از چندتا توریست پرسیدم ، چند جا زنگ زدم ، با سفارت چن تماس گرفتم تا ته و تو قضیه رو در بیارم .:4d564ad6:
توی چین هزینه برق گرون هست و مردم از ترس قبض برق زیاد بیدار نمیشینن و این براشون عادت شده...
============

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
دوستان از اونجایی که من آدم پیگیری هستم. کمی در مورد علت خاموش بودن سایر چراغا تحقیق کردم ( البته با اجازه روجو ) . رفتم از چندتا توریست پرسیدم ، چند جا زنگ زدم ، با سفارت چین تماس گرفتم تا ته و تو قضیه رو در بیارم .:4d564ad6:
توی چین هزینه برق گرون هست و مردم از ترس قبض برق زیاد بیدار نمیشینن و این براشون عادت شده...
============

جدددی؟؟؟:5:

چه جالب !!!!

ممنون :tonguesmiley:

sepid71

New member
این تقلید کرده
من مال یه کشور اروپایی بودش رو خونده بودم جایی
اونا با چراغشون آیا من ازدواج میکنی رو درست کرده بودن:sarma:

AWWA

New member
اینم یه روش خلاقانه دیگه برا خواستگاری چینی

یک جوان ۲۷ ساله برای خواستگاری ۹۹۹ گل رز ساخته شده است اسکناس را برای همسر آینده اش فرستاد و به همین وسیله از او خواستگاری کرد. او پس از ملاقات والدین دختر و اصرار آن ها به داشتن پول دست به این کار زد

زمانی که دختر و پسر به یکدیگر علاقه مند هستند معمولا با خواستگاری سعی می کنند این علاقه را در راه درست هدایت کنند و زندگی زیبایی را کنار هم آغاز کنند و اولین قدم همیشه خواستگاری خواهد بود که برخی روش های عجیب را بر می گزینند.
"چن لی” یک برنامه نویس چینی است که چندی پیش برای خواستگاری از دختر محبوب خود راهی عجیب را انتخاب کرد که به پولکی ترین روش خواستگاری شهرت پیدا کرده است تا بتواند به راحتی نظر دخترک را جلب کند.

این جوان ۲۷ ساله برای خواستگاری ۹۹۹ گل رز ساخته شده است اسکناس را برای همسر آینده اش فرستاد و به همین وسیله از او خواستگاری کرد. او پس از ملاقات والدین دختر و اصرار آن ها به داشتن پول دست به این کار زد.
این جوان بعد از شنیدن صحبت های والدین دختر در مورد پول سریعا به بانک مراجعه کرد و تمام حساب پس انداز ۲۰۰ هزار یوآن خود را خالی کرد. او سپس ۴ روز وقت برای درست کردن گل ها گذاشت که هر کدام آن ها ۵ دقیقه زمان نیاز داشت و از دو اسکناس ساخته شده است.

پس از ارسال بسته های گل روز اسکناسی، دختر و والدین او درخواست خواستگاری را قبول کرده و چند هفته دیگر با هم ازدواج می کنند.

N@RVIN

Well-known member
عاغا همین الان افسرد
گی گرفتم خخخخ
:25r30wi::13:

حالا پول هیچی فک کن چهار روز نشسته گل رز درست کرد ..حالا اینورا یه پسر پیدا میشه ینی که بلد باشه گل رز درست کنه خخ:sdasdasd::sad:

sepid71

New member
عاغا همین الان افسرد
گی گرفتم خخخخ
:25r30wi::13:

حالا پول هیچی فک کن چهار روز نشسته گل رز درست کرد ..حالا اینورا یه پسر پیدا میشه ینی که بلد باشه گل رز درست کنه خخ:sdasdasd::sad:
ای بابا ناری...ما از این شانسا نداریمک :|

تازشم مدل ایرانیشم دیدم... یه پسره ماشین عروسشو با تموم کارت شارژایی ک برا دختره قبلا خریده بوده تزیین کرده روز عروسیشون ....حیف عکسشو ندارم

N@RVIN

Well-known member
ای بابا ناری...ما از این شانسا نداریمک :|

تازشم مدل ایرانیشم دیدم... یه پسره ماشین عروسشو با تموم کارت شارژایی ک برا دختره قبلا خریده بوده تزیین کرده روز عروسیشون ....حیف عکسشو ندارم

ای ووووی سفید نگو آدم هر چی ام بی تفاوت باشه بالاخره افسردگی میگیره خخ مثل این عکس که اون حس روانیه منو بیدار کرد هههه

خو ینی چی این چه وضعشه اونام دخترن ما هم هستیم والا تازه ما چشمامونم از چینیا قشنگتره خخ :4d564ad6::25r30wi:

sepid71

New member
ای ووووی سفید نگو آدم هر چی ام بی تفاوت باشه بالاخره افسردگی میگیره خخ مثل این عکس که اون حس روانیه منو بیدار کرد هههه

خو ینی چی این چه وضعشه اونام دخترن ما هم هستیم والا تازه ما چشمامونم از چینیا قشنگتره خخ :4d564ad6::25r30wi:

عزیزم همه چیمون قشنگتره ... منتهاااااااااا نکتش اینجاست ک پسرای ایرانی بی احساسن اصولا :image170: (الان پسرای انجمن منو نکشیدا ...منظورم اینه کمتره احساساتشون )

N@RVIN

Well-known member
عزیزم همه چیمون قشنگتره ... منتهاااااااااا نکتش اینجاست ک پسرای ایرانی بی احساسن اصولا :image170: (الان پسرای انجمن منو نکشیدا ...منظورم اینه کمتره احساساتشون )

خخخخ آره ایییییییییییییییییش حیف شدیم اینجا
:sad:
نه بابا بیخیال زندگیه دیگه آخرش که چی والا برم استغفار کنم یلحظه حسودیم شد ... ( خخ چی شد آرمانهای ما که نباید حسودی بکنیم:25r30wi: )

AWWA

New member
حالا پول هیچی.....با کاغذای باطله ام درست کنن قبوله.....گلم نمیخواد قایق درست کنن......تا این حد قانعیم ما:rolleyessmileyanim:

N@RVIN

Well-known member
حالا پول هیچی.....با کاغذای باطله ام درست کنن قبوله.....گلم نمیخواد قایق درست کنن......تا این حد قانعیم ما:rolleyessmileyanim:

خخخ اوا از دست تو خخخخ:25r30wi:

باور کن من تو این فصل پاییزی به برگهام راضیم میدونی حتی برگا قایقم بلد نبوداشکال نداره موشک که حتما بلده موشک درست کنه
:25r30wi:

AWWA

New member
خخخ اوا از دست تو خخخخ:25r30wi:

باور کن من تو این فصل پاییزی به برگهام راضیم میدونی حتی برگا قایقم بلد نبوداشکال نداره موشک که حتما بلده موشک درست کنه
:25r30wi:

مناقصه شده:)).....من اصلا موشکم نمیخوام.....کاغذا رو مچاله کنه بیاره

بالا