sara77
New member
گفتم زن نمیگرفتم ولی اگه بود همه ی دخدرای سایت جیگرررن من اینجا نمایتدشونم :riz304:سارا اگه پسر بودي با كدوم يك از دختراي سايت ازدواج ميكردي؟
گفتم زن نمیگرفتم ولی اگه بود همه ی دخدرای سایت جیگرررن من اینجا نمایتدشونم :riz304:سارا اگه پسر بودي با كدوم يك از دختراي سايت ازدواج ميكردي؟
ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2بار جواب رد دادی واقعا الان برام ثابت شد جهشی خوندییییییییییییییییییییییییییییییییییی
ببین نایکو چشم زدم دیگه لایک نمیکنه:25r30wi:
خخخخخخخخخخخخخ مرضی اون تیکه اخریش خیلی باحال بود دمت گرم انصافا![]()
چایی نبات بفرما سارا جون ترشی میخوری دل درد نگیری
سارا من اومدم جات خالی بود
میگم یعنی هیچ سوالی چز شوهر و دوست پسر ندارن بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi:
ببین نایکو چشم زدم دیگه لایک نمیکنه:25r30wi:
:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:
برای بار سوم میگم سارا جون فک کن بهت میگن ساعت 12 شب برو قبرستان و برو پیش قبره شماره فلان ی فاتحه بخون ی دفعه ای بابا شبه پیداش میشه میخاد باهات دردل کنه (از آنجایی ک تجربه نشون داده شما نترسید) چکار میکنیدمشاهده فایلپیوست 3316
:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:
:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:[/QU
خواستم بگم نبود لایکهات یه شدت حس میشه:riz304:
برای بار سوم میگم سارا جون فک کن بهت میگن ساعت 12 شب برو قبرستان و برو پیش قبره شماره فلان ی فاتحه بخون ی دفعه ای بابا شبه پیداش میشه میخاد باهات دردل کنه (از آنجایی ک تجربه نشون داده شما نترسید) چکار میکنیدمشاهده فایلپیوست 3316
سارا پسرا وابسته میشن؟؟؟؟؟:5:
والا تا اونجایی ک ما شنیدیم همش دختران ک وابسته میشن.
عجیب بودا حرفت.
ااااااااااره
والا نمیدونم شاید واسه ما عکس جواب داده :smiliess (12):