هیچی پس.بیخیال.یه توجیه برادرای سنی راجع به اون روزه.:14:
عزیز من ما این بحثا رو خیلی وقته کهنه کردیم توی جای خودشم میریم بحث میکنیم نه توی سایت علوم پزشکی !!
بیخیال شما سایت رو اشتباه اومدی متاسفانه
به هر حال دوستان اینجا جای این بحث ها نیست
این بحث ها به قول نجما واسه ما تکراری شده مسعود جان.کسی هم ترسی نداره.اون جزوه هایی که به شما میدن و مکتبایی که رفتین و ما از بریم.پس بیخیالش.بحث برای وقتیه که شکی وجود داشته باشه و بخاد قضیه ای روشن بشه.ما که به شیعه شک نداریم شما اگه به سنی شک داری و میخای بحث کنی،این بحث ها کامل انجام شده برو بخون بعد رووش فکر کن ببین چه نتیجه ای میگیری.به هرچی رسیدی واسه خودت نگهش دار.اینجا جاش نیست من و توام متخصصش نیستیم.من و تو موظفیم حرفای متخصص دو طرفو بخونیم رووش فک کنیم تصمیم بگیریم.پس دیگه بیخیال
توی اون روز بین 70 تا 120 هزار نفر از اصحاب و یاران پیامبر (ص) حضور داشتن.
حالا چی شد از این تعداد یک نفر هم در روز سقیفه حرفی از ولایت امام علی نزد؟ هیچکدوم مسلمان نبودن و بزدل بودن؟ پس وای بر پیامبر با این یارانش! یا اون زمان بلند گو نبوده و همه نشنیدن؟ یا شایدم معنی کلمه مولا به عربی رو ندونستن!
بیخیال. شما از بحث سر این موضوع ترس دارین.
این بحث ها به قول نجما واسه ما تکراری شده مسعود جان.کسی هم ترسی نداره.اون جزوه هایی که به شما میدن و مکتبایی که رفتین و ما از بریم.پس بیخیالش.بحث برای وقتیه که شکی وجود داشته باشه و بخاد قضیه ای روشن بشه.ما که به شیعه شک نداریم شما اگه به سنی شک داری و میخای بحث کنی،این بحث ها کامل انجام شده برو بخون بعد رووش فکر کن ببین چه نتیجه ای میگیری.به هرچی رسیدی واسه خودت نگهش دار.اینجا جاش نیست من و توام متخصصش نیستیم.من و تو موظفیم حرفای متخصص دو طرفو بخونیم رووش فک کنیم تصمیم بگیریم.پس دیگه بیخیال
اینجوری خودتون رو ضایع کردین.
خب بگذریم! اینجا جای این بحث ها نیست! :25r30wi:
من این تاپکو واسه بحث کردن باز نکردم هدف رفع شبهات ایجاد شده توسط بعضی دوستان بود!!!!!!!!!!!!.....
چه هماهنگ!!! :25r30wi:
این جمله اینجا جای این بحث ها نیست رو باید به آغاز کننده تاپیک میگفتین یا به من؟ :25r30wi: چون یهو دیدین پاتون گیره گفتین جاش نیست اینجا؟ :thumbsupsmileyanim:
یه دفعه واسم سوال شد خدا کجا این حرفو زده؟با ذکر منبع!با یه مشت بی اعتقاد که خودشونو از خدا و پیغمبر هم عاقل تر میدونن نمیشه بحث کرد.
عمر و ابوکر و عثمان از نظر شما میرن جهنم درحالی که خدا خودش فرموده جاشون توی بهشته. وای بر شما...