طنز نظراتتون بذارید......

samar.sh

New member
47420973241346584507.jpg
viewer.php
[/URL][/IMG]

mtamadom

New member
سلام.
قدیمشو باهات موافقم ولی الان اقایون در این حد محجوب نیستن ها...:bunnyearsmiley:

shayeste

New member
والا برای ما که سوار تاکسی میشیم اکثرا همون زمان قدیمه :ph34r-smiley:

skafild

New member
قبول دارم اما آقايون زمان حال زياد واقعي نيست از اين آقايون خيلي كم پيدا ميشه

pariya

New member
عکس جالبی بود ولی الانا هم زمان قدیم ملموس تره

sahar-a

New member
من که سوار تاکسی میشم همون زمان قدیمه وحتی بدتر!!! تذکر هم که بعضیا حالیشون نمیشه!!!! واسه همین من بیشتر جلو سوار میشم و آرامشم حفظ میشه!!!

shahram25

New member
والا واسه من كه همش گزينه دو صدق ميكنه من اينقدر مظلومو سر به زيرو نازو گلم كه سرمو بلند نميكنم.ولي اينو جدي بگم خدا وكيلي توي تاكسي و ون و حتي اتوبوس من دها بار ديدم دخترا دارن با اينه خودشونو نيگا ميكنن يا چششونو نميدونم چيكار ميكنن يا يه چيزي در اوردن باهاش لپشونو پاك ميكنن منم ميرسم ميگم خوشكليد بابا اخره خطه پيدا شين

mahsa.

New member
خانما جلو سوار شین یا اگه پشتم سوار شدین پول 2نفروحساب کنید.

roj

New member
به نظر من چ قدیم چ جدید هرکی خودش ناموس داشته باشه باید به ناموس دیگران احترام
بذاره مخصوصا تو اماکن عمومی.(البته روی حرفم با اقایون بود.خانومام یکم جم وجور بشینن
لطفا)

shahram25

New member
خانما جلو سوار شین یا اگه پشتم سوار شدین پول 2نفروحساب کنید.
شما ميتونيد به كارخانجات اتومبيل سازي شفارش كنيد ماشينهايي بصورت افقي درس كنن كه عقب نداشته باشه هر پنچ نفر جلو بشينن فقط بايد فكري هم به حال خيابونا بكنيدا

mikhak s

New member
والا واسه من كه همش گزينه دو صدق ميكنه من اينقدر مظلومو سر به زيرو نازو گلم كه سرمو بلند نميكنم.ولي اينو جدي بگم خدا وكيلي توي تاكسي و ون و حتي اتوبوس من دها بار ديدم دخترا دارن با اينه خودشونو نيگا ميكنن يا چششونو نميدونم چيكار ميكنن يا يه چيزي در اوردن باهاش لپشونو پاك ميكنن منم ميرسم ميگم خوشكليد بابا اخره خطه پيدا شين

اي بابا شما چرا انقدر مظلوم واقع شديد ؟ دلم سوخت:5:

mahsa.

New member
شما ميتونيد به كارخانجات اتومبيل سازي شفارش كنيد ماشينهايي بصورت افقي درس كنن كه عقب نداشته باشه هر پنچ نفر جلو بشينن فقط بايد فكري هم به حال خيابونا بكنيدا

آقا شهرام اونجوری که افتضاح تره در ضمن من نظرموگفتم شمام میتونید این سفارش و البته نه شفارشو خودتون بدید.

**^^**

New member
یعنی حتما شما باید تاکید کنین که طرف خوشکله و آخره خطه و باید پیاده شه؟خوشحالم افراد مظلومی مثل شما هنوز وجود دارن که یادآوری میکنن

soso26

New member
1بار1کی این حرکتو انجام داد وقتی خواست پیاده شه چنان با آرنج زدم به پهلوش که کم مونده اینطرفش بچسبه به اون طرفش از آخ گفتنش فمیدمااااااااا:25r30wi::1dco2x0p1lilzhfpg1t

_statistics_

New member
این عکس که خوبه دیدین بعضیا تو تاکسی فکر میکنن کنار دستیشون حکم بالششونو داره با ارامش خاطر لم میدن و کمبود خوابشونو جبران میکنن؟!!!:13:

بهارک

New member
والا واسه من كه همش گزينه دو صدق ميكنه من اينقدر مظلومو سر به زيرو نازو گلم كه سرمو بلند نميكنم.ولي اينو جدي بگم خدا وكيلي توي تاكسي و ون و حتي اتوبوس من دها بار ديدم دخترا دارن با اينه خودشونو نيگا ميكنن يا چششونو نميدونم چيكار ميكنن يا يه چيزي در اوردن باهاش لپشونو پاك ميكنن منم ميرسم ميگم خوشكليد بابا اخره خطه پيدا
]میگم تو انقدر سربه زیری همه اینارو دیدی وتیکه تو پروندی .............باید از اون اقایون قدیم باشی که عکسش بالاست!!!!!!!!!!!!!!!!!
:25r30wi:

بالا