عدم حضور امامان در جنگ های اعراب برضد ایرانیان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza.n

New member
به هر حال دوستان اینجا جای این بحث ها نیست.کمک کنین تا هرطوری که هست کشورمون به یه جایی برسه

Persian-Masoud

New member
هیچی پس.بیخیال.یه توجیه برادرای سنی راجع به اون روزه.:14:

توی اون روز بین 70 تا 120 هزار نفر از اصحاب و یاران پیامبر (ص) حضور داشتن.
حالا چی شد از این تعداد یک نفر هم در روز سقیفه حرفی از ولایت امام علی نزد؟ هیچکدوم مسلمان نبودن و بزدل بودن؟ پس وای بر پیامبر با این یارانش! یا اون زمان بلند گو نبوده و همه نشنیدن؟ یا شایدم معنی کلمه مولا به عربی رو ندونستن!
بیخیال. شما از بحث سر این موضوع ترس دارین.

Persian-Masoud

New member
عزیز من ما این بحثا رو خیلی وقته کهنه کردیم توی جای خودشم میریم بحث میکنیم نه توی سایت علوم پزشکی !!
بیخیال شما سایت رو اشتباه اومدی متاسفانه
به هر حال دوستان اینجا جای این بحث ها نیست

.....

چه هماهنگ!!! :25r30wi:
این جمله اینجا جای این بحث ها نیست رو باید به آغاز کننده تاپیک میگفتین یا به من؟ :25r30wi: چون یهو دیدین پاتون گیره گفتین جاش نیست اینجا؟ :thumbsupsmileyanim:

Persian-Masoud

New member
اینجوری خودتون رو ضایع کردین.
خب بگذریم! اینجا جای این بحث ها نیست! :25r30wi:

reza.n

New member

توی اون روز بین 70 تا 120 هزار نفر از اصحاب و یاران پیامبر (ص) حضور داشتن.
حالا چی شد از این تعداد یک نفر هم در روز سقیفه حرفی از ولایت امام علی نزد؟ هیچکدوم مسلمان نبودن و بزدل بودن؟ پس وای بر پیامبر با این یارانش! یا اون زمان بلند گو نبوده و همه نشنیدن؟ یا شایدم معنی کلمه مولا به عربی رو ندونستن!
بیخیال. شما از بحث سر این موضوع ترس دارین.
این بحث ها به قول نجما واسه ما تکراری شده مسعود جان.کسی هم ترسی نداره.اون جزوه هایی که به شما میدن و مکتبایی که رفتین و ما از بریم.پس بیخیالش.بحث برای وقتیه که شکی وجود داشته باشه و بخاد قضیه ای روشن بشه.ما که به شیعه شک نداریم شما اگه به سنی شک داری و میخای بحث کنی،این بحث ها کامل انجام شده برو بخون بعد رووش فکر کن ببین چه نتیجه ای میگیری.به هرچی رسیدی واسه خودت نگهش دار.اینجا جاش نیست من و توام متخصصش نیستیم.من و تو موظفیم حرفای متخصص دو طرفو بخونیم رووش فک کنیم تصمیم بگیریم.پس دیگه بیخیال

Persian-Masoud

New member
این بحث ها به قول نجما واسه ما تکراری شده مسعود جان.کسی هم ترسی نداره.اون جزوه هایی که به شما میدن و مکتبایی که رفتین و ما از بریم.پس بیخیالش.بحث برای وقتیه که شکی وجود داشته باشه و بخاد قضیه ای روشن بشه.ما که به شیعه شک نداریم شما اگه به سنی شک داری و میخای بحث کنی،این بحث ها کامل انجام شده برو بخون بعد رووش فکر کن ببین چه نتیجه ای میگیری.به هرچی رسیدی واسه خودت نگهش دار.اینجا جاش نیست من و توام متخصصش نیستیم.من و تو موظفیم حرفای متخصص دو طرفو بخونیم رووش فک کنیم تصمیم بگیریم.پس دیگه بیخیال

گفتی دیگه جانم! جاش نیست اینجا... :thumbsdownsmileyani

najma

New member
اینجوری خودتون رو ضایع کردین.
خب بگذریم! اینجا جای این بحث ها نیست! :25r30wi:

دوست عزیز و گرامی پیشنهاد میکنم اگه واقعا دغدغه اعتقادی داری و مغرض نیستی برو توی سایت ادیان بحث کن .
چون تا جایی که من میبینم هر جا که بحث اعتقادی میشه یا یه نفر تاپیک اعتقادی میذاره شما و یه دوست دیگه ! میان کلا همه چیز رو به چالش میکشن و میرن .
بحث سر یه اختلاف نظر کوچولو نیست که ما بخوایم اینجا حلش کنیم .
خانه از پایبست ویران است و اختلاف نظرها اساسی و این به چالش کشیدن ها تعمدی !
حالا شما فکر کن که پیروزی !
والسلام !

mehran35

New member
.....

چه هماهنگ!!! :25r30wi:
این جمله اینجا جای این بحث ها نیست رو باید به آغاز کننده تاپیک میگفتین یا به من؟ :25r30wi: چون یهو دیدین پاتون گیره گفتین جاش نیست اینجا؟ :thumbsupsmileyanim:
من این تاپکو واسه بحث کردن باز نکردم هدف رفع شبهات ایجاد شده توسط بعضی دوستان بود!!!!!!!!!!!!

reza.n

New member
دوستان تمام کنید.یکی تاپیکو ببنده.کلیدشم قورت بده.شاد باشید

Persian-Masoud

New member
با یه مشت بی اعتقاد که خودشونو از خدا و پیغمبر هم عاقل تر میدونن نمیشه بحث کرد.
عمر و ابوکر و عثمان از نظر شما میرن جهنم درحالی که خدا خودش فرموده جاشون توی بهشته. وای بر شما...

mehran35

New member
با یه مشت بی اعتقاد که خودشونو از خدا و پیغمبر هم عاقل تر میدونن نمیشه بحث کرد.
عمر و ابوکر و عثمان از نظر شما میرن جهنم درحالی که خدا خودش فرموده جاشون توی بهشته. وای بر شما...
یه دفعه واسم سوال شد خدا کجا این حرفو زده؟با ذکر منبع!

reza.n

New member
اقایون سوالو جوابی دارین به هم شخصی بدین لطفا.روی من پیرمردو زمین نندازین .دیگه کسی لطفا توو این تاپیک کامنتنده.ممنون

goo

New member
واقعا چه اندیشه جاهلانه ای که فکر می کنید هر کس اصحاب پیامبر بود میره بهشت .
اینو دیگه جایی نگید که آبروری اسلام رو بیشتر از این نبرید.
همین اندیشه های جاهلیت امثال شما و کتاب های شماست که زمینه توهین به دین عزیزمون رو فراهم میکنه.
بهتره فقط کمی مطالعه داشته باشید. حداقل کتابهای علمای خودتون رو بخونید.

ساحل

New member
لطفا این بحث رو دیگه ادامه ندین
تجربه نشون داده که هیچ فایده ای تو این بحثا نیست
معمولا آخرش به اهانت میکشه
معمولا کسانی که این بحث رو راه میندازن با فکر باز و برای گرفتن جواب اینکار رو نمیکنن و حتی اگه منطقی ترین جواب رو بشنون بازم قانع نمیشن چون که نمیخوان، با این فکر که عقاید خوشون صد در صد درسته جلو اومدن و هیچ انعطافی ندارن
اگه ده تا روایت مستند رو هم براشون بیاری بازم فایده نداره
این از تجربیات خودمه که زمانی تو این بحثا شرکت میکردم اما به این نتیجه رسیدم که وارد شدن تو این بحثا هیچ نتیجه ای جز دشمنی بیشتر واسه دو طرف نداره، بهتره هیچوقت وارد همچین بحثایی -که بیشتر مجادله ست تا بحث- وارد نشد

-عاملی که ایشان را وادار به این جدال می کند، نه حس جستجوی از حق است ونه شک در حقانیت، تا بخواهند با مجادله حق را روشن کنند و حجت و برهان هم ندارند، تا بخواهند با مجادله آن حجت را اظهار بدارند، بلکه تنها عامل جدالشان کبری است که در سینه دارند، کبر است که ایشان را وادار به جدال می کند (این در مورد آیات قرانه ولی به نظرم همه جا صدق میکنه مخصوصا تو مجادله های مذهبی)
-هیچ قومی و ملتی پس از هدایت گمراه نشد، مگر اینکه مجادله به آنها روی آورد .
-هیچ بنده ای حقیقت ایمان را به کمال نخواهد رساند مگر اینکه مراء و جدل را ترک کند، اگرچه محق باشد .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا