صندلی داغ 17 باحضور - sara77

نحوه پاسخ دهی sara77?

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

konjkave

New member
از کدوم یک از سنتای ایرانی خوشت نمیاد؟
دوست داری خارج از کشور زندگی کنی؟
اگه از مسئولین بودی گوشت کیلویی چند میکردی؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخخخ
بزرگترین حسرت دوران کودکیت؟؟؟
خودمونیما چه سوالایی پرسیدم ایوووووووووووول:a2d3:

sara77

New member
سارا ببین چه دوستای خوبی داری میخوان به زور شوهرت بدن:25r30wi::25r30wi25r30wi:

دوستان شوخیه ها به دل نگیرین افرین خخخخخخخخخخخخ

ینی من خراب همین رفاقتشونم بغرعان
حالا اگه خبر از گنجی منجی بود منو خبر نمیکردن که شانس نداریما لامصب اگه بود اسمم لوک خوشانس بود:riz303:خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

8921726022

New member
دوباره میپرسم سلام سارا جون فک کن بهت میگن ساعت 12 شب برو قبرستان و برو پیش قبره شماره فلان ی فاتحه بخون ی دفعه ای بابا شبه پیداش میشه میخاد باهات دردل کنه (از آنجایی ک تجربه نشون داده شما نترسید) چکار میکنید276219_nitemaresmiley.gif

sara77

New member
bastani-imgbaran%20%284%29.jpg

سارا جون بیا بخور جون بگیری
نوش جونت

جیگرتو مرضی مگگه تو یه ابی چایی دست ما بدی این نوترو شفی که نمیگیرن اینچیزارو خخخخخخخخخخخخخخخ:bunnyearsmiley:

marzi ba

Well-known member
images

دوستان بفرمایید هندوانه
شیرینه میچسبه
از طرف ستاد سارا77

sara77

New member
نطرت درمورد خواننده ها ی زیر :
1.متین 2 حنجره
2.ساسی مانکن:(50):
3.ارمین
4.یاااااااااااااااس:rolleyessmileyanim:
1-نه از صداش خوشم نمیاد
2- اه پسره ی جلو خز ----------
3-صداش 20
4- خدای حنجرس دمش گرررررررررررررررررررررررررررررررم

oblivion

New member
دوس داری رو سنگ قبرت زبونم لال بعد2000 سال دیگه که این دار فانی رو گذاشتیو رفتی چی بنویسن

bioelectric

Active member
دوس پسر داري؟
چچرا داري؟چرا نداري؟
خخخخ شفی من کشته یهمین سوالم از اول صفحه تا الان که 40تا شده فک کنم 39تاش همین سوال بوده خخخخخخخخخخخخ
دوس پسر خب من گفتم دوس ندارم یه نفر بخاد بهم مسئولیت و غیرتی داشته باشه دوس دارم راحت باشم تا با یه پسر بحرفی زود وابستت میشه بعد عاشق میشه وبعد غیرتی میشه بعد نمیدونی به این بشر چی بگی خب نمیخام بعدش پیش بیاد که دل بشکنم و حوصله ی حاشیه ندارم فک کنم توضیح کامل دادم
- - - Updated - - -
سارا حالا اصلا این دوس پسررا تعریف کن ببینیم چی هست؟ کی هست؟ کجایی هست؟ چرا وابسته میشه؟

sara77

New member
کدوم سه نفر ؟ کیا بودن ؟ مگه چیکار کردن ؟

اااای بابا ینی یه وضی داریم ینی تا تهشو در نیارین ول نمیکنین به خودم رفتین خخخخخخخخخخخخخ
2تاش بچه های خابگا بودن خوب پشت سرم حرف در اورده بودن الکی عجب حسودیه دخترا یه وضیه
اون یکیشم یکی از پسرای دانشگا بود که الکی گفته بود این به من نخ داده ینی یه ادم سالم ما دورو برمون نداریم به غرعان

sepid71

New member
سارا پسرا وابسته میشن؟؟؟؟؟:5:
والا تا اونجایی ک ما شنیدیم همش دختران ک وابسته میشن.
عجیب بودا حرفت.

sara77

New member
چرا دوست پسر نداري؟اون جوابتو خوندما اما اين از يه بعد ديگست.محتوياتش همينه اما سبكش جداست

- - - Updated - - -

سارا كي ازدواج ميكني؟
:smiliess (2)::smiliess (2)::smiliess (2):ینی من نخام ازدواج کنم شما نمیزارین عاغا الان من چی بگم خدایا هیچی اصن ازدواج میکنم خوبه؟؟؟همتون راضی شدین:smiliess (2):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا