mikhak s
New member
خوب خيلي ربط داره آبجي خوبم نگاه اين جملت_____شماكه واقعيت رو ميدونيد به اين چيزا بر ميخوريد با يه لبخند از كنارش بگذريد_____ گفتم ي كم بيشتر واقعيتا رو بازگو كنم تا بيشتر واقعيتا رو بدونيد
من منكر گريش و اطو واكشو روقن و نيترو و غيره ي پسرا نيستم چون به خاطر حرفاي مكسيم پسرا رو كوبيديد منم ب نمايندگيشون ي سري حرفا رو گفتوم
خوب روحياتشون رو كمي آشنايي دارم..... روان شناسي هم تا حدودي ميدونم...... راسيتش واس دخترا خوب ني از اين ادا اطفارا(املاش درستونده) در بياره اصلا تو شخصيتش نميگنجه..... حالا ... پيغمبر هم در حق كرامت و احترام زن خيلي تاكيد كردن
بزرگترين توليد كننده لوازم آرايشي usa بزرگترين مصرف كننده خودتون حدس بزنيد نميگم............ شما فيلماي خارجكي رو ببينيد هيشكي آرايش و رژ و نميدونم از اين حرفا نميزنه ولي اگه دفت كرده باشين بيشتر زناي..... تو فيلما از اين مواد زياد استفاده ميكنن......... آرايش تا حدودي كه من شنيدم ميگن واس همسره نه جامعه و چش هيز مردم....
يه چيزايي ميگي جنتلمن ها،آخه پسر هم كوبيدن داره؟ :25r30wi: كمي آشنايي داري؟ :wacsmiley: قضيه بازيگراي ايراني كه فرق ميكنه بيشتر براي فروش فيلماشونه و... موافق نيستم يعني هركسي آرايش داشته باشه يا به خودش برسه (آراستگي نه جلف)براي جامعه و ديگرانه؟ پس خودش چي؟ شما خودت چرا نيم ساعت جلو آيينه اي؟ براي اينكه دخترا ببيننت؟ يا براي اينكه دوست داري مرتبو تميز بيرون بري؟زني كه آراستگي داشته باشه در عين حال با يه آرايش مليح هيچ مشكلي نداره. حالا يه سري از آدما عقده ي توجه دارن كه اونا بحثشون جداست،