سلام یه سوال داشتم لطفاٌ راهنمایی کنید.
آیا طرح دوره کارشناسی علوم آزمایشگاهی و خدمت سربازی برای کسانی که پایان خدمت ندارند یکی خواهد بود ؟
آیا امکان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد برای کسانی که دوره طرح را نگذرانده اند وجود دارد ؟
سلام
متاسفانه من از سربازي كه برگشتم گفتن معاف از طرحي چون رفتي سربازي گفتم خوب مدرك بديد گفتن بايد بري تهران وزارت بهداشت نامه بياري كه معاف از طرحي!گفتم خوب بفرستيد طرح گفت نه نميشه!بايد بري!گفتن تا نامه نياري ادامه تحصيلم نميتوني بدي!
والا ما كه بيخيال شديم!
بخام از شهرستان برم تهران به خاطر يه نامه بعد علوم پزشكي گرگان اتقد بي عرضس كه يه مكاتبه نميتونه بكنه؟
فكر كنم امسال يه رشته ديگه بخونم موفق تر باشم!
سلام یه سوال داشتم لطفاٌ راهنمایی کنید.
آیا طرح دوره کارشناسی علوم آزمایشگاهی و خدمت سربازی برای کسانی که پایان خدمت ندارند یکی خواهد بود ؟
آیا امکان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد برای کسانی که دوره طرح را نگذرانده اند وجود دارد ؟
سلام
دوست عزیز برای سوال اول میتونی هم بری سربازی و یا به صورت امریه بگذرونی.
سوال دوم : فقط 1 بار قبل از طرح فرصت شرکت داری.
موفق باشید
خب حالا با اجازه چنتا سوال اضافه
1. اگر کسی بعد از ارشد بخواد طرح بره، مدت طرح چقدر میشه؟ (3سال؟)
2.امریه وزارت بهداشت کجاست؟ یعنی کدوم سازمانها و بیمارستانها امریه میگیرن؟
2.1 امریه برای کسی کسر خدمت داره هم قابل انجامه؟
و همچنین ما میدونم طرح فقط یکبار در طول تحصیل هست بنابراین ربطی نداره که شما بعد از ارشد یا دکترا برید طرح اجباری! حداکثر مدت 24 ماه برابر 2 سال1. قانون خدمت پزشكان وپيراپزشكان
ماده 1ـ كليه افراد ايراني با تحصيلات فوق ديپلم وبالاتر كه پس از تاريخ 1/4/1367 از مراكز آموزش عالي گروه پزشكي در داخل يا خارج از كشور فارغ التحصيل شده يا مي شوند و خدمت آنان از سوي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي مورد نياز اعلام ميگردد، مكلفند حداكثر مدت 24 ماه اول پس از فراغت از تحصيل خود را در داخل كشور ودر مناطق مورد نياز وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشكي وتشكيلات تابعه آن خدمت نمايند
تبصره1ـ مدت خدمت در مقطع كارداني يكسال مي باشد0
تامین و توزیع نیروی انسانی - قانون خدمت پزشكان وپيراپزشكان
اینم که واضحه :|ج2.1 بخشنامه هاي مشمولين قانون خدمت پزشكان و پيراپزشكان: 12- معافيت از طرح پس از انجام خدمت سربازي
ضمناً ساير مشمولين كه به عناوين مختلف با كسر خدمت از خدمت نظام وظيفه ترخيص و يا معاف مي شوند مكلفند مابه التفاوت خدمات قانوني خود را تا سقف 24 ماه مطابق مواد1 و3 قانون خدمت پزشكان و پيراپزشكان در مناطق مورد نياز واحدهاي تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي طي نمايند.20/5ص
http://tarh.behdasht.gov.ir/uploads/164_332_bakhshname.doc
همکار گرامی ممنون از اطلاعاتتونسلام بچه ها من یه سری اطلاعات راجع به طرح نیروی انسانی داشتم که گفتم در اختیار شما هم قرار بدم.منم مثل خیلی از شماها کارشناسی علوم ازمایشگاهی دارم.
تمامی کسانی که این رشته و زیر شاخه های پیراپزشکی هستن باید طرح بگذرونن.فرق نمی کنه کاردانی باشه یا کارشناسی.تنها تفاوت در مدت زمان گذراندن طرحه.که مقطع کاردانی یکسال و کارشناسی 2 سال باید طرح بگذرونن.
برای دادن ادامه تحصیل تنها تا قبل از گذشتن یکسال از فارغ التحصیلی وقت دارید که ازمون برای مقطع بالاتر بدید.که در این صورت بعد از گرفتن کارشناسی ارشد باید 3 سال طرح بگذرونید.
اگر در حین گذروندن طرح کارشناسی ارشد قبول بشید می تونید توقف طرح بزنید و بعد از اتمام تحصیلتون ادامه طرحتونو برید.
ادرس وزارت بهداشت هم تهران-شهرک غرب -خیابان سیمای ایران.
امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.
سلام.دوست عزیز.فکر می کنم منظورمو درست متوجه نشدید.منظورم از ارشد زمانی هست که در دوره کاردانی یا کارشناسی طرح رو بدلیل ادامه تحصیل نگذرونده باشید و بعد از اتمام مقطع کارشناسی ارشد باید به مدت 3 سال طرح بگذرونید.وگرنه بله مقطع ارشد به تنهایی طرح نداره.مدتشم من از وزارت بهداشت برسیدم که خدمتتون می گم.
سلام دوست عزیز
ولی من از وزارت پرسیدم گفته بودن که همون 2 ساله !
برا راحتی اگه می خوای خانه ی بهداشتدوستان به نظرتون گذروندن طرح در خانه های بهداشت خوبه؟؟
کار یاد میگیریم؟؟
یا بهتره منتظر موند تا اسممون برای یه بیمارستان در بیاد؟؟
بچه هاااااااااااا در ثبت نام گفته فرم برای طرح بفرستید چه فرمی باید بفرسته ترم اخر هستش / برای دوستم میخام علوم ازمایشگاهی