طرح ختم 40 زیارت عاشورا از 40 روز مانده به عاشورای حسینی علیه السلام

پناه، بر خدا! ممکن است انسان مرتکب گناهی شود که هر چه دعا کند، آن دعا بی اثر و بی فایده گردد. بی اثر شدنِ دعا چگونه فهمیده می شود؟ به اینگونه که حال دعا از انسان گرفته می شود.
در این خصوص عبارتی از بزرگی نقل گرده اند. نمی دانم روایت از معصوم علیه السلام است، یا عبارتی از غیر معصوم. هر چه هست، عبارت حکمت آمیزی است. می گوید: «از اینکه دعا از من گرفته شود بیشتر می ترسم تا این که اجابت از من گرفته شود.»

گاهی حال دعا از انسان گرفته می شود. این علامت بدی است. اگر دیدیم در وقت دعا، در وقت تضرع و در وقت توجه و تقرب، هیچ نشاط و حوصله دعا نداریم، علامت خوبی نیست. البته درستش هم می شود کرد. انسان میتواند باتوجه، با التماس و با خواستن، حال دعا را به طور جدی از خدا بگیرد.

یکی از دوستان سوالی مطرح فرمودن که عایا ازین چهل زیارت هرکس سهم یک شب به عهدشه یا همه باید هر چهل شب بخونن
پاسخ اینه که هر شب :tsimuzpzwoap1t9y3o7
فقط 5 دقیقه طول می کشه...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313
پوستر زیبا / حضرت عطشان

6976752940522169513

من هر شب میام و گزارش می دم هر کس دوست داره گزارش بده :)
فکر می کنم بعد از این چهل شب دل کندن از زیارت عاشورا با مداحی بسیار زیبای مداحان معروف کار دشواری بشه آدم دلش برای محرم تنگ میشه :(40):

اگر حاجت بزرگی داری

اگه دست رد به سینه ات خورده

اگه نا امیدی

اگه بیمار لاعلاج داری.......

فقط کافی نیت کنی و 40شب زیارت عاشورا را برای امام حسین بخونی

انشاالله حاجت روا بشوید

التماس دعا

pariya

New member
منم هستم پرستار مهربون..
فقط نمیتونم زیاد بیام نت..
ولی میخونم 40 شب...
ایشالا هممون حاجت روا شیم..

maryam1010

New member
منم هستم.از بقيه دوستان التماس دعاي مخصوص دارم.تورو خدا واسه منم دعا كنين گره افتاده تو كارم

سلام ما هم هستيم
التماس دعا

سلام
اگه خدابخواد منم شركت ميكنم.

التماس دعا

منم هستم.از بقيه دوستان التماس دعاي مخصوص دارم.تورو خدا واسه منم دعا كنين گره افتاده تو كارم

سلام خیلی خوش اومدین ممنون :28:
تا به حال کسی از در این خونه دست خالی بر نگشته محتاجیم به دعا :riz304::riz304::riz304:

shayeste12

New member
سلام عزیزان
التماس دعا
میشه من ازامروز شروع کنم ؟ آخه وقت نکرده بودم:smiliess (7)::tsimuzpzwoap1t9y3o7

saharandishe

New member
من هم خوندم بازم التماس دعادارم سالروزازدواج حضرت علی (ع)وحضرت فاطمه(س) روهم تبریک میگم

nekah.jpg

Nike313

New member
سلامممم

منم هر شب میخونم

گاهی میام اینجا گزارش میدم

:rose::rose:

بالا