شما ميتونيد به كارخانجات اتومبيل سازي شفارش كنيد ماشينهايي بصورت افقي درس كنن كه عقب نداشته باشه هر پنچ نفر جلو بشينن فقط بايد فكري هم به حال خيابونا بكنيداخانما جلو سوار شین یا اگه پشتم سوار شدین پول 2نفروحساب کنید.
والا واسه من كه همش گزينه دو صدق ميكنه من اينقدر مظلومو سر به زيرو نازو گلم كه سرمو بلند نميكنم.ولي اينو جدي بگم خدا وكيلي توي تاكسي و ون و حتي اتوبوس من دها بار ديدم دخترا دارن با اينه خودشونو نيگا ميكنن يا چششونو نميدونم چيكار ميكنن يا يه چيزي در اوردن باهاش لپشونو پاك ميكنن منم ميرسم ميگم خوشكليد بابا اخره خطه پيدا شين
شما ميتونيد به كارخانجات اتومبيل سازي شفارش كنيد ماشينهايي بصورت افقي درس كنن كه عقب نداشته باشه هر پنچ نفر جلو بشينن فقط بايد فكري هم به حال خيابونا بكنيدا
یعنی حتما شما باید تاکید کنین که طرف خوشکله و آخره خطه و باید پیاده شه؟خوشحالم افراد مظلومی مثل شما هنوز وجود دارن که یادآوری میکننوالا واسه من كه همش گزينه دو صدق ميكنه من اينقدر مظلومو سر به زيرو نازو گلم كه سرمو بلند نميكنم.ولي اينو جدي بگم خدا وكيلي توي تاكسي و ون و حتي اتوبوس من دها بار ديدم دخترا دارن با اينه خودشونو نيگا ميكنن يا چششونو نميدونم چيكار ميكنن يا يه چيزي در اوردن باهاش لپشونو پاك ميكنن منم ميرسم ميگم خوشكليد بابا اخره خطه پيدا شين
چی شد شفارش آقا شهرام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
والا واسه من كه همش گزينه دو صدق ميكنه من اينقدر مظلومو سر به زيرو نازو گلم كه سرمو بلند نميكنم.ولي اينو جدي بگم خدا وكيلي توي تاكسي و ون و حتي اتوبوس من دها بار ديدم دخترا دارن با اينه خودشونو نيگا ميكنن يا چششونو نميدونم چيكار ميكنن يا يه چيزي در اوردن باهاش لپشونو پاك ميكنن منم ميرسم ميگم خوشكليد بابا اخره خطه پيدا
]میگم تو انقدر سربه زیری همه اینارو دیدی وتیکه تو پروندی .............باید از اون اقایون قدیم باشی که عکسش بالاست!!!!!!!!!!!!!!!!!
:25r30wi: