شیر با وایتکس

mehrshad.namdar

New member
یعنی اگه شیر محلی هم بخوریم آفلاتوکسین توش داره؟

با توجه به اینکه ابتلا به تب مالت 5 برابر نسبت به گذشته در داخل کشورمون رشد داشته اصلا توصیه به مصرف شیر محلی نمیشه. نگرانی از نظر افلاتوکسین و وایتکس و ... که هیچ مبنایی نداره وجود نداره. به خیال راحت شیر های پاستوریزه شده رو از کارخانه های معتبر کشور تهیه کنید.
 

mehrshad.namdar

New member
صرانه مصرف شیر به اندازه کافی در کشور پایین هست. با دامن زدن به این شایعه ها شیر و لبنیات رو بیشتر از این از سفره مردم دور نکنیم. اون هم از طر بی اطلاعی.
 

mojnia

New member
صرانه مصرف شیر به اندازه کافی در کشور پایین هست. با دامن زدن به این شایعه ها شیر و لبنیات رو بیشتر از این از سفره مردم دور نکنیم. اون هم از طر بی اطلاعی.

وایتکس داخل شیر وجود داره این شایع نیست. البته تمام شیرهای موجود یا تمام شرکت ها اینکار را نمی کنند درصد پایینی اینکار را انجام میدهند خودم به شخصه چند مورد رو دیدم بوی وایتکس که کاملا مشخصه .کلر از 6 فرسنگی قابله تشخیصه . من شاید توی چهار هفته شیرهایی که از بازار تهیه کردم دو مورد دیدم که باشرکت هم تماس گرفتم و باقی قضایا(یه مورد پنیر کپک زده رو با عکس و فیلم و...پیگیری کردم یک خاور پنیر برام فرستادن)
 

IL-2

Well-known member
آقای نامدار واقعا خوردن این شیرهای پاستوریزه توی بازار اون ارزش تغذیه ای واقعی رو داره ؟؟؟
شیرهایی که روی خودشون نوشته برای تهیه اش از شیر خشک استفاده میشه!
شیری که اول مثل اینکه کلی پنیر و خامه و سایر چیزها رو ازش تهیه میکنن بعد میشه شیر پاکتی!

اینو قبول درام که متاسفانه سرانه مصرف شیر در کشور پایینه درصورتی که ما این پول رو صرف خرید خوراکی هایی با ارزش غذایی کمتر میدیم
 

.Nazanin

New member
وایتکس داخل شیر وجود داره این شایع نیست. البته تمام شیرهای موجود یا تمام شرکت ها اینکار را نمی کنند درصد پایینی اینکار را انجام میدهند خودم به شخصه چند مورد رو دیدم بوی وایتکس که کاملا مشخصه .کلر از 6 فرسنگی قابله تشخیصه . من شاید توی چهار هفته شیرهایی که از بازار تهیه کردم دو مورد دیدم که باشرکت هم تماس گرفتم و باقی قضایا(یه مورد پنیر کپک زده رو با عکس و فیلم و...پیگیری کردم یک خاور پنیر برام فرستادن)
چطوری پيگيری کردين؟ منم چند بار پنير خريدم کپک زده بود در حالی که يه روز از توليدش می گذشت ولی وقتی زنگ زدم به کارخونه قبول نکردن !!کلا جواب سربالا دادن
 

mojnia

New member
چطوری پيگيری کردين؟ منم چند بار پنير خريدم کپک زده بود در حالی که يه روز از توليدش می گذشت ولی وقتی زنگ زدم به کارخونه قبول نکردن !!کلا جواب سربالا دادن

عکس گرفتم بصورتیکه هم تاریخ رو بسته معلوم باشه و هم کپک اون
یه نمونه ای از این کارا :

golha_3.jpg

golha2.jpg

golha.jpg
 

mehrshad.namdar

New member
وایتکس داخل شیر وجود داره این شایع نیست. البته تمام شیرهای موجود یا تمام شرکت ها اینکار را نمی کنند درصد پایینی اینکار را انجام میدهند خودم به شخصه چند مورد رو دیدم بوی وایتکس که کاملا مشخصه .کلر از 6 فرسنگی قابله تشخیصه . من شاید توی چهار هفته شیرهایی که از بازار تهیه کردم دو مورد دیدم که باشرکت هم تماس گرفتم و باقی قضایا(یه مورد پنیر کپک زده رو با عکس و فیلم و...پیگیری کردم یک خاور پنیر برام فرستادن)

حرف شما از این نظر درسته که میشه مواد غیر مجازی به شیر افزوده بشه.(شاید کمتر از 1 درصد). ولی قیاس مع الفارغ از جز به کل گرفتن رو صحیح نمی دونم. ممکنه معدود افرادی ار دامداران وجود داشته باشند که چنین کاری انجام بدن ولی قطعا همون طور که شما هم فرمودید همه اینکار رو نمی کنند.
تقلب های غذایی در همه مواد غذایی وجود داره. بزرگ کردن این مسایل دست اوردی به جز ضربه به سرانه مصرف شیر کشورمون نداره. بله منم خیلی وقتها شیر و ماست های کپک زده دیدم متاسفانه چنین مسایلی وجود داره. و از این نظر حق رو به شما میدم و کاملا تصدیق می کنم گفته های شما رو. شرایط بد نگهداری مواد غذایی.بار میکروبی بالای شیر. شرایط بد انتقال به مراکز جمع اوری شیر و کارخانه جات و .... همه از جمله مشکلات صنعت لبنی هست. ولی عمدتا درشرکت ها و کارخانه جات با برند خوشنام کمتر چنین مواردی دیده میشه.
 
آخرین ویرایش:

mehrshad.namdar

New member
آقای نامدار واقعا خوردن این شیرهای پاستوریزه توی بازار اون ارزش تغذیه ای واقعی رو داره ؟؟؟
شیرهایی که روی خودشون نوشته برای تهیه اش از شیر خشک استفاده میشه!
شیری که اول مثل اینکه کلی پنیر و خامه و سایر چیزها رو ازش تهیه میکنن بعد میشه شیر پاکتی!

اینو قبول درام که متاسفانه سرانه مصرف شیر در کشور پایینه درصورتی که ما این پول رو صرف خرید خوراکی هایی با ارزش غذایی کمتر میدیم

حق با شماست. با گرفتن چربی شیر قسمتی از ارزش غذایی اون گرفته میشه. اسید های چربی مثل کونژوگه لینولییک اسید که خواصی مثل انتی دیابتیک آنتی کارسیوژنیک و کم کننده وزن رو داره در چربی شیر هست که گرفتن اون میتونه کاهنده اثرات مفید شیر باشه. سیستماتیک رویو که اخیرا در الایزویر در سال 2015 هم چاپ شده برای کاهش وزن مصرف لبنیات با چربی بیشتر رو نسبت به لبنیات کم چرب رو مفیدتر ذکر کرده.
اما باید به این نکته هم توجه بشه که تمام ارزش غذایی شیر به چربی اون نیست. تریس المنت ها و میکرونوترینت های زیادی در شیر هست که سوای چربی گرفته شده از شیر پاستوریزه می تونه برای بدن مفید باشه.بنابراین علارغم اینکه چربی شیر گرفته میشه باز هم نمیشه از اثرات مفید مصرف شیر قافل شد و توصیه میشه حتما در طی روز 2 تا 4 واحد لبنیات مصرف کنیم.
توصیه به مصرف شیری که بهش شیرخشک اضافه شده رو درست نمی دونم. بهتره شیر هایی استفاده بشه که مواد افزودنی کمتری داشته باشه.
 

mehrshad.namdar

New member
جز وظایف من تو دوران سربازی ( سالها قبل) بازرسی از مراکز شیر و کارخانه جات مواد لبنی بود. منم ندرتا به مواردی بر می خوردم که مواد افزودنی غیر مجاز مثل جوش شیرین و ... به شیر توسط برخی دامداران اضافه میشه.ولی قسمت عمده چنین مشکلی نداشتند و کاملا سیف بود. البته بحث بار میکروبی بالا و شرایط بد نگهداری همیشه وجود داشت.
در هر حال به نظر من علارغم اینکه کم و بیش چنین مسایلی در کل صنایع غذایی ما دیده میشه ولی بهتر هست به بهانه چنین مسایلی خودمون رو از مزایای مصرف شیر منتفع نکنیم .:riz304:
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

mojnia

New member
حرف شما از این نظر درسته که میشه مواد غیر مجازی به شیر افزوده بشه.(شاید کمتر از 1 درصد). ولی قیاس مع الفارغ از جز به کل گرفتن رو صحیح نمی دونم. ممکنه معدود افرادی ار دامداران وجود داشته باشند که چنین کاری انجام بدن ولی قطعا همون طور که شما هم فرمودید همه اینکار رو نمی کنند.
تقلب های غذایی در همه مواد غذایی وجود داره. بزرگ کردن این مسایل دست اوردی به جز ضربه به سرانه مصرف شیر کشورمون نداره. بله منم خیلی وقتها شیر و ماست های کپک زده دیدم متاسفانه چنین مسایلی وجود داره. و از این نظر حق رو به شما میدم و کاملا تصدیق می کنم گفته های شما رو. شرایط بد نگهداری مواد غذایی.بار میکروبی بالای شیر. شرایط بد انتقال به مراکز جمع اوری شیر و کارخانه جات و .... همه از جمله مشکلات صنعت لبنی هست. ولی عمدتا درشرکت ها و کارخانه جات با برند خوشنام کمتر چنین مواردی دیده میشه.

من خودم تو شرکت مواد غذایی کار می کنم تقریبا برای همه صنایع من جمله صنایع غذایی رخ میده.البته منظورم تقلب و...نیست بلکه خطا هایی که در حین فراوری محصول رخ میده و باعث شکایت مشتری میشه که در هر حال تولید کننده باید جوابگو باشه و به قول معروف اقدامات اصلاحی انجام بده
 

love virology

New member
کلا شیرهای دولتی باید ریخت تو سطل / دنیا روی مصرف لبنیات تاکید داره کشور ما همش پوول و تقلب
 

mojnia

New member
واینکس توو اون دوز مشکل خاصی ایجاد نمیکنه..

ما که دوزشو اندازه نگرفتیم ولی اینقدر بود که در شیر رو باز کردیم بلافاصله بوی وایتکس رو استشمام کردیم حالا اگه بعضی ها توانایی تحمل این بو رو دارن و شیر رو می خورن خوشا به سعادتشون
 

Hobbit

New member
ما که دوزشو اندازه نگرفتیم ولی اینقدر بود که در شیر رو باز کردیم بلافاصله بوی وایتکس رو استشمام کردیم حالا اگه بعضی ها توانایی تحمل این بو رو دارن و شیر رو می خورن خوشا به سعادتشون

دوستان منم با کاربر hosseintorabi موافقم.وایتکس ب نوعی همون آب ژاول هس.آب ژاولم ک همه میدونن همون کلره.و صد در صد همه درجریان هستن ک همیشه برای تصفیه ی آب دوز خاصی از کلر ب آب خوراکی اضافه میشه.حتی بیشتر از مقدار مورد نیاز برای تصفیه. تا ی مقداری کلر باقیمانده در آب بمونه.اما دوزش مهمه.مثلا برای آب دوزش بین 0.2 تا 0.8 هس.درسته نباید ب شیر وایتکس و این ترکیبات اضافه بشه اما این توضیحو دادم ک دوستانی ک در جریان نیستن بدونن ک اگه شیر وایتکش دار مصرف کردن چیز خ عجیب و تازه ای وارد بدنشون نشده.
مهندسین بهداشت محیط بزنن لایکو:thumbsupsmileyanim:
 
آخرین ویرایش:

mojnia

New member
دوستان منم با کاربر hosseintorabi موافقم.وایتکس ب نوعی همون آب ژاول هس.آب ژاولم ک همه میدونن همون کلره.و صد در صد همه درجریان هستن ک همیشه برای تصفیه ی آب دوز خاصی از کلر ب آب خوراکی اضافه میشه.حتی بیشتر از مقدار مورد نیاز برای تصفیه. تا ی مقداری کلر باقیمانده در آب بمونه.اما دوزش مهمه.مثلا برای آب دوزش بین 0.2 تا 0.8 هس.درسته نباید ب شیر وایتکس و این ترکیبات اضافه بشه اما این توضیحو دادم ک دوستانی ک در جریان نیستن بدونن ک اگه شیر وایتکش دار مصرف کردن چیز خ عجیب و تازه ای وارد بدنشون نشده.
مهندسین بهداشت محیط بزنن لایکو:thumbsupsmileyanim:

اجازه بدین با نظرتون مخالفت کنم
 

mojnia

New member
شیر با آب قابل مقایسه نیست
جایی که بیشترین کلر به آب زده میشه و ایجاد مشکلات پوستی و بعضا گوارشی و در بعضی افراد ناراحتی تنفسی ایجاد میکنه استخرهاست که اینجا هم سود جویی برخی افراد باعث این مشکلات میشه
تو آب مصرفی میزان کلر باقی مانده بسیار کمه و تو بیشتر مواقع حس نمیشه نه بو و نه طعم ضمن اینکه با جابجاکردن اب و قراردادن آن به کناری گاز کلر محلول کم کم خارج میشه .فکر کنید همچین کاری رو با شیر انجام بدیم یه محیط کشت مناسب برای تکثیر میکروبها فراهم کردیم
 

love virology

New member
دوستان منم با کاربر hosseintorabi موافقم.وایتکس ب نوعی همون آب ژاول هس.آب ژاولم ک همه میدونن همون کلره.و صد در صد همه درجریان هستن ک همیشه برای تصفیه ی آب دوز خاصی از کلر ب آب خوراکی اضافه میشه.حتی بیشتر از مقدار مورد نیاز برای تصفیه. تا ی مقداری کلر باقیمانده در آب بمونه.اما دوزش مهمه.مثلا برای آب دوزش بین 0.2 تا 0.8 هس.درسته نباید ب شیر وایتکس و این ترکیبات اضافه بشه اما این توضیحو دادم ک دوستانی ک در جریان نیستن بدونن ک اگه شیر وایتکش دار مصرف کردن چیز خ عجیب و تازه ای وارد بدنشون نشده.
مهندسین بهداشت محیط بزنن لایکو:thumbsupsmileyanim:

وولک جوری گفتی فکر کردووم ویتامین و پروتیین اضافی ریختن / / شاد باشی دوست گرامی
 
بالا