Artmis.a
New member
اگر همسرتون قلیون بکشد در کنارش یه دود میزنید؟
این تاپیک بد آموزی داره رسیدگی شود!:5:
از بین سوالایی که پرسیده شد از کدومش خیلی خوشت اومد؟
نه ،من تو نیمه غرب کشور درس خوندم.
علی اباد که تو استان گلستانه..گرگان
عمههههههههههههههههههههههههههههههههههههه کجایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیاااااااااااااااااااا آرتمیییییییییییییییییییییییییستو کشتننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن!
فک کنم عمه اور دوز کرد بردنش!
خالههههههههههههههههههههههههه بیا من از اینا میخوام!!!!!!!!!!!!!!
نصفه شبی رعایت بچه مردمو نمیکنن!:5:
حالا که میبینم فکر کنم عمه برقی از اون قرصا به شماها هم تعارف کرده ها!:14:
عجب!
برادر مگه خودت خواهر برادر نداری؟7977cujr38iyymsu8:
:25r30wi::25r30wi:عمههههههههههههههههههههههههههههههههههههه کجایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیاااااااااااااااااااا آرتمیییییییییییییییییییییییییستو کشتننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن!
فک کنم عمه اور دوز کرد بردنش!
خالههههههههههههههههههههههههه بیا من از اینا میخوام!!!!!!!!!!!!!!
نصفه شبی رعایت بچه مردمو نمیکنن!:5:
همسر من اهل این چیزا نیست.انشالله.
الله اکبر. مگر چیشد. اینقد سوال بد بود. نگین نرقصیدین که جز غیر ممکناته. خب همه رقصیدن یکیش همین... حالا. ماکه پسریم تو خوابگاه دمار این رقص بدبخت رو در آوردیم. خانما که جای خود دارن. بگذریم. سوالم انحرافی بود خواستم بدونم
اهل ورزش هستن یا ن. که فهمیدم لااقل شما یه بارم ورزش نکردین. دریغ از یه دس ماروپله.
این تاپیک بد آموزی داره رسیدگی شود!:5:
علی اباد که تو استان گلستانه..گرگان
اگه بود چی :\ مردا خالی خیلی میبندنا
الله اکبر. مگر چیشد. اینقد سوال بد بود. نگین نرقصیدین که جز غیر ممکناته. خب همه رقصیدن یکیش همین... حالا. ماکه پسریم تو خوابگاه دمار این رقص بدبخت رو در آوردیم. خانما که جای خود دارن. بگذریم. سوالم انحرافی بود خواستم بدونم
اهل ورزش هستن یا ن. که فهمیدم لااقل شما یه بارم ورزش نکردین. دریغ از یه دس ماروپله.
چـــــــــــــــــــــــرا؟؟؟ چرا خالی میبندند؟ خودشون دوست میدارند دروغ بشنون آیا؟