Haydi
New member
یعنی تیک بزنه مشمول دیگه هیچ فرمی نفرسته
بله اون قسمت، که باید مشخص کنه جزو رشته های مشمول طرحه
اما قسمت ارسالو خالی بذاره..
وقتی فرم مخصوص دانشجویان ترم آخرو میفرستن، اونا خودشون متوجه میشن که این بنده خدا هنوز طرح نمیگذرونه
یعنی تیک بزنه مشمول دیگه هیچ فرمی نفرسته
خیر با توجه به محتوای دفترچه آزمون ارشد وزارت بهداشت رشته علوم آزمایشگاهی هنوز جزو مشمولین طرح اجباری هست.سلام
میگن ک طرح علوم ازمایشگاهی حذف شده
اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من فارغ اتحصیل علومم باید طرح برم خیلیا پشت نوبتن معلوم نیس تا کی نوبت من میشه شاید 2 3 سال دیگه من میخوام کنکور کارشناسی بدم و باید طرحمو گذرونده باشم یکی بمن بگه من باید چیکار کم؟
خیر با توجه به محتوای دفترچه آزمون ارشد وزارت بهداشت رشته علوم آزمایشگاهی هنوز جزو مشمولین طرح اجباری هست.
دوستان سلام
چندتا سوال حیاتی و تخصصی دارم.
من دانشجوی ارشد هستم و کارشناسیم علوم خوندم و هنوز طرح نرفتم.
بعد فراغت از تحصیل تو هر مقطع حدود یه سال تا کنکور بعدی وقت بهمون میدن که اگر قبول نشدیم باید بریم طرح و یا آقایان برن سربازی.
اگه تو همون بازه زمانی یه ساله کسی طرحش رو شروع کنه میتونه برای کنکور بعدی ثبت نام کنه؟
اگر قبول بشه اجازه توقف طرح و ... رو داره؟
سوال بعدی اینکه اگه اسم آدم واسه طرح در بیاد میشه اون رو عقب انداخت؟ محرومیت و ... نداره؟
ممنون میشم اگر کسانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن.
سلام. اگه بعد از فراغت از تحصیل کنکور ندید میتونید با شروع طرح یکبار کنکور بدید. اما اگه قبل از شروع طرح کنکور بدید و قبول نشید تا پایان طرح حق کنکور دادن ندارید. اگر هم بین طرح قبول بشید میتونید توقف طرح بدید و برای عقب انداختن هم دقیق نمیدونم اما شاید بشه تا چند بار جایی که بهتون پیشنهاد میکنن قبول نکنید تا کمی عقب بیفته.