طنز mexin ^__^

..RANA..

New member
همین دخترا اگه نباشن شما آقایون هیچ دلیلی واسه زنده موندن ندارین :motat: مثلا توی سربازی چون دختر نیس ببینین همه ازش فرار می کنن و کسل کنندس واسشون ... وای به اون روزی که دخترا رو هم ببرن سربازی ... آقایون سر و دست میشکونن واسه خدمت مقدس سربازی:tonguesmiley:

behnaz.h

New member
بله این حرفها درسته اما با اینهمه مکسین بدجور دلش مییخواد ازدواج کنه چون یا همش ضددختر حرف میزنه یا از ازدواج هرازگاهیم میاد حرفای عرفانی میزنه که ازش خیلی خیلی خیلی بعیده!

sara77

New member
میگم من مرغ اون وسط دیدم
حالا جفتشوووووووووووون که
گاوووووووووووووووون
ای مکسین شیطون شوخی شوخی با ما هم شوخی:ph34r-smiley:

nanaz

New member
:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
مردم از خنده هاهاهاهاها لووووووووووووووووول .

leyla-h

New member
جفتشون گاو ؟؟ :5::5:
بچه ها تورو خدا با احساسات من بازی نکنین .
مکسین ملتو گذاشتی سر کار ؟

:1dco2x0p1lilzhfpg1t............. بازی با احساساتت... کی ما؟؟؟؟... نه بابا
تست سرکاری عزیزم ما هم خواستیم با شوخی جواب بدیم......... مکسین ما رو گذاشته سرکار یا ما اونو:21:

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
همین دخترا اگه نباشن شما آقایون هیچ دلیلی واسه زنده موندن ندارین :motat: مثلا توی سربازی چون دختر نیس ببینین همه ازش فرار می کنن و کسل کنندس واسشون ... وای به اون روزی که دخترا رو هم ببرن سربازی ... آقایون سر و دست میشکونن واسه خدمت مقدس سربازی:tonguesmiley:

هرگزتو زندگیم چنین اعتماد به نفس کاذبی ندیده بودم

maxin

Well-known member
بله این حرفها درسته اما با اینهمه مکسین بدجور دلش مییخواد ازدواج کنه چون یا همش ضددختر حرف میزنه یا از ازدواج هرازگاهیم میاد حرفای عرفانی میزنه که ازش خیلی خیلی خیلی بعیده!

منم 160درصد موافقم بیاید باهم بریم براش آستین بالا بزنیم ناسلامتی دوستی چیزی گفتن بابا!!!! یکی واسش پیدا کنیم ندیده عقدش کنیم بعد ببریم نشونش بدیم تا سورپرایز بشه!!!من متمعنم !از خوشحالی پر در میاره مگه نه مکسین جان دادا.

IL-2

Well-known member
والا من یه گاو و یه دلفین میبینم که فک کنم کلی تفاوت دارن با هم. نه؟؟؟!!!:shocked:

dena

New member
آها یه تفاوت یافتیم
دلفینه سر خونه زندگیشه ولی گاوه احتمالا جنون گاوی گرفته ک اومده وسط دریا
boum-schwati-oush-smiley.gif

ازmexin عزیز خواهشمندیم هرچه سریع تر شفاف سازی کرده جماعتی را از توهم به در آورند
yellow-onion-head-emoticon-16.gif

mexin

Well-known member
آها یه تفاوت یافتیم
دلفینه سر خونه زندگیشه ولی گاوه احتمالا جنون گاوی گرفته ک اومده وسط دریا
boum-schwati-oush-smiley.gif

ازmexin عزیز خواهشمندیم هرچه سریع تر شفاف سازی کرده جماعتی را از توهم به در آورند
yellow-onion-head-emoticon-16.gif

شفاف سازی کامل در خد انرژی هسته ای در مورد این تست: کاملا حقیقی میباشد.قبول کنید استرس دارید دیگه.! دوتا دلفین هست دیگه!:5:

mexin

Well-known member
منم 160درصد موافقم بیاید باهم بریم براش آستین بالا بزنیم ناسلامتی دوستی چیزی گفتن بابا!!!! یکی واسش پیدا کنیم ندیده عقدش کنیم بعد ببریم نشونش بدیم تا سورپرایز بشه!!!من متمعنم !از خوشحالی پر در میاره مگه نه مکسین جان دادا.

نه دیگه درست نمیباشد! چندین بار عرض کردیم که ما آستین کوتاه پوشیدیم! دختر هم زیاده ! شما بخودتون زحمت ندید ! بشین درستو بخون!!:a2d3:

mexin

Well-known member

بعضی وقتا میری بالای منبر به هیچ وجه پایین نمیای بهناز جون؟!:smiliess (12):

behnaz.h

New member
دیگه ناچارم یمیکنی که تکلیفتو مشخص کنم اگه قصد ازدواج داری بگو تا من بالای منبر اعلام کنم همگی دست به کار بشیم بلکه فرجی شد وتو ازاین حرفای ضد دختر رفتی تو تاپیکهای ضد مادرزن.......

maxin

Well-known member
نه دیگه درست نمیباشد! چندین بار عرض کردیم که ما آستین کوتاه پوشیدیم! دختر هم زیاده ! شما بخودتون زحمت ندید ! بشین درستو بخون!!:a2d3:[/QUOTE]

باشه نخا دوروز دیگه که سنتم بیشتر شد ما هم نمیریم واست ترشی :sarma:گیر بیاریم.

آخرین ویرایش:
بالا