اینا که جفتشون گاو بودن حالا دلفین کجاست!!!!!!!!!!! :thumbsupsmileyanim:............:rolleyessmileyanim:
جفتشون گاو ؟؟ :5::5:
بچه ها تورو خدا با احساسات من بازی نکنین .
مکسین ملتو گذاشتی سر کار ؟
همین دخترا اگه نباشن شما آقایون هیچ دلیلی واسه زنده موندن ندارین :motat: مثلا توی سربازی چون دختر نیس ببینین همه ازش فرار می کنن و کسل کنندس واسشون ... وای به اون روزی که دخترا رو هم ببرن سربازی ... آقایون سر و دست میشکونن واسه خدمت مقدس سربازی:tonguesmiley:
بله این حرفها درسته اما با اینهمه مکسین بدجور دلش مییخواد ازدواج کنه چون یا همش ضددختر حرف میزنه یا از ازدواج هرازگاهیم میاد حرفای عرفانی میزنه که ازش خیلی خیلی خیلی بعیده!
آها یه تفاوت یافتیم
دلفینه سر خونه زندگیشه ولی گاوه احتمالا جنون گاوی گرفته ک اومده وسط دریا![]()
ازmexin عزیز خواهشمندیم هرچه سریع تر شفاف سازی کرده جماعتی را از توهم به در آورند![]()
برو بابا دلت خوشه mexin:motat:
منم 160درصد موافقم بیاید باهم بریم براش آستین بالا بزنیم ناسلامتی دوستی چیزی گفتن بابا!!!! یکی واسش پیدا کنیم ندیده عقدش کنیم بعد ببریم نشونش بدیم تا سورپرایز بشه!!!من متمعنم !از خوشحالی پر در میاره مگه نه مکسین جان دادا.
بله این حرفها درسته اما با اینهمه مکسین بدجور دلش مییخواد ازدواج کنه چون یا همش ضددختر حرف میزنه یا از ازدواج هرازگاهیم میاد حرفای عرفانی میزنه که ازش خیلی خیلی خیلی بعیده!
:riz481:..............توکه هنوز شوهر نکردی و فعلا خبری نس حالا حالاها! عجله ات واسه چیه ؟!:smiliess (12):
نه بابا گاو کجا بود جفتشون دلفینن دیگه .... :riz481:والا من یه گاو و یه دلفین میبینم که فک کنم کلی تفاوت دارن با هم. نه؟؟؟!!!:shocked: