حجة الاسلام آقای حاج شیخ...می نویسند: مشکلی برای من پیدا شده بود که به هیچ وجه برطرف نمی شد، و اصلاح امر خانه ما هم بسته به او بود و دائمأ در ناراحتی و مشکلات خود بودم تا اینکه کتاب زیارت عاشورا و آثار شگفت بدستم رسید، و از مضامین آن آگاه شدم، تصمیم گرفتم از روز اول ماه صفر 1412 به مدت چهل روز زیارت عاشورا با صد لعن و سلام و آداب کامل و دعاء علقمه بخوانم برای رفع مشکل خودم و اصلاح امر ازدواج برادرم.34 روز برنامه زیارت را ادامه دادم تا اینکه ایام عید الزهراء مشغول تهیه کردن و فراهم نمودن لوازم عید شدم. برنامه زیارت عاشورا را فراموش کردم، چند روز گذشت خواب دیدم در منزل مادرم جلسه ی ختم انعام است و همه جمع هستند ولی شخصی که باید دعا را بخواند نیامده، گفتند: خوب است که شما دعا را بخوانید....
جریان خواب را با تلفن برای یکی از آقایان اصفهان که معبر خوبی است نقل کردم، ایشان فرمود: سه موضوع در کار شما است....سوم زیارت عاشورا می خوانده اید ترک کرده اید، کار شما با ادامه زیارت عاشورا اصلاح می شود.
بقیه برنامه را ادامه دادم، عصر روز چهلم مشکل ما حل شد و مقدمات تهیه منزل فراهم، باز مشکلاتی از جهت منزل بوجود آمد نذر کردم چهل زیارت عاشورا بخوانم، عصر روز شروع به زیارت عاشورا، خانه مناسبی مورد پسند پیدا شد در ظرف سه روز معامله خانه انجام گرفت، و بدنبال او کار ازدواج برادرم که در نذر اول مورد نظر بود اصلاح شد. بحمدالله تعالی
بچه ها 40 شب هم تموم شد
لطفا مارو از دعاهاتون فراموش نکنین
ان شاالله هرکی به هرنیتی به هرحاجتی خونده به حاجتش برسه
ان شا الله 40 شبهای بعدی هم در کنار هم باشیم