طرح ختم 40 شب زیارت عاشورا با نیت گرفتن حاجت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

varia

Well-known member
خیلی ممنون از خانم زوت و بقیه دوستان که در طرح های خوب مشارکت میکنند.

و تشکر ویژه از کاربر rajo که سوالهای خودشونو از مسئول تایپیک میپرسند.

امیدوارم خدا بپاس حرکت و نیتتون، آرامش درونی رو براتون اعطا کنه.

mahdieh75

New member
منم هستم
مرسی زهراجون فقط اگه به جای ساعت میگفتی همه شب حالا هرساعتی بخونن بهتر بود .....
راستی صندوق پیاماتت هم پره خخخ

ROJO

New member
من تابحال نخوندم، امشب میخونم، حاجت و تقاضاییم ندارم هیچی نمیخوام

فقط میخوام ببینم بعد خوندن تغییری تو حس و حالم میده یا نه با اینکه هیچ درکی ازش ندارم ;)

ZOT

New member
ببخشیدا زوت من زیاد سوال میپرسم ولی مگه همتون یه دعایی میکنید منظورت همونه که میگین خدا لعنت کنه اینا رو?:wacsmiley:

روجای عزیز بپرسید اشکال نداره منم تا جایی که بلدم جواب میدم دوستای دیگه هم اگر تونستند جواب بدن
به نظر من تو خوندن زیارت عاشورا ما به امام حسین (ع) یارانش درود و سلام می فرستیم و یه جورایی به امام حسین(ع) متوسل میشیم تا به واسطه ی ایشون خدا به ما نظر کنه
هممون یه حاجت و یه دعا مد نظرمون نیست اما خب وقتی همه باهم دعا کنیم خدا بیشتر خوشش میاد و توجه اش بیشتر میشه به ما ان شاالله
البته این نظر من هست اگر دوستان اطلاعاتی دارند بگن

ZOT

New member
بچه ها چون من دیدم که اکثرا با آخر شب موافق بودید اگه باز هم موافق باشید می گم که ساعت 11:30 باشه حالا نظرتون؟

ZOT

New member
شب اول

امام حسین (ع) :
لاتـَرفع حــاجَتَک إلاّ إلـى أحـَدٍ ثَلاثة: إلـى ذِى دیـنٍ، اَو مُــرُوّة اَو حَسَب
جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که اصالت خانوادگى داشته باشد.
(تحف العقول ، ص 247)

mohana

Well-known member
شب اول

کسی که رضایت خدا را بطلبد ، گرچه مردم از او رنجیده شوند ، خداوند او را کفایت می کند و هر کس رضایت مردم را بخواهد گرچه به غضب خدا باشد ، خدا او را به مردم وامی گذارد.​

(امام حسین علیه السلام)​

mw.ashel

New member
19.jpg

شب اول

حضرت امام صادق(ع) فرموده: هرکس بوسیله خواندن زیارت عاشورا، جدم حسین(ع) را زیارت کند " چه از راه دور یا نزدیک" به خدا قسم خداوند هر حاجت مادی و معنوی داشته باشد به او می دهد.

سلام دوستان خوبم، از همه شما التماس دعا دارم .

زهرا جان ، چون من هر شب نمیتونم بیام انجمن ولی از طریق مسنجر با گوشیم هر شب بهت اطلاع میدم .

rahil1206

New member
شب اول

مَن عَبَدَ اللهَ حَقَّ عِبادَتِهِ آتاهُ اللهُ فَوقَ أمانِیهِ وَ کفایتِهِ ؛
هر که خدا را ، آن‌گونه که سزاوار اوست ، بندگی کند ، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا کند.
خیلی التماس دعا

Maryaam

New member
من هستم.
ممنون زوت از پیشنهادت
امشبونرسیدم ولی از شب دیگه در خدمتم
التماس دعا

karshenasgh

New member
شب اول:

امام حسین علیه السلام فرمودند:

إنَّ شِیعَتَنا مَن سَلمَت قُلُوبُهُم مٍن کلِّ غَشٍّ وَ غِلٍّ وَ دَغَلٍ

بدرستی که شیعیان ما قلبشان از هرناخالصی و حیله و تزویر پاک است

(التفسیر المنسوب الی الامام الحسن العسکری علیه السلام ص309)​

ss.jpg

آخرین ویرایش:

leylii

New member
ممنون زوت ..هستم
امشب هم خوندم ..شب اول
أیما اثنَین جَرى بینهما کلام فطلب أحدهما رضَـى الاخر کانَ سابقة الىَ الجنّة
هر یک از دو نفـرى که میان آنها نزاعى واقع شود و یکـى از آن دو رضایت دیگرى را بجـویـد ، سبقت گیـرنـده اهل بهشت خـواهـد بــود.

(کشف الغمة فی معرفة الائمه ج 2،ص 33)

obstetrician88

New member
سلام دوستان....منم امشب شروع کردم....البته به نیت 14 شب بود الان دیدم دوستان 40 شب گفتن...من هم با شما هستم.....ولی شاید هرشب نتونم بیام اعلام کنم شب چهلم به شما باز اطلاع میدهم که اگر خدا بخاهد تمام شده
با نیت آرزوی موفقیت همه دوستان....شفای همه بیماران..........سلامتی همه............قبولی تمام دوستان در آزمون های پیش رو
سربلند باشید دوستان

mahdieh75

New member
ساعت 11:30دیر نیست :33:
ساعت 10بهتر بوداااااا:smiliess (9):
منم دیشب ساعت10خوندم

MAHSABANOO

New member
منم ده شب خوندم بچه ها من واقعا کشش ندارم تا 11 بیدار بمونم میشه همون 10 باشه لطفا:dadad4::dadad4::dadad4::dadad4:

ZOT

New member
بچه ها میتونیم دو گروه بشیم یک گروه ساعت 10 بخونن اونایی که می تونن و اونایی هم که 10 نمیتونن 11:30 بخونن! این پیشنهاد منه حالا اگر موافقید بگید!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا